Jump to content
Posted
amerikan:a
türk:t

------------

a: hey dostum burda bir problem mi var ?
t: noluyo lan burda ?

a: nasıl gidiyor mike
t: nabıyon lan

a: korkarım seni öldüreceğim
t: salavat getir lan

a: oov dostum hiç cool olmamışsın
t: bu ne lan d.tüme benzemişsin

a: hey steve , neden kendine bir içki koymuyosun
t: la süleyman , kap iki bira gel bakim hemen

a: hey evlat baseball oynamaya ne dersin , sen ve ben , baba ve oğul
t: yürü lan beşiktaşın maça gidiyoz , lo lo lo lo looo oooo beşiktaaaş

a: lanet olsun sana christine !
t: allah belanı versin nurcan !

a: oh , tanrım !
t: rabbiiiim !

a:tanrı aşkına brad kes sesini artık.
t:allahım sabır ver, sus lan yeter

a:aman tanrım şimdi napıcaz.
t:haydaa mıçtık.

a:help me please..
t:baksana lan !!

a: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik süprizlerle doludur
t: valla oğlum bi söz var hani , kaderde varsa d.z.lmek neye yarar üzülmek

a1: dante nin bu kitabını okudun mu micheal
a2: a evet , gerçekten edebi değeri olan bir çalışma

t1: abi da vinci şifresini okudum süper
t2: lan bırak ! iyice entel dantel oldun başımıza

a:hey jery gel pizza ye dostum..
t:jery gel lan buraya mis gibi menemen yaptik

a:fbi.. bir kac soru sorabilir miyim?
t:polisim ben nerdeydin lan dun eşek?

a:(ses cikarmadan el i$aretleriyle) sen oraya sen buraya sessiz bir $ekilde..
t:daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!
----------------------------------
ALINTIDIR :D

Featured Replies

kitap örneği hoş olmamış amerikalı kimselerin ülkelerinin yerini haritada gösteremediğini düşünürsek
[quote name='SLaM' post='130857' date='Jul 5 2007, 23:34 PM']Bunla gurur duyuyorum :D[/quote]

+1 Özgünüz diğer 71'inden ;)
Guzelmis ama hala moralim bozuk...karsı taraf oyuncusuna kufur niteliginde olan bi emote yokmu yaf...70 lvl kendi lvlini kesemiyor geliyor alla alla...
Güzelmıs paylasım ıcın saol cıdden grur duyuyorum işte bız buyuz ! :D

Edited by LenMage

bence güzel ve doğru değil 'lan' kullanmadan konuşan birsürü insan var. Ne zaman bu tür şeyleri Türk'lere uydurmaktan vazgeçicez. Eskide kaldı bunlar :D
[quote name='Oppugna' post='130927' date='Jul 6 2007, 00:38 AM']bence güzel ve doğru değil 'lan' kullanmadan konuşan birsürü insan var. Ne zaman bu tür şeyleri Türk'lere uydurmaktan vazgeçicez. Eskide kaldı bunlar :D[/quote]
Doğru haklısın *lan* kel,mesi yerine şimdilerde, len,lem, olim kelimeleri gündemde :)
[quote name='Blue' post='130930' date='Jul 6 2007, 00:40 AM']Doğru haklısın *lan* kel,mesi yerine şimdilerde, len,lem, olim kelimeleri gündemde :)[/quote]
cık cık özumden vaz gecmem :ep:
[quote name='LenMage' post='130931' date='Jul 6 2007, 00:41 AM']cık cık özumden vaz gecmem :ep:[/quote]
Helal sana,gardaşım benim :)
[quote name='Blue' post='130934' date='Jul 6 2007, 00:43 AM']Helal sana,gardaşım benim :)[/quote]

/kiss :P
[quote name='Vandread' post='130874' date='Jul 5 2007, 23:49 PM']turkcede lastik gibi nere ceksen oraya gidio :D
super paylasim ellerine saglik :bm:[/quote]
biz ona zenginlik diyoruz :)
malesef amerikanlara ozenen dengesizler var... ben bu laflarin cogunu turklerden duyuyorum. cok uzucu bisi lan li lunlu konusmak varken bu tur amerikan ozentisi olmak iyi deil :D(yani lanli lunlu konusmak amerikan ozentisi olmaktan iyidir en azindan %100 turkce) :lol:
-1 <_<
Herkez böyle ''kro'' değil.Türkler bu değildir.Mümkünse böyle alıntılara prim vermeyin Türkleri kıllı ''ayu'' tipli kafasız cahil imajından kurtarın.
Türklük fanatik olmak,kaba olmak,kültürsüz olmak değildir.

Biraz daha okuyun.Farklı kanallar izleyin.Araştırın.Bize lanse edileni değil.Asıl gerçekleri görün.Elin çinlisi geliyor siz Türkler zekisiniz sadece bunu farkedemiyorsunuz diyor.

Tamamen haklı bence.
  • Author
[quote name='ShadowPriest' post='131079' date='Jul 6 2007, 04:31 AM']güzel olmuş lan hgh sende başımıza entel kesildin ha :bg: :bm: :ep:[/quote]
:dj: :dh: :dc: :ag: