Jump to content
Posted
[url="http://uk.youtube.com/watch?v=vI_W4FsZYjM"]Buyrun arkadaslar[/url],Levent Kırca baya bir kisinin soylemesi gerekenleri soyledi,seviyorum bu adamı ya...

Bir de bu magazin programlarını yapanlar ne kadar zeki oluyor anlayın,kadın "sende kocanı bosamıssın" cumlesine hakaret dedi,e geri... senin cıkan butun konuklara soylediklerin bunlar...Hakaret ediyorsun o zaman konuklarına...

Boyle iste bunlar baskalarının hakkında yaptıkları haberlerin yarısı kendi haklarında cıksa dayanamazlar...Okan Bayulgen gibi davranmak lazım bunlara....

Pakize Suda'yı da akıllı sanırdım meger alakasız bir tipmis oda sacmaladı...

Daha iyi cekimi olursa yololarım bunu buldum birde oncesi de var bunun...

Edited by scen

Featured Replies

Yani... Haklısın ama Levent Kırca bu günlerde biraz zıbıttı gibi. Bir kere bu programın konsepti belli katılanlar belli :

Arto + Tuğba Ekinci

O halde en başından katılmasa da çok daha güzel olurdu. Her ne kadar bu tip bir ortamı eleştirmesi doğruysa da kendisi evvelsi günlerde Cem Yılmaz`a durduk yere sallarken iyiydi. Ben komple onaylamıyorum ne bu programları ne de Levent Kırca`yı.
Yıllar geçsede Arto'nun şaşkınlık hali hiç değişmicek herhalde :) hatırlarsanız Hande Ataizi tokat yerkende aynı şaşkınlık ifadesi vardı :)

Zaten şu programa oldum olası kılım.Herkesin özeli kendine sizene ya
Bende izledim, vatan'ın sitesinde youtube dan link olarak eklemişler. Adam ne istediğini ve ne istemediğini biliyor. Ve basıp gidecek cesareti var. Helal olsun.
Abi medya nereye gidiyo anlamış değilim....Bunlara reyting vermeye değmez...Konukları da görüyosunuz malum arto,tuğba ekinci...Atv de bunun mahkeme türü gibi bir versiyonu var...Rastlamıştım bakıyorum...Adamların derdi yüzünden birbirine giriyolar...Komik şeyler....Ama dediğin gibi Kırca lafı oturtmuş...Valla bol bol belgesel izlerim :lol: ...Paylaşım için saol bu arada... :D
O kadın kadar itici bir tip yok. Kırca gittikten sonra tip tip konuşdu ya baktıkça tekme tokat dalasım geldi. Dediğinin bir kelimesini anlamadım kadının ama o kendini beğenmişlik ifadesi çıldırttı beni. ( Bu arada belli bir yaştan sonra diyene bak kendi çok genç zaten :) )

Edited by Bhaalspawn

[quote name='esperanza' post='136622' date='Jul 19 2007, 16:43 PM']Bu programa uyuz oluyorum <_<[/quote]
bu programların topuna uyuz oluyorum <_<
  • Author
Flash haber gibi bir program var bu ulkede ya...Bunlara prim verenlere yazık...
National Geographic ve Discovery dışında izlediğim kanal yok :) haber merak edersem trt2 yi açarım

geri kalan tüm kanallardan da nefret ederim zaten.

Edited by Isandor

Abi onu bunu geçin ben TV izlemiorum. Evimde TV yok. Ama radyo 7/24 açık. Best Fm :P :)