Jump to content
Posted
Bu adamın kim olduğunu biri bana anlatabilir mi? Açıkcası sevmiyorum.... Ben bu yaşıma kadar öküz altında buzağıyı bu kadar yoğun bir azimle arayan bir insan daha görmedim abartmanında dozajı vardır.

10 Kasım hayvanları koruma günü

ELİMDE bir test kitapçığı. Kırtasiye dükkanlarında ve kitapçılarda satılıyor. Bazı ilköğretim okullarında küçük çocuklara okutuluyor.

Ankara’da Bir Yayıncılık tarafından basılmış ve satılıyor.

İlköğretim 2. sınıflar için hayat bilgisi. Test 01 cevap anahtarı.

Kitapçıkta test soruları ve yanıtları yer alıyor. İşte 9. soru:

"Hayvanları koruma günü ne zaman kutlanır?"

[size=2][b][url="http://img231.imageshack.us/img231/1210/clipimage0014yb.jpg"]soru şıkkı[/url][/b][/size]

Yanıt şıkları şöyle:

"25 Ekim, 4 Ekim, 10 Kasım."

Dikkat ediniz! Küçücük beyinlere böyle "ince" mesajlarla hangi fikirlerin pompalandığını iyi görünüz.

10 Kasım Atatürk’ün ölüm günü... Ve hayvanları koruma günü!

Burada utanarak ve açıkça yazıyorum. Atatürk hayvan yerine konuluyor. Bunu bilinçli olarak yapıyorlar. Küçük beyinlere bilerek mesaj veriyorlar. 365 günden oluşan takvim içerisinde bu soruya yanıt olarak, bula bula 10 Kasım gününü bulmuşlar. Ne ilginç rastlantı!

20 nisan 2006 tarihli yazısı...

Featured Replies

Bu yanılmıyorsam bir Bekir Coşkun yazısı. Değilse de Emin Çölaşan olmalı. Sevmiyor olsan da paylaşman hoş olmuş. Teşekkürler :)
  • Author
Gazete ve araştırmacı bir kişiliği var bu vatandaşın kendisi Emin çölaşan biliyorum ben bu adam kim derken hangi akla hizmet eder onu anlayamadım. Onu sormak istemiştim. Hala sevmiyorum :)
Hangi akla hizmet ettiğini anca kendisi ve Allah bilir sanıyorum. Bana sorarsan bu yazıyı okudugumda, acaba biraz abartmamış mı diye düşünmüştüm. Ancak bilinçaltı denilen olguyu yabana atmak yanlış olurdu. Hele sözkonusu olan çocuklar ve onların yeni yeni tomurcuklanan hayat görüşleri olunca...
  • Author
10 kasımın Ulu Önder'in ölüm yıldönümü olduğunu bilmeyecek bir tek TC vatandaşı dahi yoktur diye düşünüyorum. Kesinlikle art niyetle yaklaşıyor olaylara bu sakallı gazeteci
Olabilir. İnsanlar bazı şeyleri çokça görünce, daha fazlasını da görme beklentisi ('istek' değil) ile paranoyaklaşabilir. Bence iyi bir gazeteci "bu sakallı gazeteci". 23 yaşında biri olarak çok büyük bir hayat tecrübem veya siyasi fikrim falan yok. Ancak bahsi geçen 'sakallı gazeteci'yi beğeniyorum ve herkes gibi onun da yanılabileceğini biliyorum. Kimse her zaman doğruyu yapmamış veya düşünmemiştir.
  • Author
26 yıllık hayatımda siyasete karşı bir hazzım olmadı.. Sevmem de...
Ama bu şekilde uç noktaları gereğinden fazla didikleyen birşeyler bulmaya çalışan yapıcı değil de yıkıcı olan kişilere karşı antipatim var bende alerji yapıyorlar..
Aslında garip tabi ama bide şöyle dusunmek lazım oraya konulan sıklara bakan cocuk sunucu dusunur "25 ekim hımm 4 ekim ?? 10 kasım zaten ataturkun ölüm yıldonumu ozaman kesin dıger 2 si " çok bıcak sırtı gozuken bı durum olsada ogunu bılen bır cocuga ogunu hatırlatan bir soru gıbı görünüyor bana
  • Author
[quote name='Yusuf' post='20998' date='May 4 2006, 11:43 AM']
Aslında garip tabi ama bide şöyle dusunmek lazım oraya konulan sıklara bakan cocuk sunucu dusunur "25 ekim hımm 4 ekim ?? 10 kasım zaten ataturkun ölüm yıldonumu ozaman kesin dıger 2 si " çok bıcak sırtı gozuken bı durum olsada ogunu bılen bır cocuga ogunu hatırlatan bir soru gıbı görünüyor bana
[/quote]

+1 Kesinlikle bende bunu demeye çalışıyorum 10 kasım'ı bilemeyecek bir Türk hatta Ecnebi yoktur.