Jump to content
Posted
Msnde konuşurken aklımıza geldi, oyundan özlediimiz, ortadan kaybolmuş çok insan var yahu... nerdeler? ses verseler? herkes yazsa kimin kokusunu özlediğini.. :D

Sangreal, Shabiba, İletalis, Root, Avcishaman, Willful, Adamenteus

daa aklıma gelen kayıpları yazıcam :D
  • Replies 74
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='Pigme' post='134160' date='Jul 12 2007, 03:08 AM']girdim twistinge bi selam çakiym die Garetjax'ı buldum hasret giderdim, ada yarın döncekmiş, archon ortalarda yokmuş die bilgi aldım, yine uğricam arada sırada :D[/quote]

Sen hep orj.e uğra zaten hiç gelip sormuyosun esmerhamzam nasıl ne yapıyo ne ediyo :( Belki seni çok özledim? Belki o iğrenç esprilerine zorla gülmeyi özledim ne biliyosun ? hıh!
  • Author
[quote name='esperanza' post='134193' date='Jul 12 2007, 09:45 AM']Sen hep orj.e uğra zaten hiç gelip sormuyosun esmerhamzam nasıl ne yapıyo ne ediyo :( Belki seni çok özledim? Belki o iğrenç esprilerine zorla gülmeyi özledim ne biliyosun ? hıh![/quote]
muç :cz: :cv: :cy:
*
ramcoreis, bozox ?? :huh:
[quote name='SLaM' post='134126' date='Jul 11 2007, 23:20 PM'](Sheva)Cihan abi ile (Ren)Arif abi'nin oyundaki varlığını çok özledim :)

Orj'deki kadim dostum ( kelemvor ) Cihan ile oynamayıda çok özledim.

(Electro ) Recep abi oynadığım daha doğrusu gülmekten oynayamadığım günleride çok özledim.

(Crim) Görkem ve (jasus ) Gökhan şarlatanlarını unutamam tabiki :D E bunlar olunda Tughan,Neco, Eray olmaz mı :) Yıpratan gençten hiç bahsetmiyorum bile :)

Ömür törpüsü Salih (baracuda ) ile oyundayken beni sinir eden batı (antok) Ayrı alıyorum :) Onlarla oynamayıda çok özledim.

He biraz daha geri gidersek Tracy-Darkmage'ide unutmamak lazım.İlk epic item onlarda görmüştüm :) Benim bildiğim kadarıyla WT'de MC'yi keşfeden adamlar :P

hmm biraz daha düşüneyim :) bakalım başka kimler çıkcak[/quote]

Ulan Zlam sende olmasan unutulup gidecez tarihe karışacaz iyimi :ak: böhü çok duygulandım
ama ech aplanı yazmayı unutmuşsun :) gelirse D'ler seni :D
[b]Noose,Saint,Jahrakal,Drekthar,Lilith'i özlemedim zaten hala beraberiz :D

onun dışında büyüklerden başlıyım Bloodbath-Abo-Aytolmus üçlüsü :) gorgon,willful (her bosa tek başına healer'lık yapabilen druidler) Kurban , ggöker , Root , Yuqu , Amroth , Lycfer , Lochtan , Opeth , Spirito ve bir çoğu aklıma bunlar geldi..[/b]
  • Author
[quote name='Isandor' post='134711' date='Jul 13 2007, 19:33 PM']seni belediye özlesin :P[/quote]
lol :ep:
1.8 döneminin üzerine dönem tanımam...

SaintHUNTER, aQWkrobat, Lilith, Jah'rakal, Drek'Thar, PeNtAgRaM - Kurban (hiç özlemedim her gün beraberiz :) ), Bloodbath, Spirito, Zangaria, Wilfull, Pigme, ve daha bir sürü aklıma gelmeyen çok sağlam insanlar... :rolleyes:

Edit : Doomguard'ı [u][b]özlemedim.[/b][/u]

Edited by Opeth

Evet başlıyorum yazmaya

Jasus(Gökhan) beni wt'nin bilhassa S(a)lam Abey'in başına musallat eden adamdır kendisi

Neco, Gökhanı wt ve gene bilhassa Slam'ın başına musallat eden adamdır oda :)

Tyrael,Jadea(ilk karşılaştığımda her zamanki gibi beraberlerdi elfçe konuşuyolardı dil problemi vardı anlamadığım için bi süre saldırmayı denemiştim(ben humandım) başarısız olmuştum)

Sonra bi horde geldi adı Antok class'ını hatırlayamıyorum beni kesti ben delirdim tabi Goldshire feryatlarımla inledi saatlerce sonra O insan geldi Fsm beni guildine aldı(Sanırım en büyük hatayı o anda yaptı).

