Jump to content
Posted
swde fear attı diye banlanmamış kelle. banlama sebebini gizli tutmaya gerek yok sanırım. ne için banlanmış bi açıklama yapar mı wt team?

ayrıca; yusuf sana bin kere söyledim, gene söylüyorum: adamlar burayı babalarının tekkesi gibi yönetiyor. bana hiç adamlarını savunma artık. hata yapan yerine göre yapmaz. oyuncu hata yaparsa gönderilir; kendimden bilirim. teamde biri hata yapınca ne oluyor?

Featured Replies

Kelleci bu sunucuda birine ters baksa bile banlanması içni yeterliydi zaten.Adamın şu vakte kadar yaptığı işlerin adli hesabı yok.Artık bırakın şu adamı savunmayı.

Ayrıca pasif olarak çalışsamda bi WT team üyesi olmamdan dolayı "bana hiç adamlarını savunma artık" tarzında bi cümle yazmanı hazmedemiyorum. Pardon ama sen kimsin yahu ?
katılıyorum. sw'de fear atanların ss'ini verdik banlanmadılar uyarı aldılar. Kelleci banlandığında system message olarak ''sw'de fear attığı'' sebebi söylenmişti. Madem sebep bu değil bizede söylensin. Eğer sebep buysa herkese eşit davranılsın ve şehirde fear atanlar cezalansın.

Ben allyleri takır takır keserken bi çocuğun gelip benim oyun keyfimi kaçırmaya hakkı yok. Ben yarım saat sw'nin altındaki sudan çıkmak için uğraşmak istemiyorum. (aynısı ally arkadaşlar içinde geçerlidir org.da veya başka bi şehirde herhangi bi horde fear atarsa kesinlikle banlanmalı.
Pardon ama, bir oyuncu bütün bir server'ın huzurunu kaçırıyorsa ve sadece bir kişi için bu kadar çok şikayet geliyorsa, artık 3 günlük 5 günlük banlardan daha "ciddi" bir ceza vermenin zamanı gelmiştir demektir. Bardak doldu doldu ve sonunda taştı. Benim fikrime göre bu ban'ın çok daha önce yapılmış olması gerekirdi, ki bu konuda tartışıldı, belki düzelir diye şans verildi ama düzelmedi, aynen devam etti.

Ne bekliyordunuz yani? Kelleci'nin WT'de hüküm sürmesini elimiz kolumuz bağlı izlese miydik? Adam hem oyunda ne kadar bug varsa kullansın, hemde sonra kökünden WT'den attığımızda "kankaları" gelsin hesap sorsun. Kusura bakmayın ama öyle yağma yok. :) Hele hele kimsenin WT Team'in yaptıklarından hesap sormaya hiç hakkı yok. İyi niyetimizle banların nedenlerini hep açıklamaya özen göstersek de, buraya gelip de "Hop, siz benim kankamı banlamışsınız, ne iş? Alırım aklınızı..." şeklinde girişleriniz de sadece banlanmış olan "kankanızın" yanına uçmanıza neden olacak bir davranış olur. Özellikle de adı en az Kelleci kadar bug mevzularına karışmış olan birinin bu hesabı soruyor olması da ayrı bir ilginçlik ve komiklik.

Yinede, iyi niyetimi göstereceğim. Kelleci'nin neden banlandığını öğrenmek istiyorsunuz sanırım?

[b]Kelleci, daha önce aldığı sayısız cezadan sonra akıllanmadığı ve bardağı artık taşırdığı için WT sunucularından [u]TEMELLİ[/u] banlanmıştır.[/b]

Umarım bu yeterlidir?

Az daha unutuyordum söylemeyi, WT Team'e hesap sorarcasına mesajlar atan ve tehditler yağdıranların sonu da WT bünyesinden banlanmaktır, o yüzden banınızın keyfini çıkartın.

Bize saygı duyan, yaptığımız işe saygı duyan, oynadığı ortama ve beraber oynadığı kişilere saygı duyan herkese kapımız sonuna kadar açık. Ancak saygısızlık edecek olan varsa, lütfen kendisi çıkıp gitsin, bizi uğraştırmasın.

