Jump to content
Posted
arkadaşlar..

teşekkür etmesini bilmek bi erdemdir. wt team sizler için çok çalışıyor, onların hakkını vermek lazım.. forumu şöyle bi karıştırdım, ama ufak bi teşekür başlığı göremedim.. "rested güzel mi" "bilmem ne çalışmıyor" var ama.

şu anda, hatırlayanlar vardır umarım, ne durumda oynadığımızı.. dc ler, çalışmayan tonlarca özellik, adı bile anılmayan talentlar..

şimdiki hali şahsen deneme fırsatım olmadı, ama eminim ki bizim oynadığımız dönemlerden çok daha iyi durumda.. evet benim bi işime yaramaz bunlar, oynamıyorum artık çünkü.

sizler adına teşekkür etmek istiyorum ben, olayın harareti içinde atladınız sanırım (=

teşekkürler, uğraşlarınız için.

Featured Replies

crim iyi bir noktaya değinmişsin. umarım dediğin gibidir.

bnde şu ana kadar yaptıkları şeyler için teşekkür ederim :)
6 aydır oynamıyorum, bugün bir akrabanın bilgisayarından yarım saatlik kısa bir süre oynadım. Çok fark hissettim. O yarım saat de olsa oynayabildiğim için, WT'nin emeği için teşekkür ederim...
Ben oynuyorum ve anlatayım,

Dün akşam oyuna girdim ve ping bir kere bile olsun 300 ü geçti geçmedi o kadar sw baskını olduğu halde :) Priest olarak söylüyorum Shadowform gayet güzel çalısıyor.Gerçi warrior ların sweeping strike çalısmıyormus ama zamanla onuda düzeltirler.Warlockların bi kaç büyüsü daha aktif oldu sanırım, hangileri olduğunu bilmiyorum.Bunların dısında daha bi çok yeniliğin olduğunu biliyorum :) Dün akşam gelen yeni eklentilerle sunucu eskisinden daha da iyi.

Bide su var dünden beri hiç quest yapmadım ama xplerin düştüğü söyleniyor.Yakında oda düzelir büyük ihtimal :)

Yani kısacası emeğinize sağlık WT Team. Teşekkürler. :)

Edited by Freud

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

Bende burdan Başta Yusuf olmak üzere tüm WT çalışanlara işlerine gösterdikleri titizlikten dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Ne demek görevimiz :)

Edited by SLaM

bende wt ekibine teşekkürü borç biliyorum...

şimdiki durumdan şikayet edenlerin eskiden haberi olmadığı çok belli...

yapacağınız şey sabırla beklemek... eminim sabrınızın karşılığını alırsınız..

bugün itibari ile orj. WQW a başladım ve wt ekibine ayrıca teşekkür etmek istiyorum bize yaşattığı onca güzel

anlardan ötürü...

saygılar...
WT'de 1 res öncesine kadar vardım ve bu kısa sürede nasıl işler yaptığını hepimiz biliyoruz wt'nin..
teşekkürler teşekkürler teşekkürler.. :)
selamlar.. :D koskocaman teşekkürlerde benden verdiginiz emekler ,döktügünüz göz nuruna helal olsun
(insan)
Bilinçli oynayanlar zaten gelişmelerin yeniliklerin farkında uzun lafın kısası tekrar çok teşekkürler WT TEAM ..saygılar büyük ilerleme bencede.
yaa eskilerden kim kaldı demi crim :P cidden oynayamıyorum şifremi unuttum :D ama çok güzel olduunu biliyorum wt nin offical olmasu yakındır :D gercekden süpersiniz we süperiz....... çok güzel oluyoruz :D

Edited by armanaltug

Teşekkürler WT Team. Yaklaşık 1 yıl oldu burayla tanışalı. O zamandan bu zamana çok şey değişti çok şey oldu. Kimi zaman üzüldük kimi zaman sevindik. Bu kadar Emeği geçen Yusuf'a teşekkürü bir borç bilirim..

İyiki Varsın WT...
WT cidden çok farklı artık, başka serverlara göz atmış olsam da cidden WT kadar iyi ve samimisini görmedim.

sunucu düştüğünde açılsın diye beklediğimiz o zaman aralıkları artık yok.

Latency 1k nın üzerinde iken artık yeterli bir bağlantı ile 300 civarlarında seyrediyor.

Yusuf sanki bir Bl@zzard çalışanı gibi düşünüyor sunucu ya da forum içi dengeler olsun. Ve işini zevk alarak yaptığına eminim çünkü en ince ayrıntısına kadar iniyor herşeyin.

Bazen bende ekibin içinde olmak katkıda bulunmak istiyorum ama maalesef o kadar enformasyon yok :)

Bunun bedeli olarak da kendi adıma elimden geldiğince sunucunun anlayışına uygun hareket etmeye gayret ediyorum.

Uzattım gene ! WT yi seviyorum !...
evet wtnin eski haline oranla şu anda gerçekten çok iyi durumdayız.Yusuf ve arkadaşlarına bize bu günleri gösterdikleri için teşekkürler
türk serveri olmasından ve türk arkadaşlarla tanışmaktan çok mutluyum yabancı serverler olsa bişiy anlamıyorum ve eglenceli olmuyor ama burada birbirimizin ne dedigini anladıgımız için güzel ve eglenceli geliyor türk serverini açanada çalışanlara da çok teşekür ederim kısaca : [b]"TEşEKÜRLER WT"[/b]
Tesekkuru herkes gibi bi borc bilirim fazla oynamaya zaman bulamasamda cok sey degiştiginin farkındayım
bunun en basit ornegi bi kaç kişi yan yana lag olmadan gezebiliryoruz

Edited by GreenDragon

Açılan hesabım için TEşEKKÜR ederim ...Elinize sağlık
iyi çalışmalar.
dimi.. teşekkür etmeyi de özür dilemeyi de bilmek lazım.. basit gibi görünsede şu zamanda en büyük erdemler haline geldiler..
Madem başka kimse üstüne alınmamış, Yusuftan sonra en uzun süreli buralarda olanlardan (puncta var ama onun hesabı biraz karışık :) ) biri olarak üstümüze alınayım :

Birşey değil, berhudar olun. WT sizler için çalışıyor, çalışacak. Zaten böyle kullanıcılara da bundan daha azı olan bir yönetim kadrosu da yakışmaz :)
[quote name='Shevarash' post='23146' date='May 11 2006, 11:41 AM']
Madem başka kimse üstüne alınmamış, Yusuftan sonra en uzun süreli buralarda olanlardan (puncta var ama onun hesabı biraz karışık :) ) biri olarak üstümüze alınayım :

Birşey değil, berhudar olun. WT sizler için çalışıyor, çalışacak. Zaten böyle kullanıcılara da bundan daha azı olan bir yönetim kadrosu da yakışmaz :)
[/quote]

Sen sus :P
Böyle bir ekibe teşekkür herzaman boynumuzun borcu zaten teşekkürler Wt....