Jump to content
Posted
Bence köpekler sevimli ve sadıktır. Çünkü sahibi öldüğü zaman kadi yer ama köpek yemez...
  • Replies 64
  • Views 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

köpeğin sadakati insanda bile yoktur... köpekleri herzaman kedilere tercih ederim.. zate oldum olası kedilere ısınamadım..
kedi gibi asil hayvan yoktur, sizi umursamaz, yemek verirseniz umursamış gibi yapar, canı oyun oynamak istemezse asla oynamaz, köpek gibi yalaka hayvanlar değillerdir, gururlu, meraklı, kibirli, çekemeyen, dünya tatlısı yaratıklardır, aslanı, kaplanı, çitası kedi türlerinin hepsi benzer hareketler yapar, bizim şehir kedilerinin yaşam tarzı kaplanlara benzer, yalnız ve yavrusuyla ilgilenen türden. Ama sadık olma konusunda köpeği geçebilir, bizim kediyi 10 km uzağa atmıştı babam gece sinirlenip, sabaha baktık geri gelmiş :) Yıldızlara bakarak yön tayin edebildiği de söylenir :)
babaya bak :D

Benimde 2 tane kedim var.

Süper hayvanlar çok asiller... Kendi çapında takılır keyfine bakar bütün gün yatar. Canı isterse yer istemezse yediremessiniz. Dünya onların sanki eueheh

bence KEDİ
Kedilerden nefret ederim. Köpekleri çok severim. Tamam belki bir kaç defa kovaladılar ama canları sağolsun :)
[quote name='Orcolog' post='21335' date='May 5 2006, 09:01 AM']
Kedilerden nefret ederim. Köpekleri çok severim. Tamam belki bir kaç defa kovaladılar ama canları sağolsun :)
[/quote]
Peki ZEki Mürende Bizi Görecekmi ? :blink:
Kedileri daha çok severim. Çocukluğum kedi peşinde geçti :) Ama kediler sadıktan ziyade "asil" hayvanlar. Hem kedi hem de köpek tüyüne karşı allerjim olduğundan ikisini de evde beslemem mümkün değil :(
Bencede köpek

Gerçi beni 1 km bir köpeğin kovaladığını bilirim de ne olursa olsun köpekler insan dostudur. Kediyi sevmem benim civcivlerimi yemişti çok eskiden :)
[quote name='findor' post='21338' date='May 5 2006, 09:31 AM']
Peki ZEki Mürende Bizi Görecekmi ? :blink:
[/quote]

Korkmayın ya sadece nefret ediyorum. Bir zarar vermem :)
(Her ne kadar kümesten yumurtaları aşırsada)
[color="#993399"][b][i]Sadakate neden ihtiyacınız olduguna baglı , siz istemeden size baglanan bir varlıga mı yoksa sizinle birlikte büyüyen yasayan bir varlıga mı ?
Ben kedileri daha cok severim ve evimizde cok ama cok tatlı bir kedimiz var (=
Geceleri istedigi zaman gelip benimle uyur , mutlu mesut yasıyoruz onunla tabii tüyleri arada bir hasta ediyor ya olsun (=[/i][/b][/color]
Yahu chiera konu kedi köpek sen çıkmış bize felsefe yapıyorsun :) Sevmiyorum kardeşim yanıma gelipte yatmasın ağzını burnunu kırarım :)
[quote name='Orcolog' post='21435' date='May 5 2006, 02:54 PM']
Yahu chiera konu kedi köpek sen çıkmış bize felsefe yapıyorsun :) Sevmiyorum kardeşim yanıma gelipte yatmasın ağzını burnunu kırarım :)
[/quote]
[color="#993399"]
[b]
[i]yaparım ben simdi sen de actırtma agzımı bisi derdim ama neyse (= yavas kır pis adam :lol: [/i][/b][/color]
[quote name='aytanrıçası' post='21436' date='May 5 2006, 02:56 PM']
bırakın kedi köpeği, en güzeli su kaplumbağası :D
[/quote]
[color="#993399"]
[b][i]
o da ölüyor :( benim vardı öldü ben de kiprit kutusuna koyup denize bırakmıstım :unsure: hamsterlar da cok sirin ama kayboluyorlar sürekli bukelamun da iyidir ama kediyle aynı anda hafif (!) tehlikeli <_< [/i][/b][/color]
[quote name='aytanrıçası' post='21436' date='May 5 2006, 02:56 PM']
bırakın kedi köpeği, en güzeli su kaplumbağası :D
[/quote]

