Jump to content
Posted
>>>> Ve en kötüsü ağlayamıyorum.Hıaaaaahğğ diyip ağlamaklı bir tonda kalıyorum :(

WTnin en iğrenç espri yaparken gülüp eğlenebilen adamı benimdir herhalde...Sevgilim en sevdiğim şehiri ailesi taşındığı için terk ediyor.En nefret ettiğim şehire; İstanbula taşınıyor.İçimden ne mi geçiyor.İstanbula haritadan silip kendimi öldürsem kurtulur muyum...Sadece ağlamak istiyorum.Aslında içimde yazacak çok şey var ama yazacak halim kalmadı...

Anlayacağınız WTnin en iğrenç espri yapan adamının esprileri kan ağlıyor... :bw: güle güle Bisu :( Güle Güle hayatımın aşkı :bw:

WTde oynamaya devam edersin inşallah biricik Nyrst'im...
  • Replies 58
  • Views 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ne bulurlar o karınca yuvasi baca gibi duman kokulu pis memleketten..İti kopuğu kapkaççısı tecavüzcüsü magandası ayisi vs si bol memleket..
Büyük şehirin sorunlari da büyük oluyor..15 milyon insan ya..15 milyon..Manyak bunlar.. Allah korusun bi deprem olsa..yok yok düşünmek bile istemiyorum :mellow:
hiç haz etmem..Belki güzel bi şehir..Ama töbe yaşanmaz orda.. <_<
Bence bi yasa çıkmali..İş ve okumak dışında istanbula yerleşmek yasak olmalı...İpini koparan geliyo..
Bu arada aşk acını bastirmak için en sevdiğin şeylerden birini yap..wow oynamak dışında..:D Misal ne zamandır yaparim şöyle çakırkeyf olurum dediğin birşey..Tamemen geçirmez ama bir nevi merhem olur kanımca :)
[quote name='Deftclaw' post='122894' date='Jun 13 2007, 01:31 AM']ne bulurlar o karınca yuvasi baca gibi duman kokulu pis memleketten..İti kopuğu kapkaççısı tecavüzcüsü magandası ayisi vs si bol memleket..
Büyük şehirin sorunlari da büyük oluyor..15 milyon insan ya..15 milyon..Manyak bunlar.. Allah korusun bi deprem olsa..yok yok düşünmek bile istemiyorum :mellow:
hiç haz etmem..Belki güzel bi şehir..Ama töbe yaşanmaz orda.. <_<
Bence bi yasa çıkmali..İş ve okumak dışında istanbula yerleşmek yasak olmalı...İpini koparan geliyo..
Bu arada aşk acını bastirmak için en sevdiğin şeylerden birini yap..wow oynamak dışında..:D Misal ne zamandır yaparim şöyle çakırkeyf olurum dediğin birşey..Tamemen geçirmez ama bir nevi merhem olur kanımca :)[/quote]

İstanbuldayız diye yasamayalımmı yani :blink: amma kotuledin, oda Guzel TÜRKİYE'mizin bir memleketi yani :unsure:
  • Author
:D beni güldürdünüz ya şu halimle :D
  • Author
sunucu çöktüğünde kimse göremedi konuyu o yüzden up...Dertleşelim azıcık yaf :)
Sıkma canını doomguard bak ben bi kızla tanışamıyodum bi türlü adını bile öğrenememiştim dün bi baktım yan apartmana taşınmışlar :)
  • Author
oha :D git biraz konuşabilir miyiz de bi gün konuş abi... ilgisi varsa gelecektir. yoksa da başka hedeflere ;) :D
[quote name='DoomGuard' post='123131' date='Jun 13 2007, 22:16 PM']oha :D git biraz konuşabilir miyiz de bi gün konuş abi... ilgisi varsa gelecektir. yoksa da başka hedeflere ;) :D[/quote]
canım sakin dün bi yardım ettim taşınmalarına :) şimdilik iyi gidiyo :D
Formula1 i Antalya'nın elinden aldıktan :dj: sora istanbul'dan nefret ettim...Bide geçmiş olsun abi ne diyim bilmiyorum ki...Fallahi insana cok koyar...

Edited by zeratul9

Herşeyi zamana bırak dostum düzelicektir ve her zman kendine karşı dürüst ol.
Ajkom demek sen beni aldatıyordun he :D bak allah cezanı verdi olm =) Hıh iyi oldu... Mete'cim Valla ne diyim o kız arkadaşını çok sevdiğini biliyorum... Allah yardımcın olsun valla senin içün zor olacak... :D
yarın iyi eğlenceler öyleyse, tadını çıkarın son günün..

bana göre değil uzaktan, size göredir umarım ;)
:S kötü olmuş. Bence de Crim in dediği gibi son gününü iyi geçir :)
İşin zor arkadaşım...Allah kolaylık versin aynı problem bende de var.Kız ark'ım şehir dışına taşındı.Gerçekten biraz moral bozucu ama bi bakımada iyi oluyo daha özgür oluyosun :)

uzaktan zor olur.Eğer çok seviyorum diyosan 2 haftada bir ya da ayda 1 git bi dolaş sevgilini.Kız kısmı boş bırakılmaya gelmez.Ama aranızda fazla birşey yaşanmamışsa olayı dahada yokuşa sürmenin anlamı yok.Anlaşıp ayrılın.İlk bakışta çok saçma geliyo ayrılık ama sen genede bi düşün.
doom üzgünüm amaaaaa gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş gerçektende öyledir. slam doğru söylüyo bence çok ta takma gençlik aşkları bunlar sanki bir nisan yağmuru gibidir takma kafana ama üzüleceksin mecbur:( bu da hayatın cilvesi
  • Author
abi yapmayın ne ayrılığı şaka mı yapıyosunuz :D hayatımın aşkını bulmuşken :D ölürüm de ayrılmam len :D