WT Team'den biri hata yaparsa noluyor demişsin, yaptığı hataya bağlı olarak gereği kesinlikle yapılıyor o konuda hiç şüphen olmasın, geçmişte birçok örneği oldu bunun. Ama ne mutlu ki, Kelleci'nin banlanması bence WT Team'in bugüne kadar almış olduğu en doğru kararlardan biridir, yanlış birşey değildir.

Hatalarımızı saygı çerçevesinde göstermek isteyen varsa, göstermekten çekinmesin, her zaman daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz. Ancak daha önce de dediğim gibi, sırf buglarının önünü kestik diye sesini yükseltecek olan varsa, onların bizim aramızda yeri yok.

Hepinize -saygı çerçevesinde- iyi oyunlar.
[quote]Ne bekliyordunuz yani? Kelleci'nin WT'de hüküm sürmesini elimiz kolumuz bağlı izlese miydik? Adam hem oyunda ne kadar bug varsa kullansın, hemde sonra kökünden WT'den attığımızda "kankaları" gelsin hesap sorsun. Kusura bakmayın ama öyle yağma yok. smile.gif Hele hele kimsenin WT Team'in yaptıklarından hesap sormaya hiç hakkı yok. İyi niyetimizle banların nedenlerini hep açıklamaya özen göstersek de, buraya gelip de "Hop, siz benim kankamı banlamışsınız, ne iş? Alırım aklınızı..." şeklinde girişleriniz de sadece banlanmış olan "kankanızın" yanına uçmanıza neden olacak bir davranış olur. Özellikle de adı en az Kelleci kadar bug mevzularına karışmış olan birinin bu hesabı soruyor olması da ayrı bir ilginçlik ve komiklik.[/quote]

[b]doğru söze ne denir... :)[/b]
İyi oldu iyi.. Kelleci'nin kendisine de çok zararlıydı zaten bu oyun.. Adam hayatı, yaşamayı unuttu.. Gerçi şimdi de orjinalde aynı şeyleri yapıcak ama :)
Forum şifremi (nasıl bilmiyorum) hackleyerek Yusuf'a küfürlü pm atan, aynı şekilde oyun şifreme girerek karakterimi silen, her fırsatta yalan söyleyip iftira atan, her türlü bugu karsımda kullanan bir kişimi açıyor bu topici???Zulk??? Aslında diyecek çok lafım var; ama senin gibi biri yüzünden bu sevdiğim ortamda ceza almak istemiyorum...

Bir laf vardır: "Bozacının şahidi şıracı" bu laf sanki sizin için söylenmiş..
Yazmak istemiyordum ama Kelleci 1.8den beri sunucunun hangi açığı varsa kendi lehine kullandı 1.8den beri sayısız ban yedi neden halen bu adamı savunuyorsunuz çok merak ediyorum, bu kadar ban yiyen bi adam neden halen sunucumuzda? 2.0.12'de nasıl level 70 karakter kastı neden buna izin verildi bu kadar olaydan sonra?

WT ekibine laf atmışsın adamlar halen izin mi verseydi sunucunun her türlü açığını sömüren bu kadar ban yiyen birine, halen adı geçiyorsa bile ekibin suçu bunu engellememek

Dahada yazardım ama Crim çok açık yazmış yeterli oluyor sanırsam?
[quote name='esperanza' post='121958' date='Jun 8 2007, 19:33 PM']katılıyorum. sw'de fear atanların ss'ini verdik banlanmadılar uyarı aldılar. Kelleci banlandığında system message olarak ''sw'de fear attığı'' sebebi söylenmişti. Madem sebep bu değil bizede söylensin. Eğer sebep buysa herkese eşit davranılsın ve şehirde fear atanlar cezalansın.

Ben allyleri takır takır keserken bi çocuğun gelip benim oyun keyfimi kaçırmaya hakkı yok. Ben yarım saat sw'nin altındaki sudan çıkmak için uğraşmak istemiyorum. (aynısı ally arkadaşlar içinde geçerlidir org.da veya başka bi şehirde herhangi bi horde fear atarsa kesinlikle banlanmalı.[/quote]

esp kelleci de az insanın keyfini kaçırmadı bu sunucuda. bilmiyorum kendisine karşı hiç oynadın mı ama ben oynadım.

