Jump to content
Posted
WT sunucumuzun w3 bulunmata vede bombos durmakta bildiginiz gibi arada bulusalim vede birkac oyun atalim hem ufaktan muhabet hemde w3 deki tercubemizi artirmis hemde guzel bir baslangic yapmis oluruz...oyuna giremeyen arkalrada yardimci olabilirim.umarim gelmek isteyenler olur :)
WT sunucu Reg:[url="http://rapidshare.com/files/39882776/Youngster..rar.html"]Burdan.[/url]
(Gate ten 2ci Secenegi Seciyoruz.)

Edited by Youngster

• Replies 55
  • Views 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

şu an oyunu yüklüyorum...
  • Author
[quote name='Bhaalspawn' post='127895' date='Jun 29 2007, 17:19 PM']şu an oyunu yüklüyorum...[/quote]
Sende yuklu deilmiydi oyun onceden bi ara atmistik ya o ara sende vardin :huh:
[quote name='Youngster' post='127896' date='Jun 29 2007, 17:23 PM']Sende yuklu deilmiydi oyun onceden bi ara atmistik ya o ara sende vardin :huh:[/quote]
İzmir'de tatildeyim.Abimin bilgisayarı bu.
  • Author
[quote name='Bhaalspawn' post='127898' date='Jun 29 2007, 17:28 PM']İzmir'de tatildeyim.Abimin bilgisayarı bu.[/quote]
nese tatilde pc bulduguna dua et :lol:
Patchi koyduğum cd çizilmiş. İndiriyorum şu an. 38dk diyor :(
  • Author
zmn sorun deil baska arklar gelse bu sure icinde daha iyi olcak 4 kisi olsak yeter yani :)o gun 7 kisi olmustuk.
Çift bir sayı olalım da gerisi sorun değil :lol:

Edited by Bhaalspawn

Canımda nasıl dota çekti. 1 aydır oynayamıyorum. :rolleyes:
1 kişi buldum ben.
+1 lazım yok mu kimse.
  • Author
Banliste bakarken komik oldu bisiler :lol:
[img]http://img530.imageshack.us/img530/7150/yenibitelemresmipg7.gif[/img]
Desene battle.netteyim diye.Bende bekliyorum Tr kanalında.

Edited by Bhaalspawn

gelmek isterdim :) 3 yıllık birikimimi wturk le paylasmak isterdim :D ama sorun su ki bendeki w3 tak calistir cd si uzerinden yukledim oyunu.3 yil sorun cıkmadi ama bugun oyuna girmiyor cift click ten sonra asagida launcher w3 yaziyor yaninda bi kara daa acliyor frozen throne yaziyor ekranda launcher w3 bekliyorum sonra res atio makina :P buna cozum bilen varsa gelbilirim :)
Nasıl yani cdden mi oynuyorsun?
  • Author
20:30 da gelmek isteyenler gelsin 2 kisiyiz su an. 29.Haz.Cuma
  • Author
gelmek isteyen olupda gelemeyen olursa uygun oldugunuz saatleri yazin muhtemel uygun bir zaman belirleyebiliriz.
30.Haz.Cumartesi
şu an uygunum. Ama bugün ne zaman işim çıkacağı belli olmaz.
  • Author
bende uygunum ama +adam olsa daha iyi olcak :) 11.50 de online im oyunda.
  • Author
[quote name='Bhaalspawn' post='128052' date='Jun 30 2007, 11:37 AM']şu an uygunum. Ama bugün ne zaman işim çıkacağı belli olmaz.[/quote]
hadi gel uygunsan bekletme bizi :P 11.55
Biz zaten yapıyoruz.Ben Noose,sonra isandor,jahrakal bazen bi kac arkadas daha war kurup kendi aramızda private atabilirsek süper oluo da yeterli sayı olmazsa public.Geçen gün wtden birisi de wardı ama adını hatrlamıorm neyse işte friend liste eklerseniz adam eksik olduunda çaarırız :) Dotaaaaaaa!!!