Jump to content
Posted
backmasking olayını birçoğunuz duymuşsunuzdur. gazeteler boyuna böyle saçma sapan şeyler yazıyo. rock müzik gençleri satanist yapıyomus şarkılardan satanist mesajlar alıyolarmış vs. backmasking şarkıları tersten çalıp şarkının içine gizlenen şeytani mesajları alma mevzusu kısaca. bu konuyla ilgili güzel bi site buldum baya da ilgimi çekti girin bi bakın derim ben.

[url="http://jeffmilner.com/backmasking.htm"]http://jeffmilner.com/backmasking.htm[/url]

sitedeki birçok backmasking vakası tesadüften ibaret ancak stairway to heaven ı dinlediğinizde anlıcaksınız ki bu tesadüften öte birşey. çünkü şarkıyı tersten çaldığınızda görüceksiniz ki adam satan matan diye yardırmış. bu bilinçli yapılmış belli bunun sebebi de led zeppelin in şeytan işlerine girmesi. bilinçli olarak yapılsa bile gayet normal gözüken bir şarkının tersinin anlamlı cümleler oluşturup, satanizm ile ilgili olması çok ilginç. ayrıca biyerinde six six six diyo onası oluyo hala anlamadım...

Featured Replies

yaw adamın biri satanic kelimeler geçiyo diye jingle bells dinletmişti bana sonra şarkının bi yerin çıktı hayvanki bi yaratık hopladım :D
buda ondan olmasın :D

ayrıca satanic sözlerle ilgili
harbi deli oluyorum metal=satanist müziği diyenlere :angry: bazı gruplar cidden kafayı tırlattığı yada ilgi çekmek için şarkıların çoğu satanic sözler dolu ama megadeth metallica gibi efendi gruplarda yok böyle bişi varsa bile bi manası var
ahahah jingle bellsi dinleten bendim ama uyarmistim kalbi olan dinlemesin diye :P
güzel site.. ben de tersten çaıyodum ama bişi anlamıyodum :) sözler de var burda biraz yaratıcılık gücünü çalıştırıp yazmışlar ama güzel saol paylaşım için......
abi bu tam tersi değil ki bayaa bi uğraşmışlar üstünde bunun yani kassan öyle ses çıkmaz :) (bknz: W3 ü olanlar demon hunterın pissedlardan birinde galiba 5 ti onu ses klibiylen tersten dinneyin :))
saçmalık. ayrıca kim kendini kasar söyler misiniz tersten dinlemek için. opethimi de dinliyorum children of bodomumuda. ve evet önceki mesajlarda belirtildiği gibi herifler uğraşmışlar ottan b..tan satan lafını çıkarmak için.
  • Author
esas backmasking olayı bu değil zaten. esasında adamlar şarkıları tersten hızlı biçimde çalmışlar o çıkan saçma sapan şeyleri de şeytan ın kendi diliyle onlara gönderdiği mesaj ve emirler olarak algılamışlar. ben bikaç tanesini dinledim, dediğim gibi saçma seslerden saçma anlamlar çıkarmışlar. böyle bişey yok zaten içiniz rahat olsun. bu sitenin linkini de ilginç olduğu için koydum. baksanıza britney nin şarkısını tersten çalıyosunuz "sleep with me I'm not too young" diyo. ilginç tesadüfler bunlar.

ayrıca evet led zeppelin satanizm işlerine bulaşmış biraz. aldıkları bi şato falan perilimiymiş neymiş. orda garip olaylar yaşamışlar falan filan mevzu derin yani ve de stairway to heaven şarkısı tesadüf değil bunun garantisini verebilirim.

Edited by blacksilver

• Author
[quote name='cRim the Lost' post='20685' date='May 2 2006, 06:20 PM']
periler de gerçek tabii ..
[/quote]

arkadaşım şu kadarını söyliğim o şato nun da satanizm adına büyük işler yapmış birinin (Aleister Crowley) olduğu ve led zeppelin in gitaristinin bu şatoyu aldığı birer gerçek. bu şatonun lanetli olduğunu düşünmüşler ayinler falan yapmışlar deniyo ama ne kadar gerçek kimse bilemez tabi. led zeppelin grup elemanlarının satanist olduğu da söyleniyo ama dediğim gibi işin aslını kimse bilemez sonuçta iman insanın içindedir :lol: .

ayrıca bu stairway to heaven şarkısı bilinçli olarak yapılmış ondan şuphen olmasın. hatta şöyle bir söylenti de var. plak yapımcılarının grubun satanizmle ilgili sözler yazmasına karşı çıkmış ve bu yüzden de böyle bir yola başvurmuşlar...

sonuç olarak led zeppelin e satanist diyemeyiz ama benim yorumum zamanında böyle şeylerin etkisinde kalmışlar ve stairway to heaven ın içine de böyle sözler gizlemişler. büyütmemek lazım böyle şeyleri ama başkalarının bu konudaki yorumu daha korkunç. satanizm i yaymak için gençlerin en çok dinlediği müzik türü olarak rock müziği seçmişler. diye düşünüyo bazıları. ve bu sadece bizim haber yapma kaygısı içinde olan ve pireyi deve yapan gazetecilermizin marifeti değil.

[url="http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%20America/Rock-n-Roll/led_zeppelin.htm"]http://www.jesus-is-savior.com/Evils%20in%...ed_zeppelin.htm[/url]
şuraya da bi göz atın derim.

Edited by blacksilver