Jump to content
Posted
ahaha kedinin bıykları kesilince ölüyo neden mi?

bem denedim abi bemim bi kedim vardı annem ascık hayfan sefsin kedilere sise fırlatmasın die aldıydı bem küçükken ahah ii edmiş bilime katkım oldu simdi önce bem kedimim bıyklarını kesdim zevk olsun die sora göslemlerime göre kedi ne verisem veriim yemiodum hos bem ona henelde ilaclı süt veriodum ama neyse yhane baya bi süre yemedi kedi sora aclıkdan öldü giddi pislik aman neyse meer neymiş abi kediler bıyıklarıyla koku alıomus hane burun hikaye eh pislik koku alamdı yemek yşemedi cunku onune gelenin ymek olduunu annayamdı gerzek :P sora öldü bilime sehid verdim pire torbasını piuhahahahaha :P

Featured Replies

bunu sanki daha önce bir yerde okumuştum Deja Vu olsa gerek...

bilimsel deneyimize gelince

bende şunu denedim kediye Vodka-Süt (%90 Vodka %10 süt) içirdikten sonra parke üzerinde sürtünme katsayısının az olacağı şekilde kuyruğuna hafif bir parmak ile sabitleyim 4x hızla saat yönünün tersi istikametinde döndürülüp , kana karışması sağlandıp kedi kaygan zeminde serbest bırakılır... sevecen ev ve hayvan sahibine teşekkür edilir bilime katkısından dolayı ve deney gözlemlenir...

sonuç: Sylvester ve Tom hayal ürünü değil deney ortamlarında gerçektir...düz yolda yürüyemeyen kedi bilimsel olarak kanıtlanmıştır bacakları ütü masası hareketi ile çaprazlanarak düşme de görülmüştür...

dikkat: hiç bir şekilde kediye yaklaşılmamalı tecrübeyle sabittir ki canlının metobolizması karışıma tüy ekleyerek geri püskürtebiliyor...

özel not: kediye verilen vodka ALE dan artan votkadır.... herkes kelle olduğu için durum zar zor hatırlanmaktadır... bazı uyanık arkadaşlara göre kediye bira verilip karışımı başkasının içtiği söylenir vodka ziyan edilmez...

insanlık sonucu:

şimdi hayvan severim deneylerime hayvanları (ancak hakedenleri istisna) dahil etmiyorum...onlarla koşup oynuyoruz okuşuyorum besliyorum seivyorum abudigubidi (yazmak için zorlandım evet!)
[quote name='Jefferson Airplane' post='788' date='Feb 8 2006, 05:01 PM']ahaha kedinin bıykları kesilince ölüyo neden mi?

bem denedim abi bemim bi kedim vardı annem ascık hayfan sefsin kedilere sise fırlatmasın die aldıydı bem küçükken ahah ii edmiş bilime katkım oldu simdi önce bem kedimim bıyklarını kesdim zevk olsun die sora göslemlerime göre kedi ne verisem veriim yemiodum hos bem ona henelde ilaclı süt veriodum ama neyse yhane baya bi süre yemedi kedi sora aclıkdan öldü giddi pislik aman neyse meer neymiş abi kediler bıyıklarıyla koku alıomus hane burun hikaye eh pislik koku alamdı yemek yşemedi cunku onune gelenin ymek olduunu annayamdı gerzek :P sora öldü bilime sehid verdim pire torbasını piuhahahahaha :P[/quote]
bende sevmem kedileri yüzümü tırmalamıştı çocukken daha izi durur :angry: fare yerine kedilerin kobay olarak kullanılması lazım deneylerde.
fareler süper hayvanlar eski evde şişlide babamla çamaşır makinesinin arkasında beslerdik yavruları vardı ama geceleyin bi tuvalete gitmiştim anası mı babası mı bilmem ama fare değil "dire rat" mübarek önümden bi geçti sen misin ben misin besleyen ertesi gün adamlar geldi temizlediler zehirlediler etrafı ertesi gün meydana çıktı kol kadar yaratık...
9canlı hayvan bıyk kesmeyle oluyo way be weaknessı bıyklarında saklı
KesınlıkLe denemem Lazım ben ßenLık olay ;)
[b]bu konunun yeri burası değil ayrıca bu konu son derece gereksiz. saçma sapan işlerle uğraşacağınıza inandığınız dininizin hatırına tüm canlıların masumiyetine saygı gösterin.[/b]
Guest
This topic is now closed to further replies.