Posted July 10, 200717 yr Neden bütün midyeciler mardinli ? ilginç bir video paylaşmak istedim ( Mardinlide hafif bir Freddy havası var ) [url="http://www.gicir.net/sayfa.asp?i=Mardinli&iLink=74&iType=306"]http://www.gicir.net/sayfa.asp?i=Mardinli&...4&iType=306[/url] Edited July 10, 200717 yr by Peeker
July 10, 200717 yr Author Midyeci cok ters bakıyo ama sanki midye kabuguyla insan vücudu üzerinde ölümcül yaralar acmaya hazır bir katil bakısı
July 10, 200717 yr O midyecinin baktığı kişinin kalp krizi geçirme riski var bu gibi yerlerde hazırda ambulans bulunması gerekiyor
July 10, 200717 yr Author aslında biraz araştırma yapınca daha farklı şeylerde çıkıyor : Perde satan bohçacı kadın, Ağrılı ayakkabı boyacısı, Çingene gümüşçü, Kayserili çantacı, Adana tatlıcısı, Mardinli midyeci çocuk, parfüm satan zenci. ... parfüm satan zenciye biraz takıldım
July 10, 200717 yr Bununla ilgilide derin bir araştırma yap bakalım bulduklarını paylaş bizimle dört gözle bekliyorum
July 10, 200717 yr Author ayrıca okul önlerinden hatırladığımız midyecilerin parmakları evrim geçirmiştir . parmaklar konserve açağı şeklindedir (seri açma işmleminden olsa gerek)Genelde okulların kapısındaki görevlilerle tartışırlar ve bunlar pembe dizi havasında geçer yani içinde entrika vs vardır ( kafası bozulan midyecinin tepsiyi görevlinin yüzünde parçalaması ) . Tabi herkesin tahmin edeceği gibi bir sonraki gün midyeci sahadaki yerini alır . (enteresan bi havası var )
July 10, 200717 yr [quote name='DoomGuard' post='133702' date='Jul 11 2007, 01:31 AM']öf abi msnde kafamı ütülediiniz yetmio gibi bi de burda zuhahaha [/quote] Sen dur bu ne ki peeker daha parfüm satan zencilerle ilgili bilgileriyle bizi aydınlatacak Edited July 10, 200717 yr by Marijjuana
July 10, 200717 yr nihohoha harbiden cogu mardinli ben bi mıdyeci cetesı tanıyorum sulale mardinli neden midye dedim kufur ettı herhalde anlamadım daha sonra 10 tane midye aldım gittim oradan bogle salakda bır anım vardır işte...
July 11, 200717 yr Author ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir midyecinin envanteri : 1) bir adet tepsi 2) bir adet havlu 3) 4-5 tane limon 4) Bir adet bıçak ( bazıları meyve bıçağı kullanır - bazıları ekmek bıçağı - bazıları çakıyla idare eder) 5) tabiki 100 e yakın midye extra( Midye kabuğundan kolye istiyenler için 1m ip ) -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
July 11, 200717 yr Gariptir, hakikaten midyecilerin çoğu Mardin`li. Sanırım sebebi "hemşerimin elinden tutayım" mantığı olsa gerek. Alakasız bir Mardin`li genç büyük şehre gelince ne yapar? Eski hemşerilerini arar bulur... Budur sanırım Bu arada video aşırı gereksizmiş
July 11, 200717 yr Yaw okulun önünde sivil polis war arabayla midyeci falan gelmio Okulun biraz ilersinde balık hali var orda istemediğimiz kadar midye var ama oraya gidince de okuldan kaçmış sayılıyoruz.Elimizde midyelerle hocaya yakalandıımızı hatrlarım
July 11, 200717 yr Author Bir midyeciyle midye üzerine bir anlaşmazlık çıkarda midyeci üzerinize bıçak,cam kırığı,midye kabuğu vb ile yürürse ve midyecinin gözünde şeytanı görürseniz,uygulamanız gereken hareketler. 1) Midyecinin gözlerine bakmayın! 2) Agresif hareketlerde bulunup adamı strese sokmayın! 3) Dikkatini başka yöne çekmeye çalışın! 4) Üstünüze yürürse ölü taklidi yapıp gitmesini bekleyin! 5) Midyeci gözden kaybolduktan sonra olay yerini terk edebilirsiniz. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
July 11, 200717 yr [quote name='Peeker' post='133848' date='Jul 11 2007, 14:27 PM']Bir midyeciyle midye üzerine bir anlaşmazlık çıkarda midyeci üzerinize bıçak,cam kırığı,midye kabuğu vb ile yürürse ve midyecinin gözünde şeytanı görürseniz,uygulamanız gereken hareketler. 1) Midyecinin gözlerine bakmayın! 2) Agresif hareketlerde bulunup adamı strese sokmayın! 3) Dikkatini başka yöne çekmeye çalışın! 4) Üstünüze yürürse ölü taklidi yapıp gitmesini bekleyin! 5) Midyeci gözden kaybolduktan sonra olay yerini terk edebilirsiniz. ---------------------------------------------------------------------------------------------------[/quote] ayılardanda böle korunuyor
July 11, 200717 yr Hemen kaybolunca kaçmak olmaz bence daha beklemek gerekir belki midyeci pusuya falan yatmıştır
July 11, 200717 yr Yeter yine mardinli midyeciler!! artık peeker ver mari sayesinde midyeci uzmanı oldum Edited July 11, 200717 yr by Aykal
July 11, 200717 yr [quote name='Aykal' post='133852' date='Jul 11 2007, 13:53 PM']Yeter yine mardinli midyeciler!! artık peeker ver mari sayesinde midyeci uzmanı oldum [/quote] Daha öğreniceğin çok şey var genç
July 11, 200717 yr [quote name='Peeker' post='133848' date='Jul 11 2007, 14:27 PM']Bir midyeciyle midye üzerine bir anlaşmazlık çıkarda midyeci üzerinize bıçak,cam kırığı,midye kabuğu vb ile yürürse ve midyecinin gözünde şeytanı görürseniz,uygulamanız gereken hareketler. 1) Midyecinin gözlerine bakmayın! 2) Agresif hareketlerde bulunup adamı strese sokmayın! 3) Dikkatini başka yöne çekmeye çalışın! 4) Üstünüze yürürse ölü taklidi yapıp gitmesini bekleyin! 5) Midyeci gözden kaybolduktan sonra olay yerini terk edebilirsiniz. ---------------------------------------------------------------------------------------------------[/quote] koptum yav hic bole bsisi bekelmiodum :ep:
July 11, 200717 yr Vidyo ne alaka anlamadım ama tip komik... Düzeltme: Ama psikolojik belgesel yazısına koptum :ep: :ep: Edited July 11, 200717 yr by ZarathustraX
July 11, 200717 yr Bana midyeci demeyin. 4 yıl önce bir midyeci tarafından 3 arkadaşımla beraber en az 1 km kovalandım. 1' imizi yakaladı. Midyecilerden korkulur çok fena dövdü valla . Sebepte öyle büyük birşey değil. Benim pislik bir arkadaşım(artık arkadaş değiliz kötü yolu seçti ) Adamın üstüne kedi fırlattı(pislik demiştim) .Adamın tepsisindeki herşey yere boşaldı. Adamda dellendi , ne olduğunu anlamadığım garip laflar ederek üstümüze saldırdı . Hala adamın yüzü aklıma gelir tırsarım.
[url="http://www.gicir.net/sayfa.asp?i=Mardinli&iLink=74&iType=306"]http://www.gicir.net/sayfa.asp?i=Mardinli&...4&iType=306[/url]
Edited by Peeker