Jump to content
Posted
Bence köpekler sevimli ve sadıktır. Çünkü sahibi öldüğü zaman kadi yer ama köpek yemez...
  • Replies 64
  • Views 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Kathela' post='21483' date='May 5 2006, 05:23 PM']
Biz kediler nankör değiliz, sadece kişilikliyizdir. Kendimizi biraz fazla beğeniriz, başkalarına tepeden bakarız (sokakta ya da evde hep yüksek noktalara çıkma isteğimiz kendimizi koruma içgüdüsünün yanında biraz da bundan kaynaklanır).

Ben ve benim gibi evde yaşayan ırkdaşlarım kendimizi insanların pet'i olarak görmeyiz, insanlar bizim pet'imizdir. Ama bu düşüncemizin yanında bize yardım edenlere teşekkür etmesini de biliriz.
Bunun dışında sevimliyiz, çok güzeliz, mükemmeliz...

*ne duruyosunuz tapınsanıza manasında miyavlar*
[/quote]

Pissstttt!!!! <_<

*odanın köşesine doğru tekmeler* <_<
2 gün beslemezsen seni bile yiycek bi hayvan kediler..Hiç sevmem..Bisikletle üstünden geçtiğimi bilirim o derece kılım o hayvanlara..

içimdeki köpek sevgisi ise bir başkadır..kafasını sağa sola doğru sallıya sallıya okşıcaksın...bunu bi kediye yaparsan ne elin kalır ne kolun anında çizer..
Kuyruğuna teneke bağlamak şartıyla ne sevimli hayvanlardır kedicikler :) tyrael canımın içi yaparmıyız dersin :)
kediler kadar garip yaratıkları görmedim ben... bi kere inatla bisikletimin altına giriyodu :huh: kuyruğu ezildi hayvanın...
Jah'rakal bu canilik horde olmandanmı ileri geliyor acaba :) bisikletle üstünden geçmek filan tasvip edilecek ve foruma yazılacak bi durum gibi göremedim...

Buldum buldum daha sevimlisini buldum Kuzucum nasılsın :) Kuzular daha sevimlidiiir :)
Bak şunun yaptığına şimdi farkettim benim güçlü kuvvetli elf erkeğim ne hale gelmiş hele :) tepende tüy bitmesin ne güzel bişeydin sen ne yaptın kendine :)
baktım sen gelmiyosun kedilerin arasına girdim biraz kendimi beğendim :P sonra köpeklerin sadakatini aldım ortalıkta dolanmaya başladım. Laf atanlarla da kedi köpek gibi didişmeye başladım :P
Yeşil şey seni :) bırak kediyi köpeği kuzu ol kuzu...
Kıyamam Tyrael kediciği tekmeledi seside çıkmıyor :( gel pisicik süt vericem söz teneke bağlamak yok....
[quote name='Smyrna' post='21561' date='May 5 2006, 06:33 PM'] Kıyamam Tyrael kediciği tekmeledi seside çıkmıyor :( gel pisicik süt vericem söz teneke bağlamak yok....
[/quote]

Süt önemli değil, ilgi isteriz biz kediler :( (ee şey nerdeydi şu benim süt :P)
kopekler rulez insanin icini ferahlik kaplar kopeklerle oynarken ama kedilerle oynamaya kalkarsaniz elinizi kolunuzu yuzunuzu tirmik izleri kaplar kizarsaniz daha da beter
Hem kediler&kopekler adli bir film vardi hatirlarsaniz dunyali insanlari kopeklerden kediler koruyodu kissadan hisse iste :)
Niye köpekleri mentollümü yapıolar ondanmı ferahlık olayı :P
Güzeldi o film :)
yanlışın var kediler&köpekler filminde köpeklerden kediler değil tam tersi kedilerden köpekler koruyordu insanları :)
yanlis yazmisim yaw :D koruyucumuz kopekler :)
Kedilerin nankörlüğünün sebebini çözdüm baksanıza yahu kimse sevmiyor hayvancıkları onlarda birleşip diğer yaratıklardan kendilerini soyutlamaya karar vermişler herhal..
[quote name='Kathela' post='21587' date='May 5 2006, 06:56 PM']
O film hiç güzel değildi. Direk kötü yapmışlar kedileri <_<
[/quote]
[color="#993399"]
[b]
[i]mifff
*tırnaklarını cıkarır etrafına bakar* <_< [/i][/b][/color]
*Dişlerini göstererek hırlar ve sağ patisini gererek dik dik bakar*
evet film doğruydu kötü kedileerrr
gene de asillik diyorsan kurtlarla yarisamaz bence kediler :)
sen sus pis cüce :P
-insanın en iyi dostu köpek
-Orc un en iyi dostu kurt
diyorum ben :) sen o cüce halinle kurtların adını ağzına alma :P
[quote name='Ultor' post='21606' date='May 5 2006, 07:07 PM']
gene de asillik diyorsan kurtlarla yarisamaz bence kediler :)
[/quote]

+1 evet işte şimdi aynı dili konuşuyoruz.. Kurttan ötesi yalan asillik dendimi.. zati kedlerinki asillik değil kendini beğenmişlik :)