Jump to content


Photo

Starcraft 2 : Wings Of Liberty - Reloaded & Clone Dvd


  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1 BatyuS

BatyuS

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 138 posts
  • Gender:Male
  • Location:İstanbul

Posted 06 August 2010 - 12:39

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Minimum System Requirements:
Operating System : Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP1) / Windows 7
C.P.U : Intel Pentium IV at 2.2 GHz or equivalent AMD Athlon processor
Video Card : 128 MB VRAM – NVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon 9800 Pro
Memory : 1 GB RAM (XP) / 1.5 GB RAM (Win 7 / Vista)
Hard Disk : 5 GB of free Hard Drive space
Sound : DirectX compatible sound card
Direct X : 9.0c
Controls : Keyboard & Mouse
Installation : DVD-ROM Drive
Network : Broadband Connection


Posted Image
Tıkla

NOT: Konu başlığını değiştiremedim yöneticiler değiştirse bu şekilde bi zararı olacağını sanmıyorum konunun ...

Edited by BatyuS, 06 August 2010 - 09:33.


#2 doktor44

doktor44

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Antalya-Hatay
  • WC3 : Perishable
  • D2TR : Invincibly

Posted 06 August 2010 - 01:08

Saol bilgiler için

#3 Snoopboy

Snoopboy

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 305 posts
  • Gender:Male
  • Location:Diyarbakır
  • WC3 : Bullchaos

Posted 06 August 2010 - 12:43

Ben 2 Gün Önce İndirdim Lakin Bi türlü Oynuyamadım Orjinal Accunt mU istiyor Online battlnete ile bağlantılı sanırsam accuntta açtım yine oynuyamadım bilgisi olan varsa bi yazabilirmi saolun
Posted Image

#4 doktor44

doktor44

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Antalya-Hatay
  • WC3 : Perishable
  • D2TR : Invincibly

Posted 06 August 2010 - 01:27

Ben 2 Gün Önce İndirdim Lakin Bi türlü Oynuyamadım Orjinal Accunt mU istiyor Online battlnete ile bağlantılı sanırsam accuntta açtım yine oynuyamadım bilgisi olan varsa bi yazabilirmi saolun


Oyunu kurarken internet bağlantını keseceksin, daha sonra crack klasörü içerisindeki update.bat dosyasına tıklayıp güncelleştirmenin dolmasını bekliyeceksin, daha sonra crack klasorunun içerisindeki update.bat dosyası ve update klasörü dışındaki tüm klasor ve dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırıp değiştireceksin. Sonrada Oyna:D

Edited by doktor44, 06 August 2010 - 01:27.


#5 Snoopboy

Snoopboy

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 305 posts
  • Gender:Male
  • Location:Diyarbakır
  • WC3 : Bullchaos

Posted 06 August 2010 - 02:31

Oyunu kurarken internet bağlantını keseceksin, daha sonra crack klasörü içerisindeki update.bat dosyasına tıklayıp güncelleştirmenin dolmasını bekliyeceksin, daha sonra crack klasorunun içerisindeki update.bat dosyası ve update klasörü dışındaki tüm klasor ve dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu yere yapıştırıp değiştireceksin. Sonrada Oyna:D


Ben bunları yapamdan güncelleştirdim geri alma imkanı varmı yada ? crack yok bende
Posted Image

#6 Nohutlupilav

Nohutlupilav

    Blood Guard

  • Honor Warrior
  • 908 posts
  • Gender:Male
  • Location:İZMİR
  • Interests:TaM 35 GöZTePe
  • WC3 : Nohutlupilav

Posted 06 August 2010 - 03:15

güzel paylaşım sağol.İndireyim bakaım bari wow yok vakit geçsin :)

#7 doktor44

doktor44

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 112 posts
  • Gender:Male
  • Location:Antalya-Hatay
  • WC3 : Perishable
  • D2TR : Invincibly

Posted 06 August 2010 - 03:32

Ben bunları yapamdan güncelleştirdim geri alma imkanı varmı yada ? crack yok bende

Sen internetten güncelleştirdin galiba, eğer öyle yaptıysan silip baştan yükliyeceksin, benim dediğim güncelleştirmeler crackın içerisindeki update klasorunun içindeki güncelleştirmeler, update.bat dosyasına tıkladıgında zaten sadece onları yükliyecek ve bir daha senden güncelleştirme yüklemeni istemiyecek, internetten kendi halina bırakıp güncellersen hem cok uzun güncellemeler atmaya kalkacak hemde oyunu oynayabilmen için senden account istiyecek, o yüzden oyunu silip baştan yükle, crackınıda googleye sorsan sana bir dolu crack gösterir.

#8 Snoopboy

Snoopboy

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 305 posts
  • Gender:Male
  • Location:Diyarbakır
  • WC3 : Bullchaos

Posted 06 August 2010 - 03:40

Sen internetten güncelleştirdin galiba, eğer öyle yaptıysan silip baştan yükliyeceksin, benim dediğim güncelleştirmeler crackın içerisindeki update klasorunun içindeki güncelleştirmeler, update.bat dosyasına tıkladıgında zaten sadece onları yükliyecek ve bir daha senden güncelleştirme yüklemeni istemiyecek, internetten kendi halina bırakıp güncellersen hem cok uzun güncellemeler atmaya kalkacak hemde oyunu oynayabilmen için senden account istiyecek, o yüzden oyunu silip baştan yükle, crackınıda googleye sorsan sana bir dolu crack gösterir.


Teşekkürler Doktor :P Saol Bilgilendirdiğin için
Posted Image

#9 BatyuS

BatyuS

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 138 posts
  • Gender:Male
  • Location:İstanbul

Posted 07 August 2010 - 07:16

Arkadaşlar oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum gerçekten 10 yılın hakkını vermişler ...

#10 marvellous

marvellous

    Blood Guard

  • Honor Warrior
  • 641 posts
  • Gender:Male
  • Location:Forgotten Realms...!
  • Interests:commit homicide
  • WC3 : Enttreri

Posted 07 August 2010 - 07:24

sisteminiz yeterli değilse oynamayın bence efekleri kapatıp oynamasınızı tafsiye etmem ama şahane gerçekten

Artemis Enttreri


Bregan D'earthe


#11 BatyuS

BatyuS

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 138 posts
  • Gender:Male
  • Location:İstanbul

Posted 07 August 2010 - 07:26

evet haklısın sistem önemli ...

#12 Vuagnon

Vuagnon

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 170 posts
  • Gender:Male
  • Location:İstanbul

Posted 19 August 2010 - 02:22

Görevleri normalde bitirdim, hakikaten süper yapmışlar. Broodwars ve vanilla SC'ye kıyasla özellikle multiplayer'da iyi ve kötü oyuncu arasındaki farkı daha fazla ortaya çıkardığını söyleyebilirim. Bunun en büyük nedeni ise eklenen yeni üniteler, kabiliyetler ve geliştirilen taktiksel mekanik. Counterunit sayısı artmış durumda, doğal olarak bunların getirdiği taktikler de. Dolayısıyla microlara eskisinden daha fazla hakim olmayı gerektiriyor. Sözün özü, SC2 is less forgiving.

#13 Deftclaw

Deftclaw

    Knight

  • Honor Warrior
  • 1130 posts
  • Gender:Male
  • Location:Mersin
  • Interests:wow/sc2/d3 mmo/fps/rts RPG oyunları

Posted 27 August 2010 - 04:07

valla beta profil ile oynamış biri olarak terranlar ilk seviyelerde çok kötü diyorum.Zergler gene coşkun vaziyette.
Ben hadi çok iyi oynayamıyorum ama takım halinde oynadıgım adamda terrandı diğer protoss u yediğimiz halde 1 zerg 2mize kafa tuttu.. En son ben paso müttefiğimi kaynağa boğdum kalan kaynaklarla cruiser abandım (4 tane zor yapabildim)allah ne verdiyse girdik yardık üssü..hoş o da bizim üssü parçaladı bi nevi köşe kapmaca olduydu. Medic lerin uçan sınıfına koyulması çok kötü olmuş terranların bütün avantajını mahvetmiş.Bari makineleri de iyileştirseymiş..

Zerglerdeki queen ilk seviyede yapılabiliyor ver İYİLEşTİRİCİ büyüsü var.Her ne kadar yavaş yürüsede ilk sınıf bi üniteye göre çok aşırı güçlü zaten o sümüksü şeyin üzerinde yavaş da yürümüyor. + binaları da beleş e tamir ediyor ki akıllara zarar bi özellik. Bütün zerg ünitelerine extra özellik gelmiş ama terranlara bişiy yok. kanatları bile çıkıyor zerglinglerin.öle bi hızla kosuyorlar ki bazen mousela tıklayamadıgım oldu 3-4 tane kosarken. attack move la anca önlerini kesiyorsun..

