Jump to content
Posted
BU BIR SAKA DEGILDIR....

> Soru 1: Eger zaten ucu sagir, ikisi kor, biri zihinsel ozurlu sekiz cocugu olan frengi hastasi hamile bir kadina rastlasaydiniz, ona kurtaj olmasini tavsiye eder miydiniz?

Bu sorunun cevabina bakmadan once lutfen ikinci soruyu okuyun.

> Soru 2: Simdi bir dünya lideri secme zamani ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek.Iste uc aday hakkindaki gercekler:

> 1. Aday: Sahtekar siyasetcilerle isbirligi icinde ve falcilara danisiyor.Iki metresi olmus. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini iciyor.

> 2. Aday: Iki kere isten atilmis, oglene kadar uyur,universitedeyken uyusturucu kullanmis ve her gece 1 litre viski iciyor.

> 3. Aday: Madalya almis bir savas kahramani. Vejeteryan, sigara icmiyor,nadiren bira icer ve evlilik disi hicbir iliskisi olmamis.

Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu?

Once karar verin, kopya cekmek yok, daha sonra cevaba bakin.

1. Aday: Franklin D. Roosevelt
2. Aday: Winston Churchill
3. Aday: Adolf Hitler
ve bu arada...
Kurtaj sorusununa eger evet dediyseniz, Beethoven?i öldürdünüz.
Sizi dusundurdu degil mi?

-------------------------
ALINTIDIR

Featured Replies

of abi acayip derin konular...
Psikopatlara gelmişken...

Burhan Altıntop Başbakanlığa adaylığını koyup başbakan olsaydı neler olurdu acaba zuhahahahahahahahahahah :D
Hitler zamanında Almanya'yı Yahudiler yönetiyordu.

Basın, yayın Yahudilerin isteği doğrultusunda haber yapıyordu.

Zenginler Yahudiydi, Almanlar fakir yaşıyordu.

Toplumda sınıflaşmalar görülmüş, bu sınıfların hep en üst kademelerinde Yahudiler yer almıştı. (bkz. bunu bi yerden gözüm ısırıyo ama.. ;) )

Yahudiler Almanlara köle gibi davranıyor, onları her alanda ezmeye çalışıyorlardı.

Daha fazlası için Mein Kampf(KAVGAM) adlı eseri okuyarak, o gün hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz. Olay sadece bize verildiği gibi "Hitler manyakmış, binlerce yahudiyi keyfinden yakmış." boyutunda değildir.

Gelgelelim soykırım çok ağır bir çözümdür. Ülkeden Yahudileri sürmek falan daha mantıklı olabilirdi belki.

Ayrıca unutmayalım Atatürk de sağlam bir içiciydi ama dünyanın gördüğü en büyük dehalardandı.

Beethoven yaşıyor :) Ne olursa olsun kürtaja karşıyım.

Bazı şeylerin biraz daha açık anlaşılması için şunu da ekliyeyim.

Alem dergisinin gecesine katılan Cem Hakko içkiyi fazla kaçırınca kelimenin tam anlamıyla saçmaladı. Söylediği sözleri başka türlü açıklamak mümkün değil.

Neler mi dedi? İşte Cem Hakko'nun ağzından çıkan laflar;
"22 temmuz'dan sonra neler olacağını göreceksiniz, bizi azınlık görenler bu ülkedeki patronların kim olduğunu öğrenecekler.
Cem Uzan dahi üç sene önce elimi öperdi şimdi bizden oy istiyor.
[u]Amerika ne derse o olur, biz ülkenin musevi vatandaşları olarak patronuz! Siz işçisiniz. Vakko olarak da hepinizi biz giydiriyoruz, bayıla bayıla, övüne övüne Vakko'dan giyiniyorsunuz.[/u] Çukurova Grubu'na da R€kl@m veriyoruz, bu gece de benim paramla oluyor, sinirlendirmeyin beni keserim reklamları."

Edited by Jah'rakal

[quote name='Shadowfury' post='126636' date='Jun 25 2007, 11:51 AM']belki de şu an onların dünyayı bu hale getrmesinin sebebi Hitlerdir. olamaz mı tek bi yerde toplanmadı mı adamlar bu olaydan sonra ? boşuna dememişler bi işi yapacaksan tam yapıcaksın diye[/quote]

İşte ben belikleri sölemıyorum Olanalrı soluyorum Kı yakın yüzyıla deyıl peygamberler dönemine bakalım...

