Jump to content
Posted
swde fear attı diye banlanmamış kelle. banlama sebebini gizli tutmaya gerek yok sanırım. ne için banlanmış bi açıklama yapar mı wt team?

ayrıca; yusuf sana bin kere söyledim, gene söylüyorum: adamlar burayı babalarının tekkesi gibi yönetiyor. bana hiç adamlarını savunma artık. hata yapan yerine göre yapmaz. oyuncu hata yaparsa gönderilir; kendimden bilirim. teamde biri hata yapınca ne oluyor?

Featured Replies

[quote name='Rion' post='122057' date='Jun 9 2007, 02:47 AM']Gene karışmış burası.. .Hala bug kullananlar var ve hala sırf "kanka" oldugu için bugcuları savunanlar. Hepsi aynı kefeye koyulmalı. Bakın ondan sonra nasıl başlıyorlar birbirlerini uyarmaya. Bazı kendini bilmezlerin; sırf kendi zevkleri için emunun hatalarından, buglarından, exploitlerinden yararlanmasını doğru bulanlar bu banları en az bug kullananlar kadar haketmişlerdir.
WTteam e "haksız" ithafta bulunan arkadaslar siz bu sunucunun adaletini diğer serverlarla karşılaştırmadınız galiba. İsterseniz gidin görün bakalım burası kadar düzgün, GMlerin alakadar olduğu, Moderatörlerin aktif olduğu bir free sunucu bulabilecekmisiniz.
Elinizdeki bu güzel sunucunun kıymetini, size gösterdikleri ilgi ve alaka ile doğru orantılı olrak bilin, ona göre hareket edin ki WT serverdaki sıcak ortamı, dostluğu, keyfi bırakın başka free serverlar da orjinal serverlarda bile bulamazsınız. Saygılarımla.
Justicar Rionard[/quote]
şu mesajınla bu sıcak ortamı gerdiğinin umarım farkındasındır
Kelleci iyi biriydi ya nie banladınz : Pp bu arada ben bug yapmadım ben bug kulanmam yok adaletti yok suydu diyenlere inanmayın elbet bilmeden veya denemek için veya bug oldugnu ögrenmek için bugı kulanmıslardır.Ben olayları
hiçbilmiorum ama kesin Kelleci sw de çok adamın canını yakmıs,bikaçta gmnin arkadasını kesmis ki olay buraya gelmis bence böle.Pala
[quote name='Death_Numeherui' post='122063' date='Jun 9 2007, 05:45 AM']Kelleci iyi biriydi ya nie banladınz : Pp bu arada ben bug yapmadım ben bug kulanmam yok adaletti yok suydu diyenlere inanmayın elbet bilmeden veya denemek için veya bug oldugnu ögrenmek için bugı kulanmıslardır.Ben olayları
hiçbilmiorum ama kesin Kelleci sw de çok adamın canını yakmıs,bikaçta gmnin arkadasını kesmis ki olay buraya gelmis bence böle.Pala[/quote]

Bug yapmadığını söyleyen bendim, hiçbir zaman denemek yada bug olduğunu öğrenmek için yapmadım. Ha, belki bug olduğunu bilmediğim, farketmediğim birşey yapmışımdır, ama onları da farkettiğim anda WT Team'e bildiriyordum, Kelleci yada yaverleri gibi "oyh, kanka çok deli bug buldum bak, gel birkaç ally/horde üstünde deneyelim, çok eğlenicez" moduna hiçbir zaman girmedim. Burda mesele, bilerek ve farkında olarak bug yapmak ve bunu kendi çıkarlarına kullanmak.

Hatırlayanlara "Tyrael" diye sorarsanız onlar da size bu konuda gerekli cevabı verecektir zaten. :)
[quote name='nayiil' post='122058' date='Jun 9 2007, 03:30 AM']şu mesajınla bu sıcak ortamı gerdiğinin umarım farkındasındır[/quote]

Hangi sıcak ortamı? :D
[quote name='Death_Numeherui' post='122063' date='Jun 9 2007, 05:45 AM']bikaçta gmnin arkadasını kesmis ki olay buraya gelmis bence böle.Pala[/quote]
sen neden bahsediyorsun? wtteamdeki herhangi admin/mod/gm'nin arkadasinin kesilmesini takicagini mi saniyorsun? saçmalamissin düpedüz..
gelelim kelleciye, gitmesi gerekti ve gitti. nedeni de söylendi üstüne konusmaya gerek yok.elestiri bi yere kadar da hesap sormak icin wtteam icinde olmaniz gerekir. ayrica rionun dedigi gibi wt nin sicakligini ben bulamadim orjinalde, level 19 da cikip gelmistim geri wt'ye ki orjinalde 4-5 dostum olmasina ragmen..
Ben Daha Lwl 31 İm O 70 Di Bizim İdollerimiz Onlar,Biz Onları Ornek alcaz,Onlar Gibi Oyun Oynamak İsticez...Kelleci Gibi Bi İdol um Olacagına Hİç Olmasın...daha İyidir...Paşalar...Bu Kadar şikayet Var BU Oyuncu Hakkında Daha Neyin Kawgasını Yapıorsunuz?

