Jump to content
Posted
Msnde konuşurken aklımıza geldi, oyundan özlediimiz, ortadan kaybolmuş çok insan var yahu... nerdeler? ses verseler? herkes yazsa kimin kokusunu özlediğini.. :D

Sangreal, Shabiba, İletalis, Root, Avcishaman, Willful, Adamenteus

daa aklıma gelen kayıpları yazıcam :D
  • Replies 74
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

evet ya Faron vardı Faron :) Wolfsok vardı :) sonra Bearne diye bir arkadaş vardı... Onları da çok özledim
[quote name='mgokhan' post='134033' date='Jul 11 2007, 23:07 PM']Ben Gunahkar ı özledim :([/quote]

eheh gelir volkan elbet :rolleyes:
[quote name='Pigme' post='134031' date='Jul 11 2007, 23:06 PM']Msnde konuşurken aklımıza geldi, oyundan özlediimiz, ortadan kaybolmuş çok insan var yahu... nerdeler? ses verseler? herkes yazsa kimin kokusunu özlediğini.. :D

Sangreal, Shabiba, İletalis, Root, Avcishaman, Willful, Adamenteus

daa aklıma gelen kayıpları yazıcam :D[/quote]

root biraz kastı resten sonra sımdı kayıplarda tekrar avishamanda aynı sekilde gerısını bılmıyorum :rolleyes:
SETİ'yi özledim.......
Obaaa :D

Başta Antok, Baracuda, Jasus, Shevarash :rolleyes: , Crim :) , Tugi, Lynkeus, Neco falan filan :D ( 1.5 headhunters tayfası :))

Daha sonra Pigme :P İletalis Valmoth (2 hafta oldu direk özledim :( ), Shabiba, Gorgon (alucard diil gorgonun klasını özledim :)), Sani, Noose, Aqwro vs vs ... aklıma geldikçe yazcam (1.8 deathrain council!! :ba: )

Veee tabii en önemlisii!!!!!! :

UGRUNG!!!! :lol:

aaa tabi unuttuklarım :) : Bloodbath, Willfull, utkucum :) walter, emrekara (bu kardeşim bütün 60 a kadar shadowsong'la beni kasmıştı saolsun hiç unutamam :)), Findor, Yidob abim , Monolith

aklıma geldikçe yazcam ama bu kadar sanırm :)

Edited by esperanza

• Author
[quote name='Cynora' post='134041' date='Jul 11 2007, 23:09 PM']Pigme Pigme neredesin :P[/quote]
canım benim :D sen burdasın die yazmadım blion :D
Utqu da yok ortalarda, Saintim nerde benim
NAsıl unuturum benim kankamı yaw eps hatırlattın iyi oldu UGRung nirelerdesin _? :D
Saint oyunda la pigme geldi mertciğimiz .:D
  • Author
tiryakihasan :( orj.a gitti unuttu bizi
*
tam badoom da yok die msj atcaktım yazını gördüm be adamım :D
*
walter orjinalde deli gibi kasıyo bu ara esperim :D

Edited by Pigme

UTku geliyor yakında... Bu arada ben bi oyuna girem dedim giremedim..NEden ben oyuna giremeyenzy _? :D
-utqu-shabiba-trkz(aynı tarafta deiliz özledim)-angelica(msn'dede yok kayboldu)-sakin abimiz gorgon-
[quote name='Qesh' post='134065' date='Jul 11 2007, 23:16 PM']UTku geliyor yakında... Bu arada ben bi oyuna girem dedim giremedim..NEden ben oyuna giremeyenzy _? :D[/quote]

:lol: kardeşim sen oyuna giremeyenzy. Canım benim gel aç bi hunter kapışalım melcore'u nasıl unutabiliriz :D

Berk saint burda sen nerdesin? Herkes burda sen nerdesinnn herkes burda sen nerdesinnn :(

Özledimm kürkünün derimsi kokusunu özledimmm Özledim o iğrenç nefesini özledim camışım benim :D
  • Author
archon nerdeeee :(
*
esperim burdayım işte canım cierim :D forumdan kokla beni sen :P

Edited by Pigme

Neyse zaten hemen çıkacatım bugünde girmeyi verenzy :D
Valla hatırladıkça yazcam. Titrek mage Jahra :D az kavga etmedik horde kanalından :P, Rush ( level 75ti bi ara kendisi :lol), Rey.. :rolleyes: mlekor, KELLECİ!, ZULKARNEYN!! , loafer :) .. hepsini çok özledim eski tayfa nerdeeeee :(
[quote name='esperanza' post='134081' date='Jul 11 2007, 23:26 PM']Valla hatırladıkça yazcam. Titrek mage Jahra :D az kavga etmedik horde kanalından :P, Rush ( level 75ti bi ara kendisi :lol), Rey.. :rolleyes: mlekor, KELLECİ!, ZULKARNEYN!! , loafer :) .. hepsini çok özledim eski tayfa nerdeeeee :([/quote]

ve tabii barış abinin ungoro yollarındaki güzide kodosu :D
Kodom muhittin kim yaw ilk defa duyanzy :D
Bende anlamaya çalısıyordum neyse dewam edin iyi geceler geçirenzy :D
ee yeniler bilmez tabi nerden bilsinler
muhittin öyle bi kodoydu ki normal binekler %60 hizlandirirken benim güzide kodom muhittin tam tamina %64 hizlandirirdi. o kadar yürekliydi kendisi. degisik atletik sporlara da yeltenmiştik. uzun atlama gibi...

[url="http://img528.imageshack.us/img528/681/bacebr5.jpg"]http://img528.imageshack.us/img528/681/bacebr5.jpg[/url]