Jump to content
Posted
amerikan:a
türk:t

------------

a: hey dostum burda bir problem mi var ?
t: noluyo lan burda ?

a: nasıl gidiyor mike
t: nabıyon lan

a: korkarım seni öldüreceğim
t: salavat getir lan

a: oov dostum hiç cool olmamışsın
t: bu ne lan d.tüme benzemişsin

a: hey steve , neden kendine bir içki koymuyosun
t: la süleyman , kap iki bira gel bakim hemen

a: hey evlat baseball oynamaya ne dersin , sen ve ben , baba ve oğul
t: yürü lan beşiktaşın maça gidiyoz , lo lo lo lo looo oooo beşiktaaaş

a: lanet olsun sana christine !
t: allah belanı versin nurcan !

a: oh , tanrım !
t: rabbiiiim !

a:tanrı aşkına brad kes sesini artık.
t:allahım sabır ver, sus lan yeter

a:aman tanrım şimdi napıcaz.
t:haydaa mıçtık.

a:help me please..
t:baksana lan !!

a: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik süprizlerle doludur
t: valla oğlum bi söz var hani , kaderde varsa d.z.lmek neye yarar üzülmek

a1: dante nin bu kitabını okudun mu micheal
a2: a evet , gerçekten edebi değeri olan bir çalışma

t1: abi da vinci şifresini okudum süper
t2: lan bırak ! iyice entel dantel oldun başımıza

a:hey jery gel pizza ye dostum..
t:jery gel lan buraya mis gibi menemen yaptik

a:fbi.. bir kac soru sorabilir miyim?
t:polisim ben nerdeydin lan dun eşek?

a:(ses cikarmadan el i$aretleriyle) sen oraya sen buraya sessiz bir $ekilde..
t:daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!
----------------------------------
ALINTIDIR :D

Featured Replies

[quote name='mysterious' post='131122' date='Jul 6 2007, 09:42 AM']a:korkarım seni öldüreceğim
t:salavat getir lan
----------------------------
t:geber lan köpoğlusu...derler bence :D[/quote]

:D doru dıyon
[quote name='ShadowPriest' post='131104' date='Jul 6 2007, 09:19 AM']türk ırkı senin dranai kadar nazik bi ırktır :ep:[/quote]
dranai değil bakarak yazamayan insan <_< draenei... :dh:

Neyse sallayin.. Lafım anlayana,dinleyene.. <_<
[quote name='Deftclaw' post='131156' date='Jul 6 2007, 10:01 AM']dranai değil bakarak yazamayan insan <_< draenei... :dh:

Neyse sallayin.. Lafım anlayana,dinleyene.. <_<[/quote]

hehe :lol:
orc filan dedin de aklıma geldi.Bir ara yüzüklerin efendisi serisindeki haritada mordorun türkiye olduğu türklerin zamanında avrupayi işgal etmesine atıf edilen bir senaryosu olduğu söylentileri çıkmıştı.Hatta Bizim türkler de kınama msjları yayınlamışlardı.(öyle dandik ve çirkin bir orc olmayi şu anki horde arkadaşların hiç biri istemez sanırım :D )

Daha destekli bir görüş ise mordorun almanyayı temsil ettiğini ve dünya savaşına hitaben yazılmış bir kurgu olduğuydu
B)
[quote name='HigHVoLTagE' post='130843' date='Jul 5 2007, 23:27 PM']amerikan:a
türk:t

------------

a: hey dostum burda bir problem mi var ?
t: noluyo lan burda ?[/quote]

t:Hayırdır lan,mevzu ne?Ne ayaksın?
[quote name='Grahanth' post='130862' date='Jul 5 2007, 23:39 PM']kitap örneği hoş olmamış amerikalı kimselerin ülkelerinin yerini haritada gösteremediğini düşünürsek[/quote]

Hakılısın biyerde izlemiştim üçgenin kaç kenarı wardır sorusuna dört beş die cevaplar veriolardı
Siz konsepti anlamamışsız.O da Türk cahil,ayı,kaba saba insan demiyor ;ama bunu burada tartışamayacak kadar yorgunum, kasamam :bl: :de: (bunu öylesine koydum hoşuma gitti)
  • Author
Gerçekten beyler sizde herşeyden alınır oldunuz ya.Az gülelim diye bir topik açtık alınan alınana <_<
[quote name='HigHVoLTagE' post='131688' date='Jul 6 2007, 12:49 PM']Gerçekten beyler sizde herşeyden alınır oldunuz ya.Az gülelim diye bir topik açtık alınan alınana <_<[/quote]
Sen bi daha topıc açma millet alınıyo... :) :D :lol: :ep:
  • Author
[quote name='Rainbow_Warrior' post='131694' date='Jul 6 2007, 13:52 PM']Sen bi daha topıc açma millet alınıyo... :) :D :lol: :ep:[/quote]
Samet akıllı ol !!!! :cp: :dh: :cy: :ag:

Not:Bu smiley leri seviyorem :)

Edited by HigHVoLTagE

[quote name='HigHVoLTagE' post='131699' date='Jul 6 2007, 12:57 PM']Samet akıllı ol !!!! :cp: :dh: :cy: :ag:

Not:Bu smiley leri seviyorem :)[/quote]
Tırstım tamam :bx:
  • 1 month later...
[quote name='Grahanth' post='130862' date='Jul 5 2007, 23:39 PM']kitap örneği hoş olmamış amerikalı kimselerin ülkelerinin yerini haritada gösteremediğini düşünürsek[/quote]

Öyle bi ' şey yok ya o şehir efsanesi. Bizde de lise öğrencisini kaldırdı- şahi oldum- Türkiye'yi Endonezya'da arıyor. Adamların 9- 10 yaşındaki kızı Endonezya tsunamisini 5 dk. öncesinden halka uyarı yapan insan ;) Gerçekçi olalım. Kendimizi övdürelim başkasını övmemek için böyle ;)
puhahahah koptum TÜRK olmakla gurur duyuyorum TÜRKÜ'M mutluyum gururluyum ve bundan şeref duyuyorum :)
[quote name='HigHVoLTagE' post='130843' date='Jul 5 2007, 23:27 PM']a: oov dostum hiç cool olmamışsın
t: bu ne lan d.tüme benzemişsin

a: hey steve , neden kendine bir içki koymuyosun
t: la süleyman , kap iki bira gel bakim hemen

a: lanet olsun sana christine !
t: allah belanı versin nurcan !

a: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik süprizlerle doludur
t: valla oğlum bi söz var hani , kaderde varsa d.z.lmek neye yarar üzülmek[/quote]

:D :em: :bj: