Jump to content
Posted
Efenim burada daha birbirimizin yüzünü göremeden birçok arkadaşlıklar edindik.

Bir bardak çay ve tavla pvp si ile bunu pekiştirmek isteyenler C.tesi günü Kadıköy sahilinde buluşalım ne dersiniz ?

Sonra ne yapılacağı keyfimize göre kararlaştırılır aramızda dilerseniz. Eee var mı gelen ? Sadece üyeler değil WT yetkilileri de üzerine alınsın efenim.

Tüm WT ailemize ! Ay lav yu :rolleyes:

[color="#FF0000"]şimdi buluşma yerini Kadıköy "Eftelya nargile cafe" olarak belirlemiş durumdayız arkadaşlar, saat 14:00 itibarıyle bizzat ben orada bulunacağım.

Uzak bulanlar varsa ortamı yanlış anlaşılmasın onları es geçmek değil ama çoğunluk o tarafa yakın ve oranın ortamının daha uygun ve hoş olacağını düşünüyorum.

Zaten ben de Z.Burnu'ndan geleceğim benimki de yakın sayılmaz yani. Ama Cevizlibağ'dan tek vasıta ile Kadıköye gidilebiliyor. Yolda uyuruz artık :D[/color]

Edited by iLeTaLiS

• Replies 92
  • Views 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote]şu cafefenın yerını bide tarıf etseydın [/quote]

en basit haliyle su sekilde;

Kadikoy meydandan Boga'ya cikip sagdan Bahariye Cd. ne giricen... 2 ya da 3. sag sanirim, unuttum ama Reks sinemasinin sokagina girdikten sonra Reks'in orda hangi tukkana sorarsan gosterir...
saol yeterlı bi acıklama oldu ben Rushla Kostlich'i alıp h.sonu gelıyorum :)
olm bak kiymetini bil... pazar gunu kardesim evleniyor... bi suru is guc var... gene de gelecem dedim... bak gelmem hee...
  • Author
La seni çeyrek altın diye kuyumcuya versem bırak 41 ytl yi, dükkanı verir beeee. O kadar kıymetlisin yani :D
[quote]La seni çeyrek altın diye kuyumcuya versem bırak 41 ytl yi, dükkanı verir beeee. O kadar kıymetlisin yani [/quote]
:)

[quote]aaa bende tam HDD kutusu alayım kadıköyde diodum
Senti ne alayım ya bi marka sölesene [/quote]

HDD kutusu ??
Çok iyi olur aslında böyle bir buluşma. Normal zaman olsa kesin gelirim derdim ama bu cumartesi büyük ihtimalle bitirme ödevimi tamamlamak için okulda olucam. Pazar günü bi de LES var, çok yoğun bi haftasonunu seçmişsiniz :huh:
Neyse yapılcak işleri halledip evde olursam gelirim diyorum.
[url="https://forum.worldofturk.com/index.php?showtopic=1287"]https://forum.worldofturk.com/index.php?showtopic=1287[/url] ;)
kımler gelicek peki yazarmısınız ? bende ugruyum avcı olarak cd alıcaktım belki bi dakka ugrarım bakarım wtcilere sonra kacarım
  • Author
Valla kimin kesin olarak geleceği belirsiz, ben orada olacağım o kesin ama işleri olupta uğrayacaklar var. Nargile başında uyutmayın beni :)
Bu filmi daha öncede izlemiştik :D işallah orda azla beklemessiniz :lol:
[quote name='iLeTaLiS' post='24291' date='May 16 2006, 11:25 AM']
Efenim burada daha birbirimizin yüzünü göremeden birçok arkadaşlıklar edindik.

Bir bardak çay ve tavla pvp si ile bunu pekiştirmek isteyenler C.tesi günü Kadıköy sahilinde buluşalım ne dersiniz ?

Sonra ne yapılacağı keyfimize göre kararlaştırılır aramızda dilerseniz. Eee var mı gelen ? Sadece üyeler değil WT yetkilileri de üzerine alınsın efenim.

Tüm WT ailemize ! Ay lav yu :rolleyes:

[color="#FF0000"]şimdi buluşma yerini Kadıköy "Eftelya nargile cafe" olarak belirlemiş durumdayız arkadaşlar, saat 14:00 itibarıyle bizzat ben orada bulunacağım.

Uzak bulanlar varsa ortamı yanlış anlaşılmasın onları es geçmek değil ama çoğunluk o tarafa yakın ve oranın ortamının daha uygun ve hoş olacağını düşünüyorum.

Zaten ben de Z.Burnu'ndan geleceğim benimki de yakın sayılmaz yani. Ama Cevizlibağ'dan tek vasıta ile Kadıköye gidilebiliyor. Yolda uyuruz artık :D[/color]
[/quote]

yaw neyaptım ben her neyse Gs lıler sakın gıtmeyın tuzak olabılr bız yendık ıdye kadıkoyde bızı dovecekler kesınn :D
  • Author
[quote name='EleCtrO' post='25516' date='May 19 2006, 05:25 PM']
Bu filmi daha öncede izlemiştik :D işallah orda azla beklemessiniz :lol:
[/quote]

Valaa electrocum bu filmin başrol oyuncusu benim ve ben orada olcam, senin film deil yani bu :rolleyes:
  • Author
Arkadaşlar;

Ben, Sentinel, Samael ve Tonyukuk şu an Eftelya da sohbet etmekteyiz.
Pankart olayını yapamadık, oradaki garson "burası havaalanı mı ?" şeklinde karşılayınca elimi daggerlarıma attım ama :(

Beni şapkamdan tanıyabilirsiniz. İçerde sağ tarafta köşedeyiz 4 kişi oturuyoruz. Kapıdan girince bi iki sn bakının etrafa.. :)

Edited by iLeTaLiS

• Author
Tamam cepten yapacaz artık bişiler :D aha dönüyom elemanların oraya ben nargileler gelir şimdi :)
walla süper olurdu ama oraya gelmem 8 saat bide kadıköyde sizi bulmam 1 saat daha eder sana 9 saat :( benim yerşmede eğlenin B)
Ben gelirdim ama uzun süredir foruma girmiyorum, yeni gördüm mesajı :) Akşam 8'de şişlide 5 wowcu buşuşacaz bakalım :) Hayırlısı