hiçbir zaman şu bug yapıyor bu bug yapıyor diye forumda şikayette bulunmadım ama gerçekten ufak tefek de olsa onca açığı kendi lehine kullanan böyle bir güruh da görmedim. siz kelleci'yi iyi oyuncu olarak hatırlamak istiyorsanız, varsın öyle olsun. ama her fırsatta savunma çabası bana pek uymuyor. kalınız sağlıcakla...
Ya Kelle hırslıydı falan filan ama bug kullanma konusunda çok da yüklenmeyin çocuğa :)

SW'de fear atmıştır, atmaz demiyorum çünkü bu hırstan kaynaklanıyor.. Ama kimse bana gelip de bile bile hızlandığını, bug kullanarak boss kestiğini vs. anlatmasın; çünkü en yakın arkadaşlarımdan birinin kuzenidir kendisi bizzat tanıyorum :)

Tekrar ediyorum banlanması iyi oldu gerçekten.. :)
Stan Lee'den alıntı yapmak istiyorum yukarıda Kelleci ve Zulk'un aleyhine yazanlar için;

'nuff said.

Neyin ne olduğu gelen tepkilerden de yeterince ortada sanırım. :)

layne gerçekten çok güzel söylemiş, Kelleci'yi ve ekürisini "iyi" hatırlamak isteyen varsın iyi hatırlasın. Ama biz "iyi" hatırlayamadığımız için de kimse gelip bize çatmasın, çünkü kendilerini bize "iyi" tanıtmayan onlardı.
Jahra kimse bişi demek istemiyor ama topicin içeriği belli dahada yazılcak var ama öz ve yeterli olması iyi :)
[quote name='esperanza' post='121958' date='Jun 8 2007, 19:33 PM']Ben yarım saat sw'nin altındaki sudan çıkmak için uğraşmak istemiyorum. (aynısı ally arkadaşlar içinde geçerlidir org.da veya başka bi şehirde herhangi bi horde fear atarsa kesinlikle banlanmalı.[/quote]
bizede aynı şey undercityde yapıldı esp. ve ceza almadı yapan kişi.
layne crim ve slam abi yeterince açıklamışlar bencede söylenecek söz kalmamış
Kelleci çok fazla ceza aldı çünkü ufak tefek bugları kullanmasının dışında iyi de oynardı (aksini idda edene gülerim kusura bakmayın :) ) Kelleciyi 1,6lardan tanıyorum, hiç ceza almamıştı çünkü kendi çapında takılırdı. Ama 1,8de warrior açtı ve 7 8 kişinin arasına girip kesmeye başlayınca(ki ozamanın koşullarında warrior=anormal cleave di ve bu gayet doğaldı) şikayetler başladı. Ozamanlardan beri burda olan kimse pot bugu yapmadığını, bossda tank heallerken oturup su içmediğini, combatta defalarca stealthe girmediğini, üst üste aynı hedefe 80 kere fear yada poly atmadığını idda etmesin. şikayet edilen bugların hepsini herkez yaptı çünkü emu müsade ediyodu ve herkez kendi sınıfının eksiklerini (ne talent ne speller doğru düzgün çalşırdı) bunlarla kapamaya çalıştı. Adı çıktı 9a inmez 8e yaptığı herşey suç oldu ve en sonunda ne oyuncuların ne yöneticilerin Keleci ismini duymaya tahammülü kalmadı. Dikkatli davranması için en çok uyaranlardan biri bendim, en ufak hatasında gideceği belliydi ama düşünüyorumda tüm gözler üstündeyken hata yapsada yapmasa da bişekilde gönderilirdi. Herkez hatırlamak istediği gibi hatırlasın ama madem adam gitmiş, herşey bitmiş bari şimdi biraz objektif yaklaşın olaylara. Zulk'un yönetimden hesap sorması da yanlış, Kelleci için gitmişken arkasından atıp tutalım demek de yanlış diye düşünüyorum.

Edited by Canbass

Yazımı okursanız ben kimseyi savunmadım sadece bi açıklama bekledim. Crim bu açıklamayı yapmış. Teşekkür ediyorum.

Ama madem ''şehirlerde fear atmak yasak'' adı altında bi kural var buna aykırı olan herkesin ceza görmesi gerektiğini düşünüyorum. (ister horde-ister ally) Wt Team'i asla yaptıklarıyla suçlamam veya sorgulamam sadece hakkım olan açıklamayı ve muameleyi beklerim. Eminim diğer arkadaşlarımda aynı fikirdedir. Kelle orj.de oynuyo konu kapanmıştır. Bi insan oyundayken bu kadar konuşuldu. Banlandıktan sonrada ondan dolayı bi sebeple tartışma çıkmasını kimse istemez.

