Jump to content
Posted
Efenim burada daha birbirimizin yüzünü göremeden birçok arkadaşlıklar edindik.

Bir bardak çay ve tavla pvp si ile bunu pekiştirmek isteyenler C.tesi günü Kadıköy sahilinde buluşalım ne dersiniz ?

Sonra ne yapılacağı keyfimize göre kararlaştırılır aramızda dilerseniz. Eee var mı gelen ? Sadece üyeler değil WT yetkilileri de üzerine alınsın efenim.

Tüm WT ailemize ! Ay lav yu :rolleyes:

[color="#FF0000"]şimdi buluşma yerini Kadıköy "Eftelya nargile cafe" olarak belirlemiş durumdayız arkadaşlar, saat 14:00 itibarıyle bizzat ben orada bulunacağım.

Uzak bulanlar varsa ortamı yanlış anlaşılmasın onları es geçmek değil ama çoğunluk o tarafa yakın ve oranın ortamının daha uygun ve hoş olacağını düşünüyorum.

Zaten ben de Z.Burnu'ndan geleceğim benimki de yakın sayılmaz yani. Ama Cevizlibağ'dan tek vasıta ile Kadıköye gidilebiliyor. Yolda uyuruz artık :D[/color]

Edited by iLeTaLiS

• Replies 92
  • Views 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

cumartesi ogleden sonra isten cikiom... o yuzden saat 2 gibi anca orda olabilirim...

ona gore gelirim yane...

ha bu arada bizim acemi pri var di ya... Amos... onu da kandirirsam onu da alip gelicem...
beyler cumartesi oralarda olabiliri ama söz vermiyim pankartıda görürsem bir uğrarım artık :)
ben belki gelebilirim ama oraları pek bilmem :) gelecegim büfenin adı ne nerede adresi filan verirsen iyi olur yakana kırmızı karanfilde tak :) :lol:
Tabi şaka filan deilse gerçekten gelebilirim :)

Edited by SuperBoy

abi zaten kadikoy sahilde tek bi yer belirleriz... orada bulmak icin zorlanilacak bisi yok yane...

gerci pazar gunu gittik de... ilerideki sahile yakin caycilari kaldirmislar...

bulusma yerini belirlemek lazim tam olarak...
bu Hort'lara güven olmaz senti sen tedbiri elden bırakma :P

daha öncede böyle yaptılar kandırdılar hep milleti. MC olayına dönmesin sonra :lol:
  • Author
Bak ya horde olduk die 2 dakkada sattınız eski ally ı :rolleyes: , dediğiniz dooru yeri iyi belirlemek gerek.

O halde Beşiktaş sahili uygun olabilir mi sizin için ? Akaretlerin oradaki Kadıköy iskelesinin hemen dibinde buluşalım. Ya da başka alternatifler sunalım.

Punctu geleceksinnnn, ben seni alırım istersen birlikte gideriz, ben de Z.Burnundan geliyorum zaten. (Araba yok heveslenme :D)
kadikoy olmassa besiktas ta uyar bana... daha fazla uzaga kacmayin... :)

mekan bilen varmi soyle guzel... cunku 3-4 senedir askerlik ve baska durumlar yuzunden pek disari cikamiyorum... unuttum istanbul'u...
bende alışkanlık olmuş beşiktaşa gidersem mutlaka internet kafede bişiyler oynuyorum :) beşiktaşa sık sık sınıftakilerle internete kaçardık :D beşiktaş olursa iyi olur hem yakın hemde gelmişken cafeye girerim.
  • Author
Valla şimdi taksim dicem yuh diceksin 2 dakkada yer değiştiriyorsun diye.

*Taksimde nevizade taraflarında oturulabilir.
*Beşiktaşta sahil kenarında ya da barbaros bulvarında çay içilip muhabbet edilebilir.
*Kadıköyde Rex sinemasının orada ismini bilmediğim teras katı olan güzel bir nargile cafe var.

Bence Kadıköy daha hoş olur.
Bende toplarım spawnı muradonayı gelirim eğer işleri yoksa ama tam bi yer söyleyin.. :)
[quote]bilet paramı verin bende geliiim [/quote]

taam yolluom... sen simdiden bin, anca burda olursun zatee...

awuhadsjfhasdf...
  • Author
[quote name='aytanrıçası' post='24331' date='May 16 2006, 02:33 PM']
bilet paramı verin bende geliiim :)
[/quote]

Tamam sen bana pm at bilgilerinizi spyla seni ben davet ediyorum. :)

Yer de saat 12:00 de Rex sinemasının karşısındaki Eftelya nargile cafede olacağım.

For the Nargileeee :D
  • Author
Tamam buluşma Sentik arızadan dolayı 2 ye alınmıştır. :)

Gocan gördüm seni, sen de geliyon :)
  • Author
Avatarındaki harbiden sen isen kafandakini çıkarma, pankarta gerek kalmaz anında kaparım seni orada. :D

Sentinele :)

Edited by iLeTaLiS