Jump to content
Posted
[size=3][url="http://www.gecce.com/pages/mekanlar.asp?Mekanid=1441"]MEKAN [/url][/size]

Evlenme teklifi nasıl olur?

Edited by Orcolog

Featured Replies

Ben hala boşuna kendini bu kadar kasma diyorum kardiş :) bi mesaj at evlen benle diye yada ne biliyim otobüste giderken kulağına fısılda oda olmadı böle kapısının önünden doğan marka bi arabayla yüksek sesle ibrahim tatlıses şarkısı dinleyerek geç sorada seviyorum üleen evlen benle diye bağır falan
ne kasıyon kendini bu kadar yok restorandı yok yanarıydı döneriydi :lol:
hmmmm

[url="http://w4.gecce.com/web/images/mekanresim/sofralondon2.jpg"]http://w4.gecce.com/web/images/mekanresim/sofralondon2.jpg[/url] arkadaş uzaylı sanırım..

burda evlenme teklif etme, uzaylılar var :lol:
orcolog bırak ya mekanla felan olmaz bu işler, olmuycaksın sen :lol:
Bencede fazla kasmana gerek yok benimle evlenirmisin diceine benimle evleniceksin de.. :D he mekan olarakta kebapçıya gidin %100 başarı sağlarsın.. :P

Edited by SONIC

Bari güzel bi masa ayarlasalar. Fazla sıkışık bi mekan sanki alt alta üst üste :) Gerçi ikinizin de çok umursayacağını sanmıyorum o anda :)
Muhteşem bir çiçek yaptır mutlaka. Bi de... Yüzük için bi atraksiyon olucak mı? Kadeh içinden, tatlı içinden vs?
  • Author
[quote name='Pun©tualazrael' post='23262' date='May 11 2006, 05:11 PM']
Bari güzel bi masa ayarlasalar. Fazla sıkışık bi mekan sanki alt alta üst üste :) Gerçi ikinizin de çok umursayacağını sanmıyorum o anda :)
Muhteşem bir çiçek yaptır mutlaka. Bi de... Yüzük için bi atraksiyon olucak mı? Kadeh içinden, tatlı içinden vs?
[/quote]

Ya çiçek bilmiyorum ama yüzüğü düşünüyorum nasıl olsun diye hep gıpta etmişimdir kadeh içinde ama loş olursa masa. Öyle olacak sanırım cam kenarından ayırttım masayı. Ben kendim takmak istiyorum yüzüğü aslında öyle kadeh falan değil yani.
mutluluklar kardeş mekan güzel harbiden yüzük işini halledemessen yardımcı olabilirim babamın arkadaşı kuyumcu sanırım
pastanın felan içine atsınlar yüzüü yerken aha bide ne göreyim tektaş :D bide kız forumlarda takılmıyodur umarım sürprizi tamamen kacmasın :D

Edited by armanaltug

orco bu mekan çok dandik ya, meyhaneye götürseydin bari yokmuydu daha ucuzu
  • Author
[quote name='Shevarash' post='23270' date='May 11 2006, 05:36 PM']
orco bu mekan çok dandik ya, meyhaneye götürseydin bari yokmuydu daha ucuzu
[/quote]

:blink: ne alaka be cihan? :blink: Taksimi bilirmisin?
aman diyeyim sakın yüzüğü tatlı icine falan koydurma ne olur ne olmaz evlenme teklif edecem derken nefessiz bırakırsın yengeyi :)
[quote name='Orcolog' post='23274' date='May 11 2006, 05:47 PM']
:blink: ne alaka be cihan? :blink: Taksimi bilirmisin?
[/quote]
bilmem mi, ama dandik burası söyliyim sen git aylarca nişanlı kal son anda mekan dandik diye reddilme birde ;)
mekan önemli canım unutlmaz bir teklif olmalı kusursuz olmalı adeta :P
[quote name='Orcolog' post='23265' date='May 11 2006, 02:15 PM']
Ya çiçek bilmiyorum ama yüzüğü düşünüyorum nasıl olsun diye hep gıpta etmişimdir kadeh içinde ama loş olursa masa. Öyle olacak sanırım cam kenarından ayırttım masayı. Ben kendim takmak istiyorum yüzüğü aslında öyle kadeh falan değil yani.
[/quote]
Ne demek çiçek bilmiyorum <_<
Çiçeksiz olmaz :)
Ay aslında neler yapıyorlar. Evinin tüm yoluna kırmızı güller falan böyle... Tabi o kadar abartmak şart değil ama mutlaka sevdiği çiçeği eksik etmemen lazım :)
Orco sakın öle kadeh fincan olayına girme benden tavsiye ben sürpriz yapıp söz yüzğünü fincanına koydurmuştum nerdeyse yutacaktı :lol:
şey yap böle aa kuş uçtu örümcek adam geçti gibisinden sağa sola baktır o sırada takıver yüzüğü :D
[color="#993399"][b][i]hmm ben edince Jas bayılmıstı :unsure: ben de cok korkmustum sonra da sarılıp uyumustuk cok güzeldi ama sen ne yaparsın bilemicem cicek mutlaka olsun ama ben evin her yerini kırmızı ve beyaz güllerle kaplamıstım havuz ve bahce dahil ve en güzeli yaseminlerle elbette (=

ayrıntıya girmiim :rolleyes: [/i][/b][/color]
  • Author
Ayy bilmiyorum ya heyecan yaptım birden. O anı düşünemiyorum ya bizim hatun dayanamaz ağlar kıyamam ben ona :( Allah herkese nasip etsin.
[quote name='EleCtrO' post='23343' date='May 11 2006, 10:32 PM']
sordukmu sana <_<
[/quote]

[i][color="#993399"]
[b] :blink: evet sorulmadı sanırım msn e de giremiyorum kına vereyim sen ne yapacagını bilirsin reco[/b][/color][/i]

[quote name='Orcolog' post='23347' date='May 11 2006, 10:37 PM']
Ayy bilmiyorum ya heyecan yaptım birden. O anı düşünemiyorum ya bizim hatun dayanamaz ağlar kıyamam ben ona :( Allah herkese nasip etsin.
[/quote]

[color="#993399"]
[b][i]evet ağlar sen de sarılırsın ve cok güzel olur ..
her sey diledigin gibi olsun müstakbel eşin ve senin icin ..[/i][/b][/color]

Edited by Chiera