Jump to content
Posted
Testere filminde eğer kurban bir Türk olsaydı nasıl olurdu hiç düşündünüz mü?Ahanda buyrun :D

kurban : - bu ne! nerdeyim ben ?
psikopat : - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . .
k : - kimsin sen? neresi burası ?ne oyunu?
p : - bak tam 30 saniye içinde ----
k: - ühüüü naapcan bana? sööle !
p : - susarsan söölicem, bak süren başladı bile ! 30 saniye içinde o zincirlerden ---
k : - irzıma geçmicen de mi ? ühüüü . . .
p : - ya hayır ! sus bi be ! aaaa! yetti ama canım !bomba patlıcak şimdi, bak şimdi o kilidi açmak için ----
k : - ühüü, beni nereye gömücen ?
p : - sana şimdi bi gömücem ! aha 5 saniyen kaldı, yedin lan bütün süreyi, ettin oyunun içine yaa ! sırf şu çenenin yüzünden geberecen !

p : - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . .
k : - oynayalım aabi, her şeyde kapışırız sorun değil yani ; knight online, counter strike, fifa 2007, fark etmez yane . . .
p : - hayır, öle değil .
k : - ya ne ? mynette okey mi oynıcaz ?
p : hayıır !
k : - anladım ! mayın tarlası oynayacaz !
p : lan olum ööle değil ! adamı delirtme !
k : chat mi yapacaz ?
p : - eee yeter ama haa! kıpırdama lan geliyom oraya! seni var ya modemin kablosuyla boğacam ! dur şu pantolonu çekeyim ayağıma sonra ordayım . . .

p : - evet kapkaççı bey, 10 saniye içinde o zincirlerden kurtul da görelim .
k : - hemen aabi ( tıkır tıkır ) buyur aabi kurtuldum işte !
p : - anaa! nasıl yaptın lan !
k : - ehe ehe, sen beni buraya taşırken anahtarı cebinden aldım
p : - ulan ilk defa böle bişey yaşıyorum, valla ne diyim ki helal olsu yane !

p : - evet beyefendi, hesap günü geldi .
k : - ne hesabı ! bu koku da ne böle ?
p : - oda gazlı, o gaz yüzünden sinirlerin geriliyo ve yalan söyleyemiyosun benim gibi. ( !!!!) şey, ben ağzımdan bişey kaçırmadım de mi ?
k : - nihohaha evet kaçırdın.
p : - valla de !
k : valla
p : - ee şey soru sorman yasak !
k : - hadi yaa, sen ne keadar akıllı şeysin ööle, kokuyu sen de aldığına göre bu odadasın, sööle bakim hemen anahtar nerde ?
p : - ühüü, sırtına bantla yapıştıdım. . . başka soru sorma ok?
k : - dur bi son kez sorayım ; sen nerdesin peki ?
p : - ühühüüüü, kapının yanındaki dolabın içinde.
k : - ok, bekle orda, zaten başka bişey sormıcam.araç gereç zaten varmış burada.
p : - ya bide başka bişey sormıcam diyo,ühühüüü, ulan başka bişey kalmadı ki zaten !...
--------------------------------
ALINTIDIR
:ag: Umarım sizde benim gibi beğenirsiniz.

Edited by HigHVoLTagE

Featured Replies

Ahahah çok iyimiş ya :lol:

[quote]p : - ewet kapkaççı bey, 10 saniye içinde o zincirlerden kurtul da görelim .
k : - hemen aabi ( tıkır tıkır ) buyur aabi kurtuldum işte !
p : - anaa! nasıl yaptın lan !
k : - ehe ehe, sen beni buraya taşırken anahtarı cebinden aldım
p : - ulan ilk defa böle bişey yaşıyorum, walla ne diyim ki helal olsu yane ![/quote]

Bu en iyisi bence. :)
:)
[quote name='HigHVoLTagE' post='126932' date='Jun 26 2007, 14:01 PM']Testere filminde eğer kurban bir Türk olsaydı nasıl olurdu hiç düşündünüz mü?Ahanda buyrun :D

kurban : - bu ne! nerdeyim ben ?
psikopat : - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . .
k : - kimsin sen? neresi burası ?ne oyunu?
p : - bak tam 30 saniye içinde ----
k: - ühüüü naapcan bana? sööle !
p : - susarsan söölicem, bak süren başladı bile ! 30 saniye içinde o zincirlerden ---
k : - irzıma geçmicen de mi ? ühüüü . . .
p : - ya hayır ! sus bi be ! aaaa! yetti ama canım !bomba patlıcak şimdi, bak şimdi o kilidi açmak için ----
k : - ühüü, beni nereye gömücen ?
p : - sana şimdi bi gömücem ! aha 5 saniyen kaldı, yedin lan bütün süreyi, ettin oyunun içine yaa ! sırf şu çenenin yüzünden geberecen !
p : - seninle bi oyun oynamak istiyorum . . .
k : - oynayalım aabi, her şeyde kapışırız sorun değil yani ; knight online, counter strike, fifa 2007, fark etmez yane . . .
p : - hayır, öle değil .
k : - ya ne ? mynette okey mi oynıcaz ?
p : hayıır !
k : - anladım ! mayın tarlası oynayacaz !
p : lan olum ööle değil ! adamı delirtme !
k : chat mi yapacaz ?
p : - eee yeter ama haa! kıpırdama lan geliyom oraya! seni var ya modemin kablosuyla boğacam ! dur şu pantolonu çekeyim ayağıma sonra ordayım . . .[/quote]

muhahaha süpermiş saol hgh :ep: :ep: :ba:
  • Author
[quote name='ZarathustraX' post='126985' date='Jun 26 2007, 16:02 PM']Süper olmuş :ep: :lol: Ama sondaki o ''it'' kısmı kalkarsa daha iyi olur...[/quote]
Kusura bakma. Bana o kadar rahatsız edici gelmemişti.Düzeltiyorum :rolleyes:
[quote name='HigHVoLTagE' post='126992' date='Jun 26 2007, 16:10 PM']Kusura bakma. Bana o kadar rahatsız edici gelmemişti.Düzeltiyorum :rolleyes:[/quote]

Rahatsızlık değilde...Prensip ne bileyim.Teşekkür ederim... :) :)
ehhuhe çok güzel ama 'W' lar çok göze batıyor, güzel Türkçemizi koruyalım lütfen :)
  • Author
[quote name='Jasus' post='127042' date='Jun 26 2007, 17:46 PM']ehhuhe çok güzel ama 'W' lar çok göze batıyor, güzel Türkçemizi koruyalım lütfen :)[/quote]
Kusra bakma kardeş direk kopyala + yapıştır oldugundan fazla dikkat etmedim.Düzeltiyorum :)
Var mı başka birşeyden rahatsız olan :P
  • Author
[quote name='Alemci' post='127053' date='Jun 26 2007, 18:22 PM']harika olmuş hgh kopyala yapıstırına saglık :P[/quote]
Eyvallah Serkan cım :D