İdol Derken Oyun İçinde...
[quote name='esperanza' post='122015' date='Jun 9 2007, 00:15 AM']Ayrıca amondil size fear atılmasını bana karşı hedef olarak göstermene çok şaşırdım çünkü zaten size fear atanlarında banlanması taraftarıyım :)[/quote]
esp.bize fear atıldığında ss leri gm e gönderdik gm le tartıstık ama bize söylediği şuydu ilk defa yaptığı için ceza almayacak uyarıldı.aynen senın yaptığın gibi itiraz ettık ama birşey değişmedi. :)
herkes kelleciye çok iyi oynuyor demiş o itemler bende olsaydı eğer wariordan hiç anlamayan ben bende önüme geleni keserdim.
kelleci ve yanında 3 kişi ally e geçtikten sonra yenıden hordeye geçtıklerınde t 05 verilmişti(sonrada t2de verildi sanırım)ustunde t 05 varken kelleciyi birebirde kesiyordum ama arkadan ıkı uc kısı daha gelınce olmustum.
[quote name='Tyrael' post='122121' date='Jun 9 2007, 10:00 AM']Hangi sıcak ortamı? :D[/quote]
Bilmem sıcak bi ortamdan bahsetmiş :D
[quote name='Tyrael' post='122120' date='Jun 9 2007, 10:00 AM']Bug yapmadığını söyleyen bendim, hiçbir zaman denemek yada bug olduğunu öğrenmek için yapmadım. Ha, belki bug olduğunu bilmediğim, farketmediğim birşey yapmışımdır, ama onları da farkettiğim anda WT Team'e bildiriyordum, Kelleci yada yaverleri gibi "oyh, kanka çok deli bug buldum bak, gel birkaç ally/horde üstünde deneyelim, çok eğlenicez" moduna hiçbir zaman girmedim. Burda mesele, bilerek ve farkında olarak bug yapmak ve bunu kendi çıkarlarına kullanmak.

Hatırlayanlara "Tyrael" diye sorarsanız onlar da size bu konuda gerekli cevabı verecektir zaten. :)[/quote]
Can bak neler yapıyomuşsunuz sabah akşam kesiyolardı beni bi müdehale etmediniz :ag:

bu arada Can gibi bi insana her şekilde her alanda kefil olurum,onun kadar dürüst bi insan tanımadım daha önce :)

Edited by nayiil

[color="#0000FF"][b]yeterince konuştuk sanırım.[/b][/color]
gec kalmısım Konu kapatılmıs ama bu baslık için şunu söyleyebilirim.

Keşke bir anket şeklinde açılsaydı ozaman alınan kararı kimin verdiğini görmüş olurduk.!

Son olarak benim yada ekip arakadaşlarımın kimse hakkında bi önyargısı yok bunu unutmayın
[b]Beyler karışmayayım karışmayayım dedim ama (WT teamden olanlar bilirler bir daha birileri kelleci derse allah kitap indireceğim demiştim) dayanamadım.

Kelleci`yi ben sevmiyorum tamam mı? Bu sevmemenin de önyargı ile alakası yok tamamen tecrübelerime, gördüğüm sayısız ss ve aldığım bir o kadar şikayete dayanıyor. Ne gm ne Yusuf ne kimseye birşey demeyin, kimse istemiyordu ama bu adam gidecek diye ben iyice bastırdım. Hatta kelleci diye ağlayanları da sevmiyorum, ben de sadece moderatörüm o ayrı konu da Kelleci denen herif bir daha buraya gelmeyecek, onun arkadaş tayfasının da hamama kadar yolu var yallah diyorum biraz yüzsüz değilseniz defolup gidin buradan. Hiç bir şeye karışmayan hiç bir adamın adı sadece iyiye oynuyor diye kötüye çıkmaz, bu server ne iyi oyuncular gördü, ki biri de zamanında bendim (düşmanlar tarafından toplamda hunter ve priestimle sadece ama sadece 6 kez kesildim tüm oynadığım zamanlarda) bir gün de biri çıkıp neden şunu bunu yapıyor demedi gerçekten iyi oyuncular için? Niye Ozz a bok atan olmadı? ReN? Buffon? Rush? Electro? Slam? Tyrael? Tughan? vs ne bileyim daha pek çok iyi oyuncu vardı.

Bir düşünün bir daha da böyle terbiyesiz, hilekar, it uğursuz veletleri savunup gelmeyin karşımıza yoksa hiç birinizin görmediği kadar ağır konuşurum, ananızı bacınızı karıştırırım üzülürsünüz söylemedi demeyin![/b]
Guest
This topic is now closed to further replies.