Ya gençlik falan yalan abi...Ben hep normalden olgun olmaya çalıştım kendi sahte cıvıklığımın altında. Biz ayrılamayız...İmkansız yani...Öyle diyeyim ne o kabul eder ne ben böyle bir teklif ileriye sürerim yani.Ben böyleyim işte.Sevdimmi bırakamam.Ama gerçekten sevmem zordur.

Onun için ölürüm derim ben rahat rahat...Yani gençlik aşkı değil bu.Eminim bundan.

1- Karşılıklı oturup konuşmak zevk veriyor.
2- Karakterlerimiz nerdeyse aynı
3- Sanat ı severiz ama Metal dinlemez o
4- Hayalimdeki kız modeli zaten
5- wow bile oynuyo
6- Ölesiye seviyorum
7- Ya Ankaraya gitseydi
8- Bence ayrılmak için hiç bir sebep yok.Uzaktan da yürütürüm ben.O da benim gibi düşünüyor.
Biliyorum ki şu an ne desek seni teselli etmeye yetmez ama bilmelisin ki hayata biraz zaman verirsen kendi yolunu buluyor bu günler geçer elbet canını sıkma ...
  • Author
ÖSS ve YDS sonunda istanbulda bir yer tutturmak için afedersiniz de kıçımı kasıcam :D öf be abi seviyorum... Allah kahretmeye yaaa.İstanbul planlarımda yoktu.Ben kızlarla dalga geçen birisi olacaktım sözde.Eğlenecektim istediğimle.Sonra bi durdum dedim kendi kendime bi gün yolda.Dedim oğlum sen salak mısın.Böyle sevgili bulmuşsun bıraklır mı.Sonra cevap verdim : BIRAKILMAZ!
Hayatını ve ideallerini bir kız için değiştirme derim. Biraz kalpsizce gelebilir ama idealindeki yerde gerçek "O" kişiyi bulma ihtimalin var. Yani onun "O" olduğunun bir garantisi yok. Bir de hiçbir zaman hayatınızı belirli bir insan etrafına kurmayınız. Sonuçta insan narsist bir varlıktır. Günün birinde o kişi artık o çemberde olmak istemeyebilir.
[b]evlen sen... seni anca evlilik paklar :ae: :cy: :cz: :bq: :ay: al,bissürüde smiley koydum... gece gece kafa gitti :D [/b]
  • Author
[quote name='Elundel' post='123204' date='Jun 14 2007, 01:03 AM']Hayatını ve ideallerini bir kız için değiştirme derim. Biraz kalpsizce gelebilir ama idealindeki yerde gerçek "O" kişiyi bulma ihtimalin var. Yani onun "O" olduğunun bir garantisi yok. Bir de hiçbir zaman hayatınızı belirli bir insan etrafına kurmayınız. Sonuçta insan narsist bir varlıktır. Günün birinde o kişi artık o çemberde olmak istemeyebilir.[/quote]

O benim için bir kız değil ki hayatımı bir kız için değiştireyim...Değiştirmek derken yapacağım şey 2 yıl hiçbir kıza bakmamak.Arada da sevgilimin yanına gidip ona zaman ayırmak.Çok mu zor birşey akrabaları da istanbulda yaşayan birisi için bu?

Çok ayrı seviyorum zaten öyle olmasa üzülmezdim.
doom unut diyenlere aldırma, gerçekten seviyosanız birbirinizi devam eder zaten... Ha yürümezse zaten sevmiyomuşsunuz içten bu anlaşılır bu da sana koymaz. Ve gerçekten kas össye gel buraya hem bak sevdiğin de burda istediğin bölüm kesin burdaki iyi ünilerin birinde vardır... Bol şans :)
[quote name='merdo' post='122895' date='Jun 13 2007, 02:43 AM']İstanbuldayız diye yasamayalımmı yani :blink: amma kotuledin, oda Guzel TÜRKİYE'mizin bir memleketi yani :unsure:[/quote]
İstanbullu değilim ,olmaya da niyetim yok.. :dh: <_< Bence dedim zaten...
sana göre değişebilir ;)

Bu arada doom kardeş.. bence kaçır kızı..veya de ki.. Bas evlerini ..eeeyt...de verin lan kızınızı de :dj:

*gaza getirir* :D

Edited by Deftclaw

• Author
:D abi zaten YDS kasıoz daha 2 yıl var...Kesin yaparım iyi bişiler ben.O olmazsa konservatuvar yine olur...
[quote name='DoomGuard' post='123183' date='Jun 14 2007, 00:27 AM']5- wow bile oynuyo[/quote]

Ben bırakma derim Türkiye'de kaç kız var ki :ba: wow :ba: oynayan.