Jump to content
Posted
Farklar Burda Sizin Kahramaniniz Kim ?

* Coşkun açtır, Nuri abi tok.

* Coşkun kot giyer, Nuri abi beyaz takım elbise.

* Coşkun kaba kuvvet kullanır, Nuri uyku ilacı.

* Coşkun sevgi barındırmaz, kin kusar, Nuri abi
sever belli etmez.

* Coşkun bira içer, Nuri abi viski.

* Coşkun uyuşturucuyu kullanır ve satar, Nuri
abi kullanmaz, sattırır.

* Coşkun arkadaşları ile gezer, Nuri abi tek
takılır.

* Coşkun traş olmaz, Nuri abi sinek kaydıdır.

* Coşkun Cadillac, Ponciac gibi geniş arabalar
kullanır, Nuri abi Mercedes'e biner.

* Coşkun mekan dinlemez, Nuri abi mutlaka yatak
odası kullanır.

* Coşkun hedefe her durumda saldırır, Nuri abi
hedefi baygınlaştırır.

* Coşkun görevini yaparken kin kusar kuvvet
kullanır, Nuri abi dokunuşlarla işini tamamlar.

* Coşkun polis tarafından ilk yakalanır, Nuri
abi son.

* Coşkun serseridir, Nuri abi organizasyon ve
teknoloji insanıdır.

* Coşkun tecavüz eder ama ispatlayamaz, Nuri abi
mutlaka kaset kaydı yapar.

* Coşkun para ve uyuşturucu için babasını satar,
Nuri abi onurludur.

* Coşkun emir alır, Nuri abi emir verir.

* Coşkun, vasıfsız bir sokak sapığı olarak
güdülerinin esiridir...
Nuri Alço ise kötülüğü simgeleştiren bir
anlayışın ipek bornozundan saten çarşaflı
yuvarlak yatağına kadar tüm teşkilatı tamam
gürbüz ve yiğit figürdür

* Tecavüzcü Coşkun, direk saldırarak sadece
şaşkınlık ve korkuya yol açar...
Nuri Alço ise tarzında, daha ağır biçimde hayal
kırıklıkları barındırır ve bunlardan beslenir.

* Tecavüzcü Coşkun, esrar ile uyuşur ve
genellikle sadece kullanıcıdır...
Nuri Alço'nun ilgilendiği uyuşturucu kokaindir
hem de satıcıdır.

* Tecavüzcü Coşkun, kaybetmişliği simgeler ve bu
yüzden korkacak bir şeyi yoktur...
Nuri Alço ise 'şeylerin! sahibidir ve bunları
kaybedecek gibi olunca aklı çıkar, çok
korkar!...

* Tecavüzcü Coşkun, bastırılmış cinselliğin
hıncını hayvanlaşarak almaya kararlıdır ve
'bayan kıstırma' durumlarındaki biçimsiz
kahkahasıyla kendini ele verir...
Nuri Alço, sahte evlilik vaadiyle, sadece kadına
sahip olmakla yetinmeyip o kadını satarak, kurye
yaparak, sermaye yaparak vs. yıllar yılı
kullanmaya niyetli haliyle, tatminsiz ve
şeytanidir, en fazla sinsi model sırıtır. Tam
bir çakaldır.

* Tecavüzcü Coşkun, bir toplum kurbanı
simgesidir, tedavisi mümkün olabilir...
Toplum ise Nuri Alço'nun kurbanıdır, tedavi
mümkün değildir!..

Edited by Youngster

Featured Replies

Coşkun tecavüz eder ama ispatlayamaz, Nuri abi
mutlaka kaset kaydı yapar. :lol: :lol: :lol:
[quote name='Marijjuana' post='124906' date='Jun 19 2007, 18:18 PM']Coşkun tecavüz eder ama ispatlayamaz, Nuri abi
mutlaka kaset kaydı yapar. :lol: :lol: :lol:[/quote]
senin bi succubus maceran vardı noldu o :ag:
:D güzel ama benim de tek kahramanım kadir baba - hele yüzüklerin efendisi iki kule + kadire hastayım (saruman köpek in aşagı, bundan sonra büyü yapmıcaksın... :D)
[quote name='nayiil' post='124907' date='Jun 19 2007, 18:19 PM']senin bi succubus maceran vardı noldu o :ag:[/quote]
O coşkunun tarzına giriyo :P
Bu topic'in sonunu pek hayırlı görmüyorum :)
  • Author
[quote name='Lynkeus' post='124917' date='Jun 19 2007, 18:25 PM']Bu topic'in sonunu pek hayırlı görmüyorum :)[/quote]
Gayet uygun bir topic herangi bir sakinca gormuyorum ki istemeseniz bi daha fun topic acmam foruma girince yuzunuz gulmez :huh:
[quote name='Lynkeus' post='124917' date='Jun 19 2007, 18:25 PM']Bu topic'in sonunu pek hayırlı görmüyorum :)[/quote]
bende :lol:
lafımız yazdıklarına değil sonradan gelecek yorumlara

Edited by Cynora

Sanırım Vedat Özdemiroğlu'ndan alıntı...

Ayrıca Nuri elit tabakayı temsil eder.Coşkun avamı...:D :lol:
[quote name='Marijjuana' post='124906' date='Jun 19 2007, 18:18 PM']Coşkun tecavüz eder ama ispatlayamaz, Nuri abi
mutlaka kaset kaydı yapar. :lol: :lol: :lol:[/quote]
Azuhahaha :D
[quote name='Youngster' post='124920' date='Jun 19 2007, 18:27 PM']Gayet uygun bir topic herangi bir sakinca gormuyorum ki istemeseniz bi daha fun topic acmam foruma girince yuzunuz gulmez :huh:[/quote]
açmasan daha çok yüzümüz güler.
  • Author
[quote name='draenei' post='125010' date='Jun 20 2007, 00:45 AM']açmasan daha çok yüzümüz güler.[/quote]
bu dusuncede olan 10 kisi cikarsa bi daha fun topic acmam. ki benima ctigim birkac fun konuda gayet mutlu bir tavirla msj yazdiginda ortada. neyse dedigim gibi fun msj acmam yasaklanabilir 10 kisi sayesinde...
İyi de sen bunu bu videodan direk almışın bari alıntıdır filan yazsaydın

[url="http://www.youtube.com/watch?v=94iEFkxnUNs"]http://www.youtube.com/watch?v=94iEFkxnUNs[/url]
[quote name='draenei' post='125010' date='Jun 20 2007, 00:45 AM']açmasan daha çok yüzümüz güler.[/quote]
yoo
gayette neşeli, iyi niyetli bi topic
  • Author
[quote name='Astradamos' post='125012' date='Jun 20 2007, 00:51 AM']İyi de sen bunu bu videodan direk almışın bari alıntıdır filan yazsaydın

[url="http://www.youtube.com/watch?v=94iEFkxnUNs"]http://www.youtube.com/watch?v=94iEFkxnUNs[/url][/quote]
dostum paylasimin benim olduguna dair bi terim varmi ? bu arada o videonun baska bir kaynaktan alinmadiginida ispatlarsan sevinirim yada bu sekilde msj neden actin :) neyi ispatlamaya calistin ? sence ben bu konuyu buraya neden actim ??
bir kazancim varmi ?
cebime parami giriyo ?
bazi forumlardaki gibi (rep) mi kazaniyorum ?
kisisel bir cikarimmi var ?
lutfen bu tur sacma seylerle uyrasmayalim... ben her fun konu actigimda basina ctrl+c ctrl+v derim konulari ust uste actim o yuzden yazma gereksimi duymadim bilen biliyo dostum.
youngster hem alıntı yapmıyorsun, hem oyun harici bütün konuları açıyorsun, hemde en küçük bir eleştiride basit kelime oyunları yapmaya çalışarak kendini öne çıkarmayı deniyorsun. bence bunların hiçbirine gerek yok. en azından yaptıgın alıntıları yaz.
  • Author
[quote name='Antok' post='125026' date='Jun 20 2007, 01:19 AM']youngster hem alıntı yapmıyorsun, hem oyun harici bütün konuları açıyorsun, hemde en küçük bir eleştiride basit kelime oyunları yapmaya çalışarak kendini öne çıkarmayı deniyorsun. bence bunların hiçbirine gerek yok. en azından yaptıgın alıntıları yaz.[/quote]
ben cok kotu biri oldugumu anladim bi daha fun topic acmiycam.bu akdar kotu seyler yaptigimi bilseydim hic acmazdim oyun ile ilgilide birisi bisi sordugunda yardim ediyorum. wow hakkinda pek bilgim yok ama d2 vede w3 hakkinda her turlu bakimdan yardime debilirim ki WT de w3 vede ikisi ile ilgilenen kimse olamdigi icin yardim edilecek kisi olmuyor. wow oynarken foruma takilmiyordum yardimlarim oyun icinde oluyordu ki Allience da yardim alan arklar vardir... Paragon.
hehe kardesim paranoyak falanmısın acaip acaip şeyler söylüyorsun :)

1-) ben sana kötü birisin dedimmi?
2-) bi daha fun topic açma dedimmi?
3-) ben sadece yazdıgın yazıları copy paste yaparken bile bare nereden aldıgını göster dedim.

bu kadar basit :)
  • Author
[quote name='Antok' post='125039' date='Jun 20 2007, 01:34 AM']hehe kardesim paranoyak falanmısın acaip acaip şeyler söylüyorsun :)

1-) ben sana kötü birisin dedimmi?
2-) bi daha fun topic açma dedimmi?
3-) ben sadece yazdıgın yazıları copy paste yaparken bile bare nereden aldıgını göster dedim.

bu kadar basit :)[/quote]
1-dedin
2-ac desen acmam bu saaten sonra... <_<
3-geregi yerde yaziyorum acilan msjlara bakarsan ust uste acilmistir tarihleri 1 er dk arayla yukariyada yazdim ki sonucda buraya kadar geldim sacma sacma seyler yazcagina gul veya begenmedim desen daha iyi bir sonuc cikar illegal bir topic deil sonucda.
[quote name='Pigme' post='125015' date='Jun 20 2007, 00:54 AM']yoo
gayette neşeli, iyi niyetli bi topic[/quote]
+1
1-) kötü birisin deidğim lafı alıtnılasana ben göremiyorum :)
2-) aç demedim açmada demedim :)
3-) sana ardı ardına mesaj yazıosun neden 1dk arayla yazıosun demedim sadece alıntı yapmanı dedim :)
  • Author
[quote name='Antok' post='125051' date='Jun 20 2007, 01:45 AM']1-) kötü birisin deidğim lafı alıtnılasana ben göremiyorum :)
2-) aç demedim açmada demedim :)
3-) sana ardı ardına mesaj yazıosun neden 1dk arayla yazıosun demedim sadece alıntı yapmanı dedim :)[/quote]
halen uzatiyosun sonunda ne dedigin umrumda deil diyecem kalbini kirmak istemiyorum :) uzatma herkezin yanlisi kendisine.
oo asi gençlik :) sorularıma cevap vermeden sadece ses akustiği yaratarak laf oyunları hiçbir işe yaramaz açıkcası sorularımın cevabını vermeden kalp kırma olaylarına girmissin zaten. :)
  • 1 month later...
Benim adamım tecavüzcü coşkunun neymis uyku ilacı neyim :D delikanlı adam coşkun abi gibidir :D

Edited by fidel

Guest
This topic is now closed to further replies.