Jump to content
Posted
You tubede gezerken gordugum bur iğrenç video benı cok kızdırdı herkesten ricam you tubeye şikayet maili göndermesidir... bu berbat seyın daha cok ızlenemsını ve yorum yapılmasını ıstemıyoruz.. :angry:

[url="http://www.youtube.com/watch?v=8eTwVGWY2mA&NR=1"]http://www.youtube.com/watch?v=8eTwVGWY2mA&NR=1[/url] :angry:

Featured Replies

onlarin kotulenecek bir liderleri bile yok.her zmn kendilerinden buyuk olani kutulemekle camurlamakla kendilerini buyuk hisetmislerdir yaptiklari islerle deil.
Bazı şeyleri hazmedemiyolar <_<
şu anda öyle bi küfür ediyorum icimde tahmin edemezsiniz. O videoyu koyanı elime gecirmek isterdim dogrusu
asil bu adam benim elime gecse genc Osman gibi macera yasattiririm bu adama...
ne yaparsın adamlar kendilerini anca böyle tatmin ediyolar.heryerde kaybetmek kolay değil anca yunan işi bu :)
Böyleleri insana zorla küfrettirir akşam vakti.Bu arada "Flag as Inappropriate" e tıklamayı unutmayalım.

Edited by HigHVoLTagE

Adamların okadar cok kuyruk acısı varkı hala sindiremiolar.
2 dk önceki ruh halimle şimdiki arasında dağlar kdr fark var sakin olmaya çalışıyorum sinirinizi bozmayın ne yorumları okuyun ne vidyoyu izleyin "Flag as Inappropriate" e tıklayın sadece

Edited by Martalos

Yorumları okumayın :unsure: Benim de oraya bir yorum yazasım geliyor ama... :angry: En azından o kadar kadar kötü yorumdan sonra bizimde bir yorumumuz olsun :dh:
Böyle görüntüleri biz sinir olalım diye yayınlıyolar izlemezsek hiçbirşey olmaz lütfen böyle videoları yaymayalım...Biz onların ne mal olduğunu zaten biliyoruz yuttukları sular hala çıkıyor birtaraflarından...
[quote name='Jasus' post='127564' date='Jun 28 2007, 22:30 PM']Böyle görüntüleri biz sinir olalım diye yayınlıyolar izlemezsek hiçbirşey olmaz lütfen böyle videoları yaymayalım...Biz onların ne mal olduğunu zaten biliyoruz yuttukları sular hala çıkıyor birtaraflarından...[/quote]
Bi anlamda haklısın da sessiz kalmakta olmaz bence böyle şeylere.

(Bu arada o avatarı ben kullanmak istiyodum ya. Hatta bu topiğe bakmadan önce kontrol panelime basmak üzereydim :( )
Birilerinin eteklerinin altına saklanarak bile alamadıkları bu topraklarda hala yaşıyor olmamızı hazmedemezler bir türlü. Ordaki bir arkadaşın yorumunu aynen aktarıyorum . ''dont be a keyboard hero!'' bence bilgisayar arkasından propoganda yapmaya çalışan beyinsizlere verilebilecek en harikulade yanıt!
  • Author
[quote name='Isandor' post='127588' date='Jun 28 2007, 23:10 PM']terbiyesizliği youtube mu yaptı?

böyle devam edin afferin[/quote]

HAyır you tube yaptı demedım ancak denetimleri zayıf bu kadar büyük bir sistem için ki videonun koyulus tarihine bakarsan anlarsın artı vurgulamak ıstedıgım suydu yıne you tubede bole bır terbıyesizligin olması cunkı bundan oncede bır cok kez olmustu hatırlarsan.. ;)
[quote name='Isandor' post='127588' date='Jun 29 2007, 00:10 AM']terbiyesizliği youtube mu yaptı?

böyle devam edin afferin[/quote]
Burada Youtube'a laf eden hiç bir yorum yok ki zaten. Ama yine de Youtube'un da suçu var. Orada ki bütün videolardan onlar sorumlu. O kadar şeye yetişemezlermiş gibi gözüküyor ama bal gibi yetişirler. Bu iş için tutulmuş kaç tane çalışanları var adamların. Gidiyorlar kenardaki uyduruk kaydırık videoları siliyorlar da bunu mu görmüyorlar. En azından sadece yeni gönderilen videoları incelemeleri lazım.

Edited by Bhaalspawn

Tekrar baktımda commentlere demin gördüğüm türklerin yazdığı commentlerin hepsi silinmiş. Ama geri kalan bizi aşağılayıcı commentler duruyor. Ne iştir anlamadım vallaha. :bl:

Edited by Bhaalspawn

Hakikaten de sanki saygısızlığı Youtube yapmış gibi anlaşılıyor başlıktan.

Boşuna laf yetiştirip, küfredip onların seviyesine düşmeyin arkadaşlar. Flag as Inappropriate diye işaretleyin, elbet ilgileneceklerdir.
Aldırmayın bu şerefsizlere onlar dönüpte kendi leaderlerine baksınalr . Kaldıramiyorlar tabi geçmişten gelen kuyruk acıları var.
Kaale bile alınmıcak bi vidyo. Bebenin biri hazırlamış. Böle şeylere bi tane bile sinir hücremi harcamam.
"omg,leader,comment" diyerek savunuyosunuz Atatürk'ü aferin size.

Edited by Martalos

görünce yine sinirlendim bu kansızları youtube ın direk kaldırması gerek