Nuh peygamberin Islah edemedi Toplum su an ki yahudilerin ATalarıdır Nuh peygamberden önce gelen 3 peygamberi sürmüşler ve öldürmüşlerdir ve sonunda NUh peygamber gelerek Onlara son çagrıyı yapmıs Kabul edenler kurutlmus Diğerleri ise Bogularak olmustur
  • Author
Arkadaşlar isterseniz bu Hitler mevzusunu kapatalım.Topic konusu bayağı bi dağıldı.(Beethoven i tınlayan yok hiç adamı herkes öldürdü herhalde :P )

Edited by HigHVoLTagE

emeğe saygı arkadaşlar repleri esirgemeyin terazıye bi tık
[quote name='Berzax' post='126756' date='Jun 25 2007, 19:42 PM']emeğe saygı arkadaşlar repleri esirgemeyin terazıye bi tık[/quote]
iyi misin hangi terazi ? :lol:
Ya tam cevabı yazdım internet gitti.Kısaca yani; Hitler ödünleme yapmıştır, anlamak gerek...şöyle ki; ben bir kadının bileklerini kestim diyelim...Aldım bileziklerini.Canlı bir şekilde kadını bıraktım orada.Kaçtım...Doğru mudur?Doğru görecelidir.şöyle ki;ben gerçekten işşizimdir,muhtacımdır,ezilmişimdir,engellenmişimdir,itelenmişimdir,hor görülmüşümdür.Bunun sonucu olarakta toplum bir canavar doğurmuştur.Mesela Timur veya Nietzsche (iki red sonucunda-hayal kırıklığı-felsefesi oluşmuştur) ve yahutta Hitler.Yaptığı Hitler'e göre doğrudur, geriye kalan şey Yahudilerin kendilerini korumaya çalışmasıdır.Burası dünya,acıma olmaz.Bize yapsalardı kim acırdı?Olay örtpas olur,giderdi.Halkını ezmeye çalışanları ezmeye çalıştı.He, doğru mu yaptıkları?Ne kadar doğru?Bunu tasdiklemek bize düşmez.Buna onayı ya mağdurlar verir ya da eylemi gerçekleştiren kimseler...Biz sadece fikir belirtebiliriz.Benim fikrimde şudur ki; her Almanın içinde bir Hitler hayranlığı vardır.Sonuçta onları korumaya çalıştı.Bugünkü Almanya'daki çoğunluğun Hitler düşmanlığı tamamen siyasidir.50 -100 yıl sonra Hitler Almanların ulusal kahramanıdır...İddiaya girmek isteyen ??:)Görmeyiz gerçi.

Edited by ZarathustraX

[quote name='Jah' post='126682' date='Jun 25 2007, 15:34 PM']Toplumda sınıflaşmalar görülmüş, bu sınıfların hep en üst kademelerinde Yahudiler yer almıştı. (bkz. bunu bi yerden gözüm ısırıyo ama.. ;) )

Daha fazlası için Mein Kampf(KAVGAM) adlı eseri okuyarak, o gün hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz. Olay sadece bize verildiği gibi "Hitler manyakmış, binlerce yahudiyi keyfinden yakmış." boyutunda değildir.[/quote]

İlk olarak sosyal içerikli espride primasın :)
İkinci olarak + sonsuz.Yine doğru.Duyduğun bir şeyi araştırmıyorsan.En kötü insansındır zaten...

Edited by ZarathustraX

Çok Etkilendim lan acayip oldum :D istemiyorum böyle şeyler.. hitleri başa getirdim beethoven i öldürdüm böhüü :D
Paylaştığın için saol HGH :ba:
Hitler ile ilgili birçok komplo teorisi var;

Hitler İsrailin adamı olduğu veya İsrail tarafından kullanıldığıdır, saf Alman ırkını değil kuzeyde yaşayan yahudi Hazar Türklerini yok ederek saf yahudi ırkını ortaya çıkarmıştır...
Hitler'in mi evlilik dışı hiçbir ikişkisi olmamış? daha sonra evleneceği Eva Braun'u ve üvey kızkardeşinin kızı (!) olan Angela Raubal'ı aynı anda idare ediyormuş diye biliyordum ben.. hatta eva braun'u duyduktan sonra hitlerle şiddetli bir kavgaya tutuşup akabinde intihar ettiği duyurulan angela raubal'in de aslında hitlerin bu çarpık ilişkisi duyulmasın diye ya bizzat hitler 'in kendisi tarafından ya da himmler tarafından öldürtüldüğü iddia ediliyordu..

