Jump to content
Posted
WQW almak için uzun zamandır caba harcıyorum ama hala senditte cd gelmedi bi turlu, beklemekten sıkıldım gameseekten almaya karar verdım ama hala site hakkında gerekli bilgi toplayamdım, alan yada bilen varsa site hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

Edited by GreenDragon

Featured Replies

istersen:
gamersloot.net de war sadece cdkey satın alıyorsun ve stok wardı geçen gün. wowturk te de alanlar warmış ben ve birkaç arkadaşımda burdan almayı düşünüyoruz ;)
ya su anda WQW cd lerinde problem war Bl@zzard cd basmadığı için gönderemiyor biz tam 6 tane WQW siparişi werdik bazıları farklı sitelerden 3hafta oldu hiçbiri gelmedi yani sorun sendit de değil Bl@zzard da problem war çıkınca stoklara girince direk yollar sendit merak etme ;) ama ewde bulamayınca posta kutusunun oraya atıyolar ona göre başkası almasın :D
aradaşlara alıyorum kendimede burning cursade için alcam bir tane ;) gameseekden arkadaşım almıştı yarına kadar beklersen açıklama yapabilirim
  • Author
Bekliyorum umarım cvp cabuk gelir aksama bidaha gircem cvp olumluysa ona gore siparis vercem ugrastıgın için simdiden sagol

Edited by GreenDragon

arkadaş a sordum gameseek sağlammış 1,2-2 hafta içerisinde getiriyormuş hiçbir aksilik çıkmıyormuş güwenle alabilirsin ;)
benim bildiğim plaync.com vardı bi sağlam key alınan ama herhalde buda sağlamdır. Hayırlı olsun
  • Author
Bilen yok sanırım sureyi
bu arada carpathia hos geldın uzun zamandır ya ben gormuyodum yada sen yoktun :)

bide dedigin siteden WQW keyi bulamadım sen bulabildiysen link atarmısn
Ben buldum
World of wcrft EU Key+30 days play in stock NOW!! $52.95
World of wcrft EU: 10 Day Guest Pass (approx. 5.5 euros) $7.00
[b]World of wcrft EU: 60 Days Prepaid Gametime Card (approx. 29 euros) $34.95[/b]
World of wcrft EU: Account Activation (approx. 7 euros) $9.00

Bu koyu yazılı olanın anlamı ne acaba.
kartın içindeki şifreyi giriyosun 60 gün beleş oynuosun daha ucuza geliyor sanırım gamecard
  • Author
aslında pek ucuz sayılmaz sadece kredi kartı olmayanlar oynası die yada kredi kartı kullanmak istemeyenler için uretilen bise
bu arada benım siparis hale order placed yazıyo hala paking olmadı :(