bem denedim abi bemim bi kedim vardı annem ascık hayfan sefsin kedilere sise fırlatmasın die aldıydı bem küçükken ahah ii edmiş bilime katkım oldu simdi önce bem kedimim bıyklarını kesdim zevk olsun die sora göslemlerime göre kedi ne verisem veriim yemiodum hos bem ona henelde ilaclı süt veriodum ama neyse yhane baya bi süre yemedi kedi sora aclıkdan öldü giddi pislik aman neyse meer neymiş abi kediler bıyıklarıyla koku alıomus hane burun hikaye eh pislik koku alamdı yemek yşemedi cunku onune gelenin ymek olduunu annayamdı gerzek sora öldü bilime sehid verdim pire torbasını piuhahahahaha
bem denedim abi bemim bi kedim vardı annem ascık hayfan sefsin kedilere sise fırlatmasın die aldıydı bem küçükken ahah ii edmiş bilime katkım oldu simdi önce bem kedimim bıyklarını kesdim zevk olsun die sora göslemlerime göre kedi ne verisem veriim yemiodum hos bem ona henelde ilaclı süt veriodum ama neyse yhane baya bi süre yemedi kedi sora aclıkdan öldü giddi pislik aman neyse meer neymiş abi kediler bıyıklarıyla koku alıomus hane burun hikaye eh pislik koku alamdı yemek yşemedi cunku onune gelenin ymek olduunu annayamdı gerzek