Jump to content
Posted
[b]Muhalefet lideri ve başbakanın resmini penisiyle yaptı[/b]

Avustralyalı bir ressam, penisini fırça gibi kullanarak Avustralya Başbakanı John Howard’ın portresini yapınca ünlü oldu. Queensland’lı Tim Patch, başbakanın yanı sıra muhalefet liderini de penisiyle resmetti.

Avustralya’da yayımlanan "Sidney Morning Herald" gazetesinin haberine göre Patch, Başbakan John Howard ve muhalefet lideri Kim Beazley’in resimlerini Perth’te düzenlenen Sexpo Fuarı’nda sergiledi. Patch, ailesi ve arkadaşlarının "yeni resim tekniği"ni öğrendiklerinde biraz şaşırdıklarını söyledi. Patch, "Babam pek fazla etkilenmedi. Sadece başını salladı ve ’hadi ya’ dedi" diye konuştu.

Bir markette müşterilerin resimlerini yaparak para kazanan Tim Patch, "Bir kadın arkadaşıma penisimle resim yapabildiğimi söylediğimde çok etkilendi. Ben de dünyaya duyurmaya karar verdim" dedi. Daha sonra penisiyle yaptığı resimleri galerilere göndermeye başlayan Patch, "Sexpo’da sergileyene kadar kimse o resimleri nasıl yaptığımı sormadı. şimdi ise bayılıyorlar" dedi.

[url="http://www.hurriyet.com.tr/yasam/4382337.asp?gid=57"][color="#3333FF"]Resimler ve haberin tam hali için tıklayınız[/color][/url]

Edited by Shevarash

Featured Replies

:lol: Resimlerde fena değil ressam çok ince işçilik yapmış :P gözlük kenarlarını nasıl yapmış acaba :lol: bide resmi yaparken tuvalimi hareket ettirmiş yoksa kendimi hareket etmiş :blink:
  • Author
işte bunlar gerçekten iyi sorular :lol:
[quote name='AgememnoN' post='22629' date='May 9 2006, 10:04 AM']
Resimlerde fena değil ressam çok ince işçilik yapmış :P gözlük kenarlarını nasıl yapmış acaba :lol: bide resmi yaparken tuvalimi hareket ettirmiş yoksa kendimi hareket etmiş :blink:
[/quote]
tuval hareket etmiş olsa gerek :lol:
türkiyede yapsa bunu..

hayal gücünüz var, bence noktaları doldurabilirsiniz :lol:

güzel çizmiş ama yetenek işte d:
Ya düşünsenize, adamın teki çıkıp orası burasıyla T.C. Başbakanı nın resmini yapıyor. Neler olurdu acaba? :D
Bence terbiyesizlik...

Umarım T.C. böyle birşey olmaz.

Saygı denen bişey var.
yeteneğin yok tabi islam, hemen terbiyesizlik..

sen elinle çizemiyosun bak elalem ..

:lol:
[quote name='SLaM' post='22757' date='May 9 2006, 05:17 PM']
Bence terbiyesizlik...

Umarım T.C. böyle birşey olmaz.

Saygı denen bişey var.
[/quote]
Ya açıkçası terbiyesizlik gibi kabul ediyorum ama bir yandan da çok enteresan olmaz mıydı düşünsenize. O kadar aşmış bir ifade özgürlüğü ortamı ki sanatçının teki, eli haricindeki bir uzvu ile kendi ülkesi başbakanını resmediyor.
slam e katılıyorum bencede terbiyesizlik...

birisi benin resmimi penisiyle yapıcak bende ahh ne güzel çok saol dicem.. bence bu dolaylı bi hakaret şeklidir. misal " senin resmini s..mle yaptım hehehhe şeklinde bi laf söylense size ne yapardınız...

allah ne verdiyse kafa göz dalarım walla :D

[color="#FF0000"]uyarı : sakın denemeye kalkamyın [/color] :lol:

bide bayan bi ressam çıksa bende yaparım uleynn ne yani olay mı bu?? dese ne olur merak ediyorum :D

Edited by JasoN

adamın doğru söylediği nereden belli ben onu anlamadım...
Ben bu adamı alkışlarım arkadaşş....Sanattan oldum olası bişey anlamamışımdır bu adam yeni bir boyut kazandırmış helal olsun :lol: Önemli olan işlev :P

Edited by Jah'rakal

penisiyle bunu yapan ............ :S ciddem büyük yetenek bi kaç şey sorcamda ayıp olur :D
adamın siyasi bir amacı var kardeşim,siz anca böyle anlatılırsınız,buramla anlatılırsınız demek istemiş...
Helal olsun.. :)
Adamlar kafayı, eli kullanmayı bırakmıs.......

Allah akıl fikir versin.. :)
  • Author
[quote name='nosferatu' post='22789' date='May 9 2006, 09:41 PM']
adamın doğru söylediği nereden belli ben onu anlamadım...
[/quote]
esasında doğruyu söylemesi yada pensiyle vs uzvuyla resmi yapması hiç mi hiç önemli değil. önemli olan tüm kamuoyu karşısına çıkıp "evet ben başbakan ve muhalefet liderinin resmini penisimle yaptım" diyebilmesi ve hakkında cezai işlem açılmaması. bizde başbakanı hayvan vücutlarıyla karikatürize etmek bile mahkemelere düşürmüştü çizerlerini ;)