Ya en güzeli tavuk arkadaşlar v er yemini suyunu hatta verme at gitsin bahçeye öğlene doğru sana yumurta versin :)
[quote name='Orcolog' post='21440' date='May 5 2006, 03:02 PM']
Ya en güzeli tavuk arkadaşlar v er yemini suyunu hatta verme at gitsin bahçeye öğlene doğru sana yumurta versin :)
[/quote]

[color="#993399"][b][i] kuzu bi kere en güseli hatta zuzu sen msn i ac ben agzımı acmasını bilirim :P [/i][/b][/color]
açamas o patronu döfer sonra :)

hem nedir tartışma, ensadık en sevimli hayvan bi kere su kaplumbaaası...

öyle minik kafasını bi kaldırdı mı :lol: içim gidiyo :D
[quote name='aytanrıçası' post='21442' date='May 5 2006, 03:08 PM']
açamas o patronu döfer sonra :)

hem nedir tartışma, ensadık en sevimli hayvan bi kere su kaplumbaaası...

öyle minik kafasını bi kaldırdı mı :lol: içim gidiyo :D
[/quote]

[color="#993399"]
[b][i]ona bakarsan hamamböcügü de cok sirin hatta ben onları cok güzel incelemistim yazarım bi ara aklınız sasar acırsınız valla :P [/i][/b][/color]

Edited by Chiera

köpekler yemek verilince yemek vereni tanrı olarak görürler, kediler ise kendilerine yemek verilince kendilerini tanrı olarak görürler. budur! :lol:
Kediler malum bi uzuvları yeryğzğnden yüksek olan bi hayvan türüdür hiç sevmem ! haddini bilecek.. ama köpekler ölemi sahibini memnun edebilmek için yapmadığı şebeklkik kalmaz saygısı vardır duruma göre hareket eder.. kedi ise sanki dünyayı o yaratmış gelir yerine uzanır sen gelirsin kalkmaz bile ggit başka yer bul der gibi :blink: en güzeli köpektir köpek asla yamuk yapmaz ayrıca saygıda kusur etmez.. be dedemin kedilerinin beni çok tırmaladığını biliyorum ama dedemin köpeğinin bir kere olsunbeni kovaladığını bilmem.. oynardı benle
Annemin ilkokula giderken dediği bişey vardı aklıma geldi. Kardeşimle kavga ederken.

Kedi köpek gibi didişmeyin! :D
her ikisinide sevmem :) sadece muhabbet kuşu kendi halinde bir hayvan kedilerin orayı burayı tırmalamasını köpeklerinde evdekileri korudugunu zannedip misafirleri ısımrmasını sevmem :)
Biz kediler nankör değiliz, sadece kişilikliyizdir. Kendimizi biraz fazla beğeniriz, başkalarına tepeden bakarız (sokakta ya da evde hep yüksek noktalara çıkma isteğimiz kendimizi koruma içgüdüsünün yanında biraz da bundan kaynaklanır).

Ben ve benim gibi evde yaşayan ırkdaşlarım kendimizi insanların pet'i olarak görmeyiz, insanlar bizim pet'imizdir. Ama bu düşüncemizin yanında bize yardım edenlere teşekkür etmesini de biliriz.

Bunun dışında sevimliyiz, çok güzeliz, mükemmeliz...

*ne duruyosunuz tapınsanıza manasında miyavlar*
:blink: bunları hep mısırlılar şımarttı zamanında bakın şimdi tepemize çıkıyolar.. Mısırlılar zamanında hbunlara hadlerini bildirselerdi böle havalı olmasdı bunlar.. neyse ben yapacağımı bilirdim ama gene dua edin entik mızırlıların hatrı var :)