Jump to content
Posted
[url="http://img149.imageshack.us/img149/2954/soyadsy2xl2.jpg"]Soyadi Magdurlari |-Burdan-|[/url]
[url="http://img225.imageshack.us/img225/4201/guzelyurdumunguzelinsan305fs2.gif"]Bonus Resim |-Burdan-|[/url]

Featured Replies

İsimleri okurken sansürsüz yazılmasından rahatsız oldum, baya bel altı ama düşününce bu insalarlar yıllarca bu isimlerle yaşamış :blink: Kendi başıma gelse bukadar komik bulmazdım heralde ama bikaç isimde yarıldım hani ^^
  • Author
[quote name='CanbassGider' post='130123' date='Jul 5 2007, 13:11 PM']İsimleri okurken sansürsüz yazılmasından rahatsız oldum, baya bel altı ama düşününce bu insalarlar yıllarca bu isimlerle yaşamış :blink: Kendi başıma gelse bukadar komik bulmazdım heralde ama bikaç isimde yarıldım hani ^^[/quote]
Gercekler Bunlar.Yani Nihayetinde Birisiyle Tanistiginda Sana Soyadimi Soyleyemem Cok Kotu Diyemez Demi Sansure Gerek Yok Bence.Nihayetinde Soyad...
ya bunlar eski bide başka versiyon vardı kadının adı Döndü Yandanverdi :huh: baya şaşırdım ama doru olabilir
bazıları çok abartılı gerçek olucağını sanmıyorum birkaç yıl önce komikim.com da görmüştüm öyle bi sitede olan bişeyin gerçek olabileceğini hiç sanmıyorum. Resme göre sanırım gazetede çıkmış bu haber. Son 5-6 yıl içine çıksaydı böyle bişey görürdük yani gazetelerde ama ben ilk defa o sitede gördüm
[quote name='Oppugna' post='130154' date='Jul 5 2007, 13:38 PM']bazıları çok abartılı gerçek olucağını sanmıyorum birkaç yıl önce komikim.com da görmüştüm öyle bi sitede olan bişeyin gerçek olabileceğini hiç sanmıyorum. Resme göre sanırım gazetede çıkmış bu haber. Son 5-6 yıl içine çıksaydı böyle bişey görürdük yani gazetelerde ama ben ilk defa o sitede gördüm[/quote]
Komikim.com' da görülmesi bunu komikim.com'un yaptığı anlamına gelmez. Ayrıca ben 5-6 yıldan beri pek çok defa karşılaştım bununla. Ama yine de bende bunun aldatmaca olduğunu düşünüyorum :rolleyes:
isimlerde koptum valla :ep: saol paylaşım için.
bonus resımde sadece turkıyede olurdu sanırm
ehuehe bonus resim + :D
Eğer geçrçekse ki gerçek olabilir soyadını kim verdiyse hiç bu adamların onuru ile oynadıklarının farkında değillermi acaba!!!!
Ben gazeteyi bizzat gördüm hatta okulun panosuna ellerimle astım... :)

Ama doğruluğunu bilemeyecem...

Bizim okuldan 2 örnek daha;

Betül Akıtan

Gökan Çeken