Ayrıca amondil size fear atılmasını bana karşı hedef olarak göstermene çok şaşırdım çünkü zaten size fear atanlarında banlanması taraftarıyım :)

Saygılar.. İyi oyunlar..
[quote]Kelleci çok fazla ceza aldı çünkü [b]ufak tefek bugları kullanmasının dışında iyi de oynardı (aksini idda edene gülerim kusura bakmayın :) )[/b] Kelleciyi 1,6lardan tanıyorum, hiç ceza almamıştı çünkü kendi çapında takılırdı. Ama 1,8de warrior açtı ve 7 8 kişinin arasına girip kesmeye başlayınca(ki ozamanın koşullarında warrior=anormal cleave di ve bu gayet doğaldı) şikayetler başladı. Ozamanlardan beri burda olan kimse pot bugu yapmadığını, bossda tank heallerken oturup su içmediğini, [b]combatta defalarca stealthe girmediğini, üst üste aynı hedefe 80 kere fear yada poly atmadığını idda etmesin. şikayet edilen bugların hepsini herkez yaptı çünkü emu müsade ediyodu ve herkez kendi sınıfının eksiklerini (ne talent ne speller doğru düzgün çalşırdı) bunlarla kapamaya çalıştı. Adı çıktı 9a inmez 8e yaptığı herşey suç oldu[/b] ve en sonunda ne oyuncuların ne yöneticilerin Keleci ismini duymaya tahammülü kalmadı. Dikkatli davranması için en çok uyaranlardan biri bendim, en ufak hatasında gideceği belliydi ama düşünüyorumda tüm gözler üstündeyken hata yapsada yapmasa da bişekilde gönderilirdi. Herkez hatırlamak istediği gibi hatırlasın ama madem adam gitmiş, herşey bitmiş bari şimdi biraz objektif yaklaşın olaylara. Zulk'un yönetimden hesap sorması da yanlış, Kelleci için gitmişken arkasından atıp tutalım demek de yanlış diye düşünüyorum.[/quote]

Ayene böyle oldu :) ama insanları bıktırdı mı? evet :lol:

Edited by Isandor

Beni bilen bilir, 1.8 zamanları 1.9'un başlarıydı sanırım WT'de oynamayı bıraktığımda.

O zamanlar da bir sürü bug, sorun vs vardı, ama çıkıp da şu an "Tyrael bug kullandı" diyebilecek/diyen/demiş tek bir kişi çıkabilir mi aranızdan?

Çıkamaz, çünkü ben bir çok bug, bana üstünlük kazandıracak özellik olduğu halde hiçbirini kullanmadım. "Bu zaten vardı, o yüzden kullandığı için bug sayılmaz" demek çok saçma, bug yapılmışsa yapılmıştır, yapılan bug'lara bahane aramaya gerek yok.

Kelleci "ufak tefek" bugları, açıklıkları kullanıyorduysa bu "ufak tefek bugları istediğiniz kadar kullanabilirsiniz" demek anlamına mı geliyor? Hangi bug konusunu görsem Kelleci mutlaka o bug'ın içine karışmış oluyordu bir şekilde.

Bunu daha önce WT Team arasında konuşulduğunda da dile getirmiştim, Kelleci (yada başka biri) bir bug yaptığında 3 gün ban veriyorsak, ve buna rağmen o kişi bunu takmıyorsa napmak gerekir? 3 günlük işe yaramaz cezalarla mı devam etmek gerekir, yoksa daha "büyük" cezalarla sesi tamamen mi kesilmelidir. Ben ikincisini savunuyorum. Bir insan 1 hata yapabilir, 2 hata yapabilir ama 27. hatayı da yapıyorsa, o kişinin affedilecek yanı kalmamıştır, aklının başına getirilmesi gerekmektedir.