Lynkeus, Sebebini anlamadığım bir şekilde 60 level olmasına rağmen Westfall'da dolanan ışığın psikopat cengaveri

Ve unuttuğum birisi Shevarash namı değer Cihan Abi (Cihan abi dememe anlamadığım bi sebepten ötürü kızan insan olarak yer etmiştir aklımızda tabi bide rp konusunda en büyük yardımcımızdır,hoş ben bu yetenekle Onu da çileden çıkardım ama olsun)

Bunlar Ally olanlar :) hordelar üzülmesin onlarıda yazıcam yakında :)

Edited by Grahanth

eskı wt adamlarından bırı gerı dondu:P ALDRIC:) tanıyan wardır belkı eskılerden. wt baya guzellesmıs bende baya ozlemısım burayı. saygılar
[quote name='Ireth' post='134251' date='Jul 12 2007, 21:36 PM'][b]Noose,Saint,Jahrakal,Drekthar,Lilith'i özlemedim zaten hala beraberiz :D

onun dışında büyüklerden başlıyım Bloodbath-Abo-Aytolmus üçlüsü :) gorgon,willful (her bosa tek başına healer'lık yapabilen druidler) Kurban , ggöker , Root , Yuqu , Amroth , Lycfer , Lochtan , Opeth , Spirito ve bir çoğu aklıma bunlar geldi..[/b][/quote]
Bende seni özledim umutcum :D Bugünden sonra eskileri wtye davet ediorum bugün hatta car acacam özledim hulyn :D
[quote name='Lochtan' post='134741' date='Jul 13 2007, 22:05 PM']Bende seni özledim umutcum :D Bugünden sonra eskileri wtye davet ediorum bugün hatta car acacam özledim hulyn :D[/quote]
Umut değil Oğuz bu :lol:
Bende sizleri özledim canımın içi vetem benimmm :)

Eee nasılsınız bakem ??
[quote name='Opeth' post='134724' date='Jul 13 2007, 20:15 PM']1.8 döneminin üzerine dönem tanımam...

SaintHUNTER, aQWkrobat, Lilith, Jah'rakal, Drek'Thar, PeNtAgRaM - Kurban (hiç özlemedim her gün beraberiz :) ), Bloodbath, Spirito, Zangaria, Wilfull, Pigme, ve daha bir sürü aklıma gelmeyen çok sağlam insanlar... :rolleyes:[/quote]

hani benim ismim :P gelip dağıtırım sizin stüdyoyu(bodrum katı :P)

şöyle düşünüyorum yazmaya çalışıyordumda yetmeyecek ve birşeyler yine eksik kalacağı için en iyisi yazmayayım dedim 1.8 zamanları başta olmak üzere herkesi özlüyorum :)

not: loafer yani barış abi askerde halen sanırım 5 ay filan kaldı.
beni Opeth bile özlememiş :ak: :ak: :ak:
[quote name='Opeth' post='134724' date='Jul 13 2007, 20:15 PM']1.8 döneminin üzerine dönem tanımam...

SaintHUNTER, aQWkrobat, Lilith, Jah'rakal, Drek'Thar, PeNtAgRaM - Kurban (hiç özlemedim her gün beraberiz :) ), Bloodbath, Spirito, Zangaria, Wilfull, Pigme, ve daha bir sürü aklıma gelmeyen çok sağlam insanlar... :rolleyes:[/quote]

AKLINA GELMEYİNCE ÖZLEMİYON ZATEN!!! BELEDİYE PARKI KILIKLI ÇEYREKLİK WARLOCK BOZMASI :( HAYALLERİMİ YIKTIN LEN!!! :bg:

hıh... Ben de seni özlemedim <_< B)
[quote name='YuquaiLon' post='134756' date='Jul 13 2007, 23:11 PM']hani benim ismim :P gelip dağıtırım sizin stüdyoyu(bodrum katı :P)[/quote]
1) Sen zaten hala oyundasın. :)
2) Bodrum katı falan deme rezil oluyoruz. :D

[quote name='DoomGuard' post='134759' date='Jul 13 2007, 23:17 PM']AKLINA GELMEYİNCE ÖZLEMİYON ZATEN!!! BELEDİYE PARKI KILIKLI ÇEYREKLİK WARLOCK BOZMASI :( HAYALLERİMİ YIKTIN LEN!!! :bg:
hıh... Ben de seni özlemedim <_< B)[/quote]
Bir daha bak. B)

Edited by Opeth

hüeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :bh: :bh: :bh: :bh: :bh:
[quote name='Borendras' post='134760' date='Jul 13 2007, 22:17 PM']hele şükür Bitti Be Öss

Uzun bi aradan sonra tekrar Slmlar...[/quote]

abow seni nasil unuturum kusura bakma yaw :) sana da slm tekrar bore
[quote name='Opeth' post='134747' date='Jul 13 2007, 22:29 PM']Umut değil Oğuz bu :lol:[/quote]
hadi ya :S Ulen bak bilmiodum aqro yane bu ?

Edited by Lochtan