Jump to content
Posted
>>>> Ve en kötüsü ağlayamıyorum.Hıaaaaahğğ diyip ağlamaklı bir tonda kalıyorum :(

WTnin en iğrenç espri yaparken gülüp eğlenebilen adamı benimdir herhalde...Sevgilim en sevdiğim şehiri ailesi taşındığı için terk ediyor.En nefret ettiğim şehire; İstanbula taşınıyor.İçimden ne mi geçiyor.İstanbula haritadan silip kendimi öldürsem kurtulur muyum...Sadece ağlamak istiyorum.Aslında içimde yazacak çok şey var ama yazacak halim kalmadı...

Anlayacağınız WTnin en iğrenç espri yapan adamının esprileri kan ağlıyor... :bw: güle güle Bisu :( Güle Güle hayatımın aşkı :bw:

WTde oynamaya devam edersin inşallah biricik Nyrst'im...
  • Replies 58
  • Views 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
illa ortada mor edip bırakacan dimi :D Hayır tanışmıyoruz içimden geldi :D daha mor edici bir cevap :P
:bu:

3.26 bende orjinale geçiyorum :D

üf yansam yansam ingilizcemin 4 geldiğine yanarım ya bide dil seçicem :cw:
[quote]Oha benim 4.57 yine de beğenmiyorlar[/quote] oha :D harbiden aşmışsın sen 4.5

benim 4.05 gibi bişey gelcek salıyı beklicez artık :D bugün vermediler ezükmüşüz :P

+ 5.00 lıkları yakalım asalım :P

Edited by Isandor

[quote name='DoomGuard' post='123662' date='Jun 16 2007, 00:16 AM']illa ortada mor edip bırakacan dimi :D Hayır tanışmıyoruz içimden geldi :D daha mor edici bir cevap :P[/quote]

Mor Menekşem benim :D
  • 3 months later...
  • Author
ayrıldık da 2 kişiyle daha ayrıldım üstünden :) ayrıca son görüşüm değilmiş geçen izmire gelmiş sevgilisi için karşılaştık şans(sızlık) eseri... Tam da o gün sevgilimden ayrılmıştım... Bisu beni severdi gibi düşüncelerin içindeyim... Çocuğa sarılırken gördüm yanlarında burak diye bi arkadaşı vardı gördüm direk şok ağzım açık kaldı kilitlendim yürüyemedim. Allahtan yanımda Zeyneple Aylin vardı, o gün bornovadan alsancağa gitmiştim dertleşmek için arkadaşlarımla (sevgilimle yeni ayrılmıştım dedim ya hani :) ) neyse işte... Çok çok çok berbattı. Manita bişi bişi hattı adlı başlığın üzerine bunu okudum isabet oldu... Merak edenler bu yazılardan ne kadar sevdiğimin ve ne kadar kötü terk edildğimin %20lik bir bölümünü anlayabilir... 1 ay bunalımdan çıkamadım üstüne izmirde karşılaşana kadar da hala canım yanıyordu... Allahtan geçti. Resmen kız için İstanbul'a taşınmayı düşündüm... Onun yaptığı küçük davranışa bak... Kimseyi adam gibi sevmemek lazım hak ettiğinden emin olmadıkça...