Ben Kelleci'yi savunanların yeterince objektif olamadığını düşünüyorum açıkçası. Kelleci'nin "arkadaşınız" olduğu gerçeğini bir kenara bırakabilirseniz, bu kadar çok (ufak tefek yada büyük, farketmez, bug bugdır) bug yapan ve bundan vazgeçmeyen birinin varlığının yaratacağı zararı rahatlıkla görebilirsiniz. Ki eğer Kelleci'yi bu şekilde savunuyorsanız, Kelleci'nin yaptığı bugları önemsiz ve ban için yeterli sebep olarak görmüyorsanız bir gözümüzü de sizin üzerinizde tutmanın yararlı olacağını düşünüyorum. Ne de olsa üzüm üzüme baka baka kararır derler. :)

Yorgan gitti kavga bitti derler ya, daha fazla tartışmanın anlamı yok. Eminim WT bu "bug'cılar" olmadan çok daha iyi bir yer olacaktır.

Edited by Tyrael

Sende haklısın bug var diye kullanma lazım düşüncesi tamamen yanlış ama o dönemde yapmayan kaç kişi vardı ki? tüm sunucu 3 gün kapatılırdı eğer düzügnce araştırılıp tespit edilseydi yapanlar. Ve yukarda da açıklandığı gibi herkesin yaptığı buglar bir miktar görmezden gelinse de Kelleci'nin yaptıkları daha fazla göze çarpıyordu, çünkü iyi de oynuyordu :) birazda oyun hırsına ally lardakilerde kelleciye karşı biraz fazla çıkışıyordu. Bir iki derken iyice dikkat çekmeye başladı :)

Kendi adıma verilen cezayı DOÐRU buluyorum ve destekliyorum.
[quote name='Jah' post='121975' date='Jun 8 2007, 21:53 PM']İyi oldu iyi.. Kelleci'nin kendisine de çok zararlıydı zaten bu oyun.. Adam hayatı, yaşamayı unuttu.. Gerçi şimdi de orjinalde aynı şeyleri yapıcak ama :)[/quote]

Orj o yaptığı şeyleri yapmak öle kolay değil senin için rahat olsun :D (Kelleci sw de 1 kez fear atmadı yasak olğunu bildiği halde 3 kez yaptı bu olayın ssleri de forumda mevcuttur kolay gelsin )
[quote name='balzac' post='122027' date='Jun 8 2007, 23:32 PM']Orj o yaptığı şeyleri yapmak öle kolay değil senin için rahat olsun :D (Kelleci sw de 1 kez fear atmadı yasak olğunu bildiği halde 3 kez yaptı bu olayın ssleri de forumda mevcuttur kolay gelsin )[/quote]
Teşekkür ederim biliyorum orjinalde neyin nasıl olduğunu :)

Aynı şeyleri yapıcak derken kastettiğim kendi hayatıyla ilgili kısımdı.. Önemli olan da o zaten.. Geriye kalan birkaç efekt ve animasyon :)
[quote name='Jah' post='122029' date='Jun 9 2007, 00:34 AM']Teşekkür ederim biliyorum orjinalde neyin nasıl olduğunu :)

Aynı şeyleri yapıcak derken kastettiğim kendi hayatıyla ilgili kısımdı.. Önemli olan da o zaten.. Geriye kalan birkaç efekt ve animasyon :)[/quote]

Muhabbet olsun diye yazdım kusura bakma :D Amacım senin bilgini ölçmek deyildi :rolleyes:
[quote name='Tyrael' post='122021' date='Jun 9 2007, 00:24 AM']Bunu daha önce WT Team arasında konuşulduğunda da dile getirmiştim, Kelleci (yada başka biri) bir bug yaptığında 3 gün ban veriyorsak, ve buna rağmen o kişi bunu takmıyorsa napmak gerekir? 3 günlük işe yaramaz cezalarla mı devam etmek gerekir, yoksa daha "büyük" cezalarla sesi tamamen mi kesilmelidir. Ben ikincisini savunuyorum. Bir insan 1 hata yapabilir, 2 hata yapabilir ama 27. hatayı da yapıyorsa, o kişinin affedilecek yanı kalmamıştır, aklının başına getirilmesi gerekmektedir.[/quote]
Bende ikinci şıkkı seçiyorum ve gitmesi bence de doğru karar, zaten bahsettiğim de o değil.

Emin ol gün boyu tepende gm dolaşsaydı tonla bug bulurdu adaş yapma, bug emunun kendiydi ozamanlar. Kaldıki druid oynuyosan illaki yaptığın her 3 hareketin 2si zaten bugdu. Art niyet gerektiren şeylerden bahsetmiyorum, spell direction çalışmazken, büyüyü atabilmek için hedefe dönmen gerekmezken arkan dönük caste başlamıyomuydun? Elflerin cat form mana yemezken dur manam gitmedi bikaç heal basıp öyle gireyim mi diyordun. Ben bugla boss kesmekten falan bahsetmiyorum zaten. Hunterların koşarken auto shot atması (hızlı basınca ikişer atardı hatta ama yapacak bişey yok çalışan skilleri mi vardı durup onu atsınlar) combata girmekle çıkmak bir olduğu için pvp sırasında poly yapıp fear yapıp yemek yemeler ohoo. Kellecinin dikkat çekmesine sebep olan ve şikayet edilen buglar bunlardan farklı değildi.

Kabul edin abicim sorun bunları yaparken iyide oynamasıydı. Aynı bugları kullandığı halde ölüp duran adamları kimse şikayet etmedi ve burada oynamaya devam ettiler (hala burdalar) eğer sorun gerçekten kullandığı ufak buglar olsaydı şuan wtde oyuncu kalmazdı. Bu başlıkta olumsuz yorum yapanların (sen dahil değil adaş, oyun içinde seni hatırlamıyorum bile) kullandığı emu açıklarını saysam sadece benim postumla başlık 50 sayfa olur. Warriorların ulaşamadığı hpyle dolaşan hunterlar, hiçbir meslek 300lenemezsen flask seri üretimine geçen(hemde 20li lvllarda, o lvlda değil artisan expert öğrenememesi lazım :) ) alchemistler, 60 lvl binekteki adamdan koşarak kaçan roguelar olarak yorum yapıyosunuz arkadaşlar. Ben bunun farkına varın istiyorum, ozaman objektif olacaksınız zaten. Saygılar...
Adamın ne reklamı yaptık be

Bunca kişi işimiz gücümüz yok Kelleciyi mi konuşcaz.Bitti işte banlandı gitti. Kelleci WT team için iki dudak arasına bakardı.şansını zorladı ve banlandı NOKTA

Oyunda tanımadan sevmediğim tek kişi Kellecidir herhalde...Bu adam dünyayıdsa kurtarsa sevmem.
Kimseye Hesap sorma konumunda değiliz.Hele konu Wt Olunca hiç mi hiç hesap soramayız.Bakınız Akıl yaşta değil Başta diyorsunuz yeri geldiğinde. Ben de aklıl Yaşla ve İNsanın kendini yetiştirmesiyle doğru orantılıdır diyorum. Kusura bakmayın tenzii ederim çoğunuzu lafım anlayana. Bu memlekette Askerlık yapmayanı Adamdan saymıyorlar. Yani anlatmak istediğim Askerlık bile bir insana belli oranda disiplin ve Kurallara riayet etme konusunda dersler veriyor .Ha kişi uyar uymaz o ayrı mesele.Ben dahil bulunduğumuz ortamda belli başlı kurallar var ki bana bile çoğu saçma gelsede uymak zorundayım ve zorundayız malesef. Başta söylediğim gibi eleştirebiliriz fakat hesap soramayız kanatimce .Saygılar.
Gene karışmış burası.. .Hala bug kullananlar var ve hala sırf "kanka" oldugu için bugcuları savunanlar. Hepsi aynı kefeye koyulmalı. Bakın ondan sonra nasıl başlıyorlar birbirlerini uyarmaya. Bazı kendini bilmezlerin; sırf kendi zevkleri için emunun hatalarından, buglarından, exploitlerinden yararlanmasını doğru bulanlar bu banları en az bug kullananlar kadar haketmişlerdir.
WTteam e "haksız" ithafta bulunan arkadaslar siz bu sunucunun adaletini diğer serverlarla karşılaştırmadınız galiba. İsterseniz gidin görün bakalım burası kadar düzgün, GMlerin alakadar olduğu, Moderatörlerin aktif olduğu bir free sunucu bulabilecekmisiniz.
Elinizdeki bu güzel sunucunun kıymetini, size gösterdikleri ilgi ve alaka ile doğru orantılı olrak bilin, ona göre hareket edin ki WT serverdaki sıcak ortamı, dostluğu, keyfi bırakın başka free serverlar da orjinal serverlarda bile bulamazsınız. Saygılarımla.
Justicar Rionard
Guest
This topic is now closed to further replies.