Jump to content
Posted
>>>> Ve en kötüsü ağlayamıyorum.Hıaaaaahğğ diyip ağlamaklı bir tonda kalıyorum :(

WTnin en iğrenç espri yaparken gülüp eğlenebilen adamı benimdir herhalde...Sevgilim en sevdiğim şehiri ailesi taşındığı için terk ediyor.En nefret ettiğim şehire; İstanbula taşınıyor.İçimden ne mi geçiyor.İstanbula haritadan silip kendimi öldürsem kurtulur muyum...Sadece ağlamak istiyorum.Aslında içimde yazacak çok şey var ama yazacak halim kalmadı...

Anlayacağınız WTnin en iğrenç espri yapan adamının esprileri kan ağlıyor... :bw: güle güle Bisu :( Güle Güle hayatımın aşkı :bw:

WTde oynamaya devam edersin inşallah biricik Nyrst'im...
  • Replies 58
  • Views 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='zeratul9' post='123215' date='Jun 14 2007, 07:45 AM']Ben bırakma derim Türkiye'de kaç kız var ki :ba: wow :ba: oynayan.[/quote]

Olayı wow a endekslemeyin beyler wow bugün var yarın olmayabilir. Yanlız doom senin durumun biraz zor araya uzaklık girince ne yazıkki çok iyi olmuyo ilişkiler için benim tecrübelerim hep böle olmuştur. Umarım birbirinizi sevmeye devam edersiniz ve birbirinize olan ilginiz azalmaz. Her ne olursa olsun üzme kendini...
[quote name='6sanit6arium6' post='123209' date='Jun 14 2007, 03:47 AM']doom unut diyenlere aldırma, gerçekten seviyosanız birbirinizi devam eder zaten... Ha yürümezse zaten sevmiyomuşsunuz içten bu anlaşılır bu da sana koymaz. Ve gerçekten kas össye gel buraya hem bak sevdiğin de burda istediğin bölüm kesin burdaki iyi ünilerin birinde vardır... Bol şans :)[/quote]
Gerçekleri çarpıtamazsınız efendim :rolleyes:
[quote name='Forever Love' post='123222' date='Jun 14 2007, 11:14 AM']Olayı wow a endekslemeyin beyler wow bugün var yarın olmayabilir.[/quote]

Amma yaptın ha Forevır lav <_< ...İşin espirisiydi...Tabiki adam sevdiği kızdan nie vazgeçsin ki...
[quote name='SLaM' post='123226' date='Jun 14 2007, 11:33 AM']Gerçekleri çarpıtamazsınız efendim :rolleyes:[/quote]
neyi çarpıttım ki abi herşey olur :)
Doom yapma etme güzelim İzmir'i bırakma daha 1 ay olmadı çıkmaya başlayalı yaw :mellow:

Bu arada benim de 3 yıl sonra yds var :bq:
Arabesk ve İçkiye Verme sakın kendini benden bir tafsiye iyice baglar :)
sen ne bilim kızı onutmak için başka kızlarla takıl...nargile iç mesala :).bizimki olumsuz aşk diorsan ist. bi şekilde git...ÖSS olsun UNi de isen geççiş yap...ZOR DEME aşkın için yapcan
İstanbul u bende sevmem kalabalık diye.
Seviyorsanız mesafeler çok sorun olmaz. :)

Biz Jadea'yla tam 2 yıl ayrı şehirlerde yaşadık ve sadece ayda 1 kere 1 günlüğüne görüşebiliyorduk ama buna rağmen birbirimizden kopmadık. :)

şimdi aynı şehirdeyiz, hatta evlerimiz bile neredeyse yanyana, sabrımızın ödülünü aldık yani. :P

O yüzden umudunu yitirme, birbirinizi gerçekten seviyorsanız dayanabilirsiniz. :)
  • Author
[quote name='draenei' post='123282' date='Jun 14 2007, 15:20 PM']Doom yapma etme güzelim İzmir'i bırakma daha 1 ay olmadı çıkmaya başlayalı yaw :mellow:

Bu arada benim de 3 yıl sonra yds var :bq:[/quote]

ne alaka la :D sen saymıyon ayları ben sayıyom :D 2 buçuk ay oldu olm :D

Ayrıca ayrılmak gibi birşey söz konusu değil ya da başka kızlarla ilgilenmek gibi bir durum...

2 yıllık ızdırabım söz konusu.Benim zaten başka kızları görmez gözüm.Yani gözüm görür arada bi bakış atarım ama o kadar :D Öf işte ya abi üzgünüm üzgün.Derman aramıom en mantıklısı 2 yıl sabretmek gibi görünüyor şu aşamada.Ha bu arada bugün son buluşmamızı yaptık izmirdeki :ac: :(
[quote name='DoomGuard' post='123399' date='Jun 14 2007, 19:48 PM']ne alaka la :D sen saymıyon ayları ben sayıyom :D 2 buçuk ay oldu olm :D

Ayrıca ayrılmak gibi birşey söz konusu değil ya da başka kızlarla ilgilenmek gibi bir durum...

2 yıllık ızdırabım söz konusu.Benim zaten başka kızları görmez gözüm.Yani gözüm görür arada bi bakış atarım ama o kadar :D Öf işte ya abi üzgünüm üzgün.Derman aramıom en mantıklısı 2 yıl sabretmek gibi görünüyor şu aşamada.Ha bu arada bugün son buluşmamızı yaptık izmirdeki :ac: :([/quote]
şimdi bizim psikoloji konumuza göre bu hayal kırıklı üzerine kendini müzikte yüceltip orda başarılı olup istanbula taşınman gerek :P

sanırım anlıyorum seni. ama dayanırsın, katlanırsın, aslan gibisin maaaşallah :)
Demedimmi ben sana kıza espiri yapma diye...Tutamadın yine kendini demi :bj:
  • Author
o manada son deil len :D alla allaaaaah :D ben esprilerimi sadece arkadaşlarıma yaparım, onlar da benden nefret eder =) Aslında esprilerim kalitelidir yeri gelince.Ama iğrenç espri yapmak da ayrı zevkli...Herkes kusuyo falan :D
:o Neee :( Olamaz ya o kadar çok üzüldüm ki senin için anlatamam Doom :( Başlığı görünce iğrenç bir espri yapacağını sandım yine ama :( Birbirini gerçekten seven gördüğüm en iyi aşıklardınız be :( Allah kavuştursun ne deyim :( Senin durumunda olsam yaz da geldi nasıl olsa İstanbuldaki yakınlarıma taşınır orda kalırdım :(
[quote name='Tyrael' post='123384' date='Jun 14 2007, 19:22 PM']Seviyorsanız mesafeler çok sorun olmaz. :)

Biz Jadea'yla tam 2 yıl ayrı şehirlerde yaşadık ve sadece ayda 1 kere 1 günlüğüne görüşebiliyorduk ama buna rağmen birbirimizden kopmadık. :)

şimdi aynı şehirdeyiz, hatta evlerimiz bile neredeyse yanyana, sabrımızın ödülünü aldık yani. :P

O yüzden umudunu yitirme, birbirinizi gerçekten seviyorsanız dayanabilirsiniz. :)[/quote]
sizi yeniden birlikte görmek de çok güzel :)
  • Author
:) sağ olun siz ya :) ey büyük WT kardeşliği hepiniz sağ olun :)
Jadea yabancı mı yoksa forum ismi falan mı? (bknz: meraktan çatlamak ) :ac: :ac:
  • Author
Bu arada forumda Nyrst olacak işte o da benim sevgilim oluo :D
[quote name='draenei' post='123456' date='Jun 15 2007, 00:57 AM']Jadea yabancı mı yoksa forum ismi falan mı? (bknz: meraktan çatlamak ) :ac: :ac:[/quote]

Nicki Jadea. :)
  • Author
İyiyim len :D karneyi aldım :D geçmişim 3.20 ile :D euheuhuehe babam orjinal wow alcam dedi :D
Bu nası bi durumdur ya benim 4.22 bizimkiler interneti kapattırcak :(

Edited by nayiil

Oha benim 4.57 yine de beğenmiyorlar :blink:
[quote name='DoomGuard' post='122892' date='Jun 13 2007, 01:24 AM']>>>> Ve en kötüsü ağlayamıyorum.Hıaaaaahğğ diyip ağlamaklı bir tonda kalıyorum :(

WTnin en iğrenç espri yaparken gülüp eğlenebilen adamı benimdir herhalde...Sevgilim en sevdiğim şehiri ailesi taşındığı için terk ediyor.En nefret ettiğim şehire; İstanbula taşınıyor.İçimden ne mi geçiyor.İstanbula haritadan silip kendimi öldürsem kurtulur muyum...Sadece ağlamak istiyorum.Aslında içimde yazacak çok şey var ama yazacak halim kalmadı...

Anlayacağınız WTnin en iğrenç espri yapan adamının esprileri kan ağlıyor... :bw: güle güle Bisu :( Güle Güle hayatımın aşkı :bw:

WTde oynamaya devam edersin inşallah biricik Nyrst'im...[/quote]

Korkma oğlum ben burdayım yaa :) Kaç kere garanti alıcan :huh:

[quote name='Deftclaw' post='122894' date='Jun 13 2007, 01:31 AM']ne bulurlar o karınca yuvasi baca gibi duman kokulu pis memleketten..İti kopuğu kapkaççısı tecavüzcüsü magandası ayisi vs si bol memleket..
Büyük şehirin sorunlari da büyük oluyor..15 milyon insan ya..15 milyon..Manyak bunlar.. Allah korusun bi deprem olsa..yok yok düşünmek bile istemiyorum :mellow:
hiç haz etmem..Belki güzel bi şehir..Ama töbe yaşanmaz orda.. <_<
Bence bi yasa çıkmali..İş ve okumak dışında istanbula yerleşmek yasak olmalı...İpini koparan geliyo..
Bu arada aşk acını bastirmak için en sevdiğin şeylerden birini yap..wow oynamak dışında..:D Misal ne zamandır yaparim şöyle çakırkeyf olurum dediğin birşey..Tamemen geçirmez ama bir nevi merhem olur kanımca :)[/quote]

Manyak filan... :huh: Bence nüfüs problemi var sadece.O it ,uğursuz bir tek burada mı var?Geniş düşünün...
[quote name='Isandor' post='123164' date='Jun 13 2007, 22:53 PM']:S kötü olmuş. Bence de Crim in dediği gibi son gününü iyi geçir :)[/quote]

Kızın ailesi izin verse geçirecek zate ...;)

Not: 5,00'le mezun oldum :D muhaha Gerçi bu katkı sadece; pazar gününe...

Edited by BigBang

• Author
:D :D :D hadi hayırlısı bigbangcım aslanım goçum :D
[quote name='DoomGuard' post='123627' date='Jun 15 2007, 20:29 PM']:D :D :D hadi hayırlısı bigbangcım aslanım goçum :D[/quote]

Tanışıyor muyuz ? :huh: :huh: