Jump to content
Posted
BU BIR SAKA DEGILDIR....

> Soru 1: Eger zaten ucu sagir, ikisi kor, biri zihinsel ozurlu sekiz cocugu olan frengi hastasi hamile bir kadina rastlasaydiniz, ona kurtaj olmasini tavsiye eder miydiniz?

Bu sorunun cevabina bakmadan once lutfen ikinci soruyu okuyun.

> Soru 2: Simdi bir dünya lideri secme zamani ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek.Iste uc aday hakkindaki gercekler:

> 1. Aday: Sahtekar siyasetcilerle isbirligi icinde ve falcilara danisiyor.Iki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini iciyor.

> 2. Aday: Iki kere isten atilmis, oglene kadar uyur,universitedeyken uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski iciyor.

> 3. Aday: Madalya almis bir savas kahramani. Vejeteryan, sigara icmiyor,nadiren bira icer ve evlilik disi hicbir iliskisi olmamis.

Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu?

Once karar verin, kopya cekmek yok, daha sonra cevaba bakin.

1. Aday: Franklin D. Roosevelt
2. Aday: Winston Churchill
3. Aday: Adolf Hitler
ve bu arada...
Kurtaj sorusununa eger evet dediyseniz, Beethoven?i öldürdünüz.
Sizi dusundurdu degil mi?

-------------------------
ALINTIDIR

Featured Replies

Dünya lideri adaylarından zaten göz göre göre 3. adayın iyi yönlerini göstermişler. Bu topic Hitler hakkında hiçbir görüşü olmayan birinin beynini yıkayabilir. Hitler'in hep böyle iyi yönleri mi var?

Yine de sağol...
  • Author
Ben zaten O şahısı övecek birsey soylemedim ki(Dikkat et ismini bile ağzıma almıyorum).Burada sadece gerçek bilgilere dayanılarak bir şaşırtmaca yapılmak istenmiş hepsi bu.O bahsedilen 3 kişinin bütün ozelliklerini yazmak takdir edersinki imkansız birşey.Sadece bi yerde okudugum ve bana ilginç gelen birşeyi paylasmak istedim.
Yok dostum sana birşey demiyorum. :) Ama hazırlayan kişi bazı şeyleri göz önünde bulundurmamış. Bütün özelliklerini yaz diyen yok ki. :)
Ben her zaman 2 tane Hitler olduğunu düşünürüm ve bunu savunurum. Böyle düşündüğüm için çoğu zaman bu konunun konuşulduğu ortamlarda terslendim ama ben her zaman bu düşüncemi savuncam.

1. Hitler; Hitler'in davranışlarının ön plana çıktığı insandır. Yahudilere yaptığı katliamlar, 2. Dünya Savaşını başlatıp hezimete uğraması, kendi halkına yaptıkları vs. vs. Bu Hitler'i her zaman (herkes gibi) kınıyorum.

fakat benim diğer düşüncem olan,

2. Hitler; Hitler'in zekasının ön plana çıktığı insandır. Savaştaki stratejisi olsun, gelecek ile ilgili mükemmel sezileri olsun (savaşla ilgili tabi) ben Hitler'in zekasına hayranım. Bakın yanlış anlamayın lütfen o şahsa değil zekasına hayranım.

Hitler'in ilk darbe girişiminden sonra cezaevindeki arkadaşı olan Rudolf Hess'in yazdığı ''Kavgam'' adlı kitabı, bu şahısla ilgili bişeyler düşünmek isteyen insanlara mutlaka tavsiye ediyorum. Kitap 2 cilt. İlki Hitler'in anılarından oluşuyo. İkinci cilt ise yazarın devlet yapısı anlayışını anlatıyo.

Dediğim gibi bunu söylediğim birçok ortamda terslendim. Eminim burda da laf söyleyenler olcak ama bu benim düşüncem. O şahsın savaş zekasının taktir edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar..

Edited by esperanza

Unutmadan Adolf Hitlerin Metresi Var ...Birlikte Bir Yer Altı şehri Gibi Yerde Olduruluorlardı Discovery De İzlmiştim..
Adolf Papaz Olmak İstemişti Geri Çevrilince Boyle Piskopat Biri Oldu :)
Buda Bi Gerçek

Paylaşım İçin TşK
[quote name='esperanza' post='126599' date='Jun 25 2007, 10:52 AM']Ben her zaman 2 tane Hitler olduğunu düşünürüm ve bunu savunurum. Böyle düşündüğüm için çoğu zaman bu konunun konuşulduğu ortamlarda terslendim ama ben her zaman bu düşüncemi savuncam.

1. Hitler; Hitler'in davranışlarının ön plana çıktığı insandır. Yahudilere yaptığı katliamlar, 2. Dünya Savaşını başlatıp hezimete uğraması, kendi halkına yaptıkları vs. vs. Bu Hitler'i her zaman (herkes gibi) kınıyorum.

fakat benim diğer düşüncem olan,

2. Hitler; Hitler'in zekasının ön plana çıktığı insandır. Savaştaki stratejisi olsun, gelecek ile ilgili mükemmel sezileri olsun (savaşla ilgili tabi) ben Hitler'in zekasına hayranım. Bakın yanlış anlamayın lütfen o şahsa değil zekasına hayranım.

Hitler'in ilk darbe girişiminden sonra cezaevindeki arkadaşı olan Rudolf Hess'in yazdığı ''Kavgam'' adlı kitabı, bu şahısla ilgili bişeyler düşünmek isteyen insanlara mutlaka tavsiye ediyorum. Kitap 2 cilt. İlki Hitler'in anılarından oluşuyo. İkinci cilt ise yazarın devlet yapısı anlayışını anlatıyo.

Dediğim gibi bunu söylediğim birçok ortamda terslendim. Eminim burda da laf söyleyenler olcak ama bu benim düşüncem. O şahsın savaş zekasının taktir edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar..[/quote]
Aynen, zekasına ben de hastayım ama yaptığı katliamları da kınıyorum. Katılıyorum sana Esp...
Bırak ya HİT LER En iysini yapmış BENCE.. şu an dünyayı bu hale getiren YAHUDİLER deyılmı BKZ. İSRAİL BKZ.AMERİKA Adam çok zekiymiş bence tee o zamandan görmüş bunları ki katliam yapmıs ve sunu tekrar soluyorum daha once bir çok kez yazdım.....

YAhudilerin dünya görüşü....

-Onlara göre Dünyada tek bır üstün ınsan ırkı vardır onlarda Yahudilerdir..! Düğerleri onlara hizmet etmek için Dünya üzerinde vardırlar...

şimdi Kendinizi Hitt'lerin yerine koyun ve 2 kere düşünün siz olsanız ne yapardınız?
  • Author
[quote name='Passion' post='126609' date='Jun 25 2007, 11:09 AM']Bırak ya HİT LER En iysini yapmış BENCE.. şu an dünyayı bu hale getiren YAHUDİLER deyılmı BKZ. İSRAİL BKZ.AMERİKA Adam çok zekiymiş bence tee o zamandan görmüş bunları ki katliam yapmıs ve sunu tekrar soluyorum daha once bir çok kez yazdım.....

-Onlara göre Dünyada tek bır üstün ınsan ırkı vardır onlarda Yahudilerdir..! Düğerleri onlara hizmet etmek için Dünya üzerinde vardırlar...

şimdi Kendinizi Hitt'lerin yerine koyun ve 2 kere düşünün siz olsanız ne yapardınız?[/quote]
Dostluğa ve Kardeşliğe melmiras :ag:
Zaten dostluk ve kardeşlik için Yoksa onlar bu dünya üzerinde oldukca hıc bır ınsan oğluna huzur olmucak artık bunu anladım bende...
[quote name='Passion' post='126613' date='Jun 25 2007, 11:14 AM']Zaten dostluk ve kardeşlik için Yoksa onlar bu dünya üzerinde oldukca hıc bır ınsan oğluna huzur olmucak artık bunu anladım bende...[/quote]
+10
[quote name='Passion' post='126609' date='Jun 25 2007, 11:09 AM']Bırak ya HİT LER En iysini yapmış BENCE.. şu an dünyayı bu hale getiren YAHUDİLER deyılmı BKZ. İSRAİL BKZ.AMERİKA Adam çok zekiymiş bence tee o zamandan görmüş bunları ki katliam yapmıs ve sunu tekrar soluyorum daha once bir çok kez yazdım.....

şimdi Kendinizi Hitt'lerin yerine koyun ve 2 kere düşünün siz olsanız ne yapardınız?[/quote]

Aynen öyle :)
Bence soykırım her zaman iğrenç bişeydir. İnsanları (ister Yahudi olsun ister Müslüman) düşüncelerine göre yargılayıp cezalandırmak sadece mahkemelerin görevidir. Hitler Yahudileri sabun yaparak iyi mi yapmış yani? Hayır!.
Bence hitleri bu kadar suçlamayın.Belkide onun psikopat olmasının ardında çok derin bi sorun yatıyordur.Bence suçlu hitler değil onu o hale getirenlerdir.
[quote name='Passion' post='126609' date='Jun 25 2007, 11:09 AM']Bırak ya HİTLER En iysini yapmış BENCE.. şu an dünyayı bu hale getiren YAHUDİLER deyılmı BKZ. İSRAİL BKZ.AMERİKA Adam çok zekiymiş bence tee o zamandan görmüş bunları ki katliam yapmıs ve sunu tekrar soluyorum daha once bir çok kez yazdım.....

Yahudilerin dünya görüşü....

Soykırım, insan öldürmek... O zaman biz Müslüman'ız demeyin dostum. Yahudiler seni öldürmeye kalktı mı? Eğer bir gün biri çıkıp da kafana silahı dayarsa sen de karşılık verirsin. Ama insan öldürmek... Yapmayın ya çok ilkel bir düşünce.
Etkilenmedim. İstisnalar kaideyi asla ama asla bozmaz. Bu arada Passion biraz dikkat...
[quote name='esperanza' post='126619' date='Jun 25 2007, 11:50 AM']Bence soykırım her zaman iğrenç bişeydir. İnsanları (ister Yahudi olsun ister Müslüman) düşüncelerine göre yargılayıp cezalandırmak sadece mahkemelerin görevidir. Hitler Yahudileri sabun yaparak iyi mi yapmış yani? Hayır!.[/quote]

neden her zaman bu sabun olayını katarsınız anlamam iyice bi araştırdınız mı hiç bakalım olayın aslı neymiş ne değilmiş.kulanktan duyma şeyler bunlar.tamam yalan demiyorum ama önce bi araştırın neden yapmış niye böyle olmuş diye
[quote name='Thidos' post='126631' date='Jun 25 2007, 12:45 PM']neden her zaman bu sabun olayını katarsınız anlamam iyice bi araştırdınız mı hiç bakalım olayın aslı neymiş ne değilmiş.kulanktan duyma şeyler bunlar.tamam yalan demiyorum ama önce bi araştırın neden yapmış niye böyle olmuş diye[/quote]
Hijyen onemli tabi :)
Aday olsa oyumu hitlere kesinlikle verirdim...
beethoven öldü :D

[quote name='Anarsist' post='126600' date='Jun 25 2007, 10:52 AM']Unutmadan Adolf Hitlerin Metresi Var ...Birlikte Bir Yer Altı şehri Gibi Yerde Olduruluorlardı Discovery De İzlmiştim..
Adolf Papaz Olmak İstemişti Geri Çevrilince Boyle Piskopat Biri Oldu :)
Buda Bi Gerçek

Paylaşım İçin TşK[/quote]

öyle bir belgesel bende izlemiştim. hitlerin zehirlenerek öldüğü ve aynı gün içinde metresi ile kendisini öldüğü söyleniyordu. ama hitler alnından metresi ise şakağından vurulmuştu. nasıl bir mantıksa hitler niye intihar etti diyordu halen belgeselde.

belki de şu an onların dünyayı bu hale getrmesinin sebebi Hitlerdir. olamaz mı tek bi yerde toplanmadı mı adamlar bu olaydan sonra ? boşuna dememişler bi işi yapacaksan tam yapıcaksın diye
[quote name='Thidos' post='126631' date='Jun 25 2007, 12:45 PM']neden her zaman bu sabun olayını katarsınız anlamam iyice bi araştırdınız mı hiç bakalım olayın aslı neymiş ne değilmiş.kulanktan duyma şeyler bunlar.tamam yalan demiyorum ama önce bi araştırın neden yapmış niye böyle olmuş diye[/quote]

Sen bana açıkla o zaman?