Jump to content
Posted
[b]EL Salvadorlu nine 128. yaşını kutladı[/b]

Cruz Hernandez adlı bu nine doğduğunda, henüz Atatürk bile dünyaya gelmemişti. 1878 doğumlu El Salvadorlu nine, önceki gün 128. yaşgününü kutladı.

[b]128. kez 'İyi ki doğdun'[/b]

El Salvador'da yaşayan ve dün [b]128.[/b] yaşgününü kutlayan [b]Cruz Hernandez[/b], [b]"yaşamak hala çok güzel"[/b] dedi. San Agustin bölgesinde yaklaşık 200 kişinin katıldığı bir parti ile yeni yaşına "Merhaba" diyen Cruz'un [b]13[/b] tane çocuğu bulunuyor. Bu [b]13[/b] çocuktan [b]60[/b] torunu, [b]80[/b] torun çocuğu ve [b]25[/b] torun torununa sahip olan Cruz, uzun yaşamının sırrını sinirlenmemeye bağlıyor. Doktorlar 'müthiş nine'nin kalbinin sağlıklı olduğunu söyledi. Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran Cruz, daha uzun yıllar yaşayıp inanılmaz bir rekorun sahibi olmaya çok kararlı görünüyor.

Kaynak : [url="http://www.takvim.com.tr/"]http://www.takvim.com.tr/[/url]

Featured Replies

Uzun yaşamın sırrı sinirlenmemek güzel bende sigara içiyorum diye erken ölmekten korkuyordum :) sigara içerken pamuk gibi bi insanım 100 yaşındaki ilk wowcu olurmuyumki yaa
Babaannem 80'inde bu sinirle bu yaş azimli kadındır babaannem bakalım bugün neyin fırçasını yiyeceğim :) Buradan Babaanneme seslenmek istiyorum ne istiyorsun benden ve güneyden :)
Bir islam bilgininin [i]"Hz. Muhammed (s.a.v.)`den daha fazla dünyada kalmaya utanırım, eğer öleceksem isterim ki 15 yıl sonra tamam olsun (o sırada bilgin 48 yaşındadır)" [/i] diye bir lafı vardı çok hoşuma gitmişti. Hakikaten 90, 100 yıl yaşamakta ayıp gibi geliyor bana...
Ben öleceğim günü bilmek isteemezdim, sayaç gibi geriye sayıyor, ne korkutucu, birşeyleri yetiştirmeye çalışarak yaşamak kadar korkunç birşey yoktur heralde...
ohh maşallah... bu kadar uzun süre yaşmak istemem açıkçası...

Tek duam "Allah beni elden ayaktan düşmeden önce canımı alsın"