Jump to content
Posted
Bence köpekler sevimli ve sadıktır. Çünkü sahibi öldüğü zaman kadi yer ama köpek yemez...
  • Replies 64
  • Views 8.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Kathela kaç köpek möpek derken kurtlar geldi :) eski kuzu arada sende kaynarsın haberin olsun :P
hede hödö het hüt! son model değiştirdiğimde Blackwing soyunun en güçlü ejderciği olmuştum yedirtmeyin kendinizi :P
Kedi diye hemen parçalarız sanmayın, her an panter shapeshift imi kullanabilirim <_< (Guenhwyvar da benim zaten :P )
[quote name='Smyrna' post='21618' date='May 5 2006, 07:20 PM']
Sok bakim tırnaklarını içeri manikürün bozulucak....
[/quote]

O tırnaklar tırmalamak için var ama :D
kedi olarak hangisinden bahsediliyo büyük mü küçük mü küçükleri sevmem zaten :P büyküler ise o kadar çok severler ki insanları içlerinde bakarlar onlara :P zamanında çok köpek tarafından kovalandım :D bu yüzden ben kanarya diyorum :D
  • Author
Millet bence en kralı kurt cinsi köpekler hem koruyucu hem asil hem kedi gördümü (3 aylık dahil) sahibini bile sürükleyecek kadar kıl kedilere, ayrıca köpek sev kedi tekmele :D
Sadakat olarak köpekler sevimlilik olarak kediler ama ben kedileri severim kendi ayakları üzerinde sahipleri olmasada rahatça dururlar ama köpekler sahibi gittiğinde mal mal kalır bööylem ölmeyi bekler :D güçsüz yaratıklar :P

Edited by IsAnd0r

• Author
siz yollarda kedi mi yoksa köpek ölüsünü mü daha çok görürsünüz? Ben daha çok kedi görürüm, nedeni ise kendi başlarına yaşayabiliyor olmaları... :P

Edited by Xhunter

Tarifin berbattı arkadaşım :) Neyse siz hala bunu mu tartışıyorsunuz yahu köpek dedik ya daha ne kurcalıyorsunuz :D
  • 2 weeks later...
[quote name='Orcolog' post='22312' date='May 8 2006, 12:21 AM']
Tarifin berbattı arkadaşım :) Neyse siz hala bunu mu tartışıyorsunuz yahu köpek dedik ya daha ne kurcalıyorsunuz :D
[/quote]
Büyük sözü dinleyin derim sizi bir post üstüme havale ediyorum :P

Edited by utqu

daha cok kedi ölüsü görürüm nankör kedilerin cezası iste :angry:
Tabiiki köpek.Kedilerin sadık olduğuna pek inanmıyorum.saygılar...