Edited by Samael

[quote]Aramızda yahudilerin olabileceginin farkındamısınız?[/quote] +++
[quote name='Alijohn' post='126787' date='Jun 25 2007, 22:29 PM']Aramızda yahudilerin olabileceginin farkındamısınız?[/quote]
yahudilerin aslında israilde yaşayan museviler olduğunun ve günümüzde yanlış kullanıldığının farkında mısın :rolleyes: yani bir yahudinin Wt ye girip aramızda bulunması kutup ayısının çölde yaşaması gibi bişey :huh:
[quote name='esperanza' post='126599' date='Jun 25 2007, 10:52 AM']Ben her zaman 2 tane Hitler olduğunu düşünürüm ve bunu savunurum. Böyle düşündüğüm için çoğu zaman bu konunun konuşulduğu ortamlarda terslendim ama ben her zaman bu düşüncemi savuncam.

1. Hitler; Hitler'in davranışlarının ön plana çıktığı insandır. Yahudilere yaptığı katliamlar, 2. Dünya Savaşını başlatıp hezimete uğraması, kendi halkına yaptıkları vs. vs. Bu Hitler'i her zaman (herkes gibi) kınıyorum.

fakat benim diğer düşüncem olan,

2. Hitler; Hitler'in zekasının ön plana çıktığı insandır. Savaştaki stratejisi olsun, gelecek ile ilgili mükemmel sezileri olsun (savaşla ilgili tabi) ben Hitler'in zekasına hayranım. Bakın yanlış anlamayın lütfen o şahsa değil zekasına hayranım.

Hitler'in ilk darbe girişiminden sonra cezaevindeki arkadaşı olan Rudolf Hess'in yazdığı ''Kavgam'' adlı kitabı, bu şahısla ilgili bişeyler düşünmek isteyen insanlara mutlaka tavsiye ediyorum. Kitap 2 cilt. İlki Hitler'in anılarından oluşuyo. İkinci cilt ise yazarın devlet yapısı anlayışını anlatıyo.

Dediğim gibi bunu söylediğim birçok ortamda terslendim. Eminim burda da laf söyleyenler olcak ama bu benim düşüncem. O şahsın savaş zekasının taktir edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Saygılar..[/quote]

abı cok gzl yazmıssın... o adam sonucta inandığı uğurda yapmış bunları ve yahudilere de iyi yapmış... Hitler o kadar kötü bi insansa bugun İsrail ne?
  • 2 months later...
[quote name='Dynasty' post='150533' date='Aug 28 2007, 21:58 PM']bune be[/quote]
efferim ne güzel bi topic bulup hortlatmışın
söylemeden edemicem
hitler yahudilere soykırım yaptıgı için şu anda israil diye bi ülke var.soykırım olmadan önce yahudılerden çogu kımsenın haberı bıle yoktu ama zulme ugradıkları için onlara toprak verıldı ve zaten zengın oldkları için ulkelerını kurdular
[quote name='Amondil' post='150568' date='Aug 28 2007, 22:31 PM']söylemeden edemicem
hitler yahudilere soykırım yaptıgı için şu anda israil diye bi ülke var.soykırım olmadan önce yahudılerden çogu kımsenın haberı bıle yoktu ama zulme ugradıkları için onlara toprak verıldı ve zaten zengın oldkları için ulkelerını kurdular[/quote]

o insanlar oraları zaten kendi malları olarak görüyorlardı onlar için kutsal orada ülke kurmalarında bence hitlerin bi etkisi yok eee bu arada kimse yahudilerin filistini yaptıklarını göz önüne almamıs
soykırım sonrası orda toprak verıldı yahudılere.orayı ne olarak görduklerı önemlı deıl.o toprak verılmese devlet felan kuramazlardı