Posted May 18, 200619 yr Evet bu klasik bir topic ama yeni forumlarımızda hiç açmamıştık 10 Milyon Doların olsa ne yaparsın? (Hele şu sıra dolar paritesi de hayli yükseldi)
May 18, 200619 yr Arabami alir [1 Honda, 1 BMW] Evimi alir [1 Yazlik, 1 Kislik] 2 Sirket kurup [1 Programlama, 1 Tasarim] hayatima devam ederim... gerisi bos...
May 18, 200619 yr uzuuuunca bir süre yetecek kadar game card alırım ps3 + oyunları bilgisayarı yenilerim bi de Lamborghini Diablo alırım artan parayı da bankaya yatırırım
May 18, 200619 yr Core 2 Duo işlemcili bir bilgisayar alırdım bir de telekoma rüşvet verirdim. (aslında onların bana vermesi gerek ya neyse...) Kırmızı bir Ferrari, bir de deniz kenarında ev alırdım. Bilişim sektörüyle ilgili bir iş açıp geri kalanını babama verirdim heralde
May 18, 200619 yr Author İsviçre'de, A.B.D.'de ve Türkiye'de farklı bankalara paramı yatırır, faizi ile ev, araba, tekne alır son olarak da bir iş kurar ve mevcut işimden ayrılırım. Ohhh suyundan da!
May 18, 200619 yr [quote name='kelemvor' post='25034' date='May 18 2006, 02:23 PM'] Bankaya koyar yaşamıma devam ederim, belki bir araba alırım [/quote] Emin misin? Para eline geçsin bi o zaman görürüz
May 18, 200619 yr nasa yı satın alırdım sonra uzaya çıkardım oda olmadı galatasaray ı felan alırdım gerisini ew araba vs vs...
May 18, 200619 yr Armanaltug sende iyi uctun yaw 10 Milyon $ Nasanın en kıytırık projesi için harcadıgı para.
May 18, 200619 yr Ne olursa olsun ilk önce eğitimim için gerekli parayı kenarı ayırır ve ailemin isteklerini yerine getiririm sonrada artan parayı bankaya faize koyarım
May 18, 200619 yr 1 Tane Son Model Siyah Bir Porsche Geri Kalan Bütün Para İle Konut Yapar Yaptiğim Konutlarida Kiraya Verirdim Aldiğim Kiralar İle De Konutlara Devam Eder Ne Kadar Yoksul Var İse Hepsine Sıcak Bir Yuva Teymin Ederdim
May 18, 200619 yr istanbul'da bir ev alırım, bir odasını jack daniel's ile doldururum, başka bir odayı bar yaparım. kalanın yarısıyla eğitime yatırım yaparım. kalanı da bankaya koyarım. faiziyle 3 öğün yemek çıkar heralde...
May 18, 200619 yr hepsini şampiyonlar liginde fenerbahçenin karşısındaki takıma yatırır parayı katlar sonrada şampiyonlar ligi kupasını satın alır galatasaraya verirdim
May 18, 200619 yr 1m ile orj. WQW alır türkiyede satışa çıkarırdım. bi tane sunucu açtırırdım Türkiye için. 9m ile de ev-araba-yat-kat vs... bi tane alışveriş merkezi alır iş kurmuş olurdum parayı 3e5e katlardım
May 18, 200619 yr kafayı yerdim heralde ama naaparsın dersen de dünyayı dolaşırdım bi laptop alırdım tabi wowsuz dünya turunun ne anlamı var ki deil mi başka herşeyi yapmaya çalışırdım yardımlarda da bulunurdum heralde...
May 18, 200619 yr Lamborghini Murcielago alırdım gerisinide bankaya yatırır faiziyle benzin alırdım...
May 18, 200619 yr ev-pc-gerekler cartcurtu tamamlardım sentinel gibi programlama-tasarım şirketi açardım geri kalan parayıda şirketimdeki projelere harcar dünyada şirketimi iyi bir konuma getirirdim(işte böyle hayal kurun ne faizi yaw faiz haramdır oraya vereceğinize o parayı siz işletin)
May 18, 200619 yr çok sıkıcı faztezilerim olcak ama önce birazını bi yerele bağış yapardım,sonra orj WQW serverı açıp wt yi oraya alırdım beleşe sonra annemlere bi şato bi araba,abime bişi almazdım çok dövdü beni zamanında... sonraaaa tabikide son bütün elektronik aletleri alırdım en iyilerinden:D sonra gerisini bankaya koyar fazini kendime harçlık yapardım....... bunları zor yapardım beyler hepsi fantezi çıksa bile daha o kadar paraya hükmetcek kadar yaşım yeterli değil,o parayı direk anam babam alır bana zırnık koklatmazlardı
10 Milyon Doların olsa ne yaparsın? (Hele şu sıra dolar paritesi de hayli yükseldi)