Sonuç Zerg > hepsi.

whatcolor_isgreen.jpg

2z4co7p.png

1233135_ba0eece9b4ddbf66ab4c24e353068ee6

 

 

 


#14 marvellous

marvellous

    Blood Guard

  • Honor Warrior
  • 641 posts
  • Gender:Male
  • Location:Forgotten Realms...!
  • Interests:commit homicide
  • WC3 : Enttreri

Posted 27 August 2010 - 08:17

valla beta profil ile oynamış biri olarak terranlar ilk seviyelerde çok kötü diyorum.Zergler gene coşkun vaziyette.
Ben hadi çok iyi oynayamıyorum ama takım halinde oynadıgım adamda terrandı diğer protoss u yediğimiz halde 1 zerg 2mize kafa tuttu.. En son ben paso müttefiğimi kaynağa boğdum kalan kaynaklarla cruiser abandım (4 tane zor yapabildim)allah ne verdiyse girdik yardık üssü..hoş o da bizim üssü parçaladı bi nevi köşe kapmaca olduydu. Medic lerin uçan sınıfına koyulması çok kötü olmuş terranların bütün avantajını mahvetmiş.Bari makineleri de iyileştirseymiş..

Zerglerdeki queen ilk seviyede yapılabiliyor ver İYİLEşTİRİCİ büyüsü var.Her ne kadar yavaş yürüsede ilk sınıf bi üniteye göre çok aşırı güçlü zaten o sümüksü şeyin üzerinde yavaş da yürümüyor. + binaları da beleş e tamir ediyor ki akıllara zarar bi özellik. Bütün zerg ünitelerine extra özellik gelmiş ama terranlara bişiy yok. kanatları bile çıkıyor zerglinglerin.öle bi hızla kosuyorlar ki bazen mousela tıklayamadıgım oldu 3-4 tane kosarken. attack move la anca önlerini kesiyorsun..

Sonuç Zerg > hepsi.



bera sürümü ve orjinalinide oynadım ki halen oynuyorum.

Ne zerg ne protos her zaman human oynarım zerglerle tatik yapmak zordur protoslarda bi kaç adam yapı upgrade ettikten sonra dalıcagın bi ırk .

abicim human olcaksın karargah giriş yollarına 4 der tane tanki koycaksın yanlarına iki hava savunma kulesi he her gruba 1 er tane eng koydun mu geçilmez bi savunma olur olmadı takım çok güçlü dersen girişlere mayın döşe :).

Saldırı içinde görünmez olabilen uçakları yapıcaksın daha sonra sniper soldier yapcaksın 3 tane görünmez olarak gidip ana karargahlarına atom bombası atmak için kordinat alıcaksın :) kısacası human da saatlerde gelişmenin v.s rakip kım olursa olsun 2 atom bombasına bakar .

Artemis Enttreri


Bregan D'earthe


#15 ShadyRIDDLE

ShadyRIDDLE

    Sergeant

  • WT Uyesi
  • 457 posts
  • Gender:Male
  • Location:Location, Location

Posted 31 August 2010 - 07:12

Oyunu bitirdim ara videolar ve diğer üniteleri dolaşma çok zevkliydi 2. oyun üçleme olacakmış bakalım ikincisi ne zaman çıkacak

"Dalaran" Değil "Lagaran" Posted Image

15 ally' a saldırdım, vurdum vurdum saymadım, vurdum vurdum saymadım, spell yedim durmadım, stun attılar caymadım, tek başıma savaştım, hepsini yerden topladım.

#16 appayipyip

appayipyip

    Private

  • WT Uyesi
  • 27 posts

Posted 31 August 2010 - 08:00

blizzardanda bu beklenirdi piyasada pc oyunları artık had safhada devsirme oluor cidden :) starcraft 2 bu durumu biraz olsun hafifletti :)

#17 s3du

s3du

    Private

  • WT Uyesi
  • 11 posts

Posted 01 September 2010 - 03:07

saol

#18 Tigrakli

Tigrakli

    Private

  • WT Uyesi
  • 39 posts

Posted 10 June 2011 - 08:50

ben bişe sormak istiyorum, bende de var kurdum senaryo ve skirmish(ayrı programla) yapıyorum ama receple yan yana gelip ortak bi oyun atamıyoruz. bunun bir çözümü var mıdır? yani landan (tabi ki korsan) oynamak gibi bir şans?? bilen varsa ne olur kendine saklamasın söylesin biz de faydalanalım :rolleyes:

#19 Tigrakli

Tigrakli

    Private

  • WT Uyesi
  • 39 posts

Posted 06 August 2011 - 09:22

birşey sormuştum ama bilen yada ilgilenenolmadı galiba, yukarı ataşımak istedim...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users