Jump to content
Posted
Charı 70leyene ladar lag oluyodu ama çok azdı şimdi 70im karazhana gidip setimi dizmek istiyorum ama ilk anahar sorunu çıktı onu hallettik bi ton adam gittik 1 gün boyunca anahtar qsunu yaptık şimdide dungeona giriyoruz lagdan adamları bile göremiyoruz sonra herkes bu lagda oyunmu oynanır die çıkıyo oyundan gene başa dönüyoruz char 70lediğim itemlerle duruyo nerdeyse :S Akşamları lag olmamasındanda anlaşılıyoki sunucu olacak makine sabahları çok zorlanıyo bi el atın bişiler yapın dicem ama sizde de ayrı bi durum war kavga :S 2 senedir wtdeyim ilk defa böle oluyo ne bu bi açıklama yaparmısınız kavgalar laglar herşey sorun olmaya başladı :huh:

Featured Replies

• Author
[quote name='esperanza' post='136698' date='Jul 19 2007, 18:10 PM']Evet yusuf abi sana karşı yapıyo bunu :D[/quote]

70 olana kadar ne şeyler geldi başıma itemlerim silindi 6 lwl geri atıldım :) olabilir
Burda Yusuf abiden bi açıklama bekliyoruz!! Bu çocuğunda oyun oynamaya hakkı var Kaptan lütfen daha fazla warfury'ye numara yapmayalım ve hepbirlikte tüm wt olarak bikaç haftadır bilerek onun oyunu oynamasına izin vermediğimizi açıklayalım artık :P

O da bi insan canım :D
[quote name='Warfury' post='136697' date='Jul 19 2007, 18:09 PM']tamamını okursan sorun sadece lag diil[/quote]

bende sorunun tamamı bu demedim lag konusunda Yusuf'un ilgileneceğini dedim ;)
  • Author
[quote name='esperanza' post='136704' date='Jul 19 2007, 18:14 PM']Burda Yusuf abiden bi açıklama bekliyoruz!! Bu çocuğunda oyun oynamaya hakkı var Kaptan lütfen daha fazla warfury'ye numara yapmayalım ve hepbirlikte tüm wt olarak bikaç haftadır bilerek onun oyunu oynamasına izin vermediğimizi açıklayalım artık :P

O da bi insan canım :D[/quote]

dungeona giremiyom yaw geçen topladım elemanları nightbanenin önünde hs çektiler lag yüzünden :ep:
ben 70 olalı 2 haftadan fazla oluyo üzerimde tek epic item var ama bu kadar dert etmiyorum
[quote name='Warfury' post='136711' date='Jul 19 2007, 18:20 PM']o gün geldi geçiyo bugün sabaha kadar kaç defa farmlıcaz orayı lag olmazsa tabee :)[/quote]

Diyorum ya war, ''bomba'' adamsın valla :)
  • Author
[quote name='Cynora' post='136709' date='Jul 19 2007, 18:19 PM']ben 70 olalı 2 haftadan fazla oluyo üzerimde tek epic item var ama bu kadar dert etmiyorum[/quote]

sen allysin ben horde bende allydim hordeye nie geçtim adamlar güçlensin die hordede item olmazsa allyle nası başa çıkacak çıkamıcak ben onları güçlendirmek için wari oldum yoksa nie primi siliyim ondan dert ediyom anladınmı :rolleyes:
[quote name='Warfury' post='136713' date='Jul 19 2007, 18:22 PM']sen allysin ben horde bende allydim hordeye nie geçtim adamlar güçlensin die hordede item olmazsa allyle nası başa çıkacak çıkamıcak ben onları güçlendirmek için wari oldum yoksa nie primi siliyim ondan dert ediyom anladınmı :rolleyes:[/quote]

Bizi kurtarcan yani?

:lol:
[quote name='Warfury' post='136713' date='Jul 19 2007, 18:22 PM']sen allysin ben horde bende allydim hordeye nie geçtim adamlar güçlensin die hordede item olmazsa allyle nası başa çıkacak çıkamıcak ben onları güçlendirmek için wari oldum yoksa nie primi siliyim ondan dert ediyom anladınmı :rolleyes:[/quote]

hedefin büyükmüş sana yardımcı olmaları lazım. dinleyin len adamı ! :P
[quote name='Darkscythe' post='136717' date='Jul 19 2007, 18:26 PM']hedefin büyükmüş sana yardımcı olmaları lazım. dinleyin len adamı ! :P[/quote]

Tamam :huh:

war abi söyle abi nereye gidelim abi ne yapalım abi ne istersen onu yapcaz abi valla abi bak valla abi!!

kurtar bizi abiiiiiiiiii!!!! :(

Edited by esperanza

[quote name='esperanza' post='136718' date='Jul 19 2007, 18:26 PM']Tamam :huh:

war abi söyle abi nereye gidelim abi ne yapalım abi ne istersen onu yapcaz abi valla abi bak valla abi!!

kurtar bizi abiiiiiiiiii!!!! :([/quote]

eferim böle olun :rolleyes:
[quote name='Darkscythe' post='136719' date='Jul 19 2007, 18:29 PM']eferim böle olun :rolleyes:[/quote]

Sus bakim...hiç!

Seni mi dinlicez?!

War abi bi tane vursan şuna abi.. :bx:
[quote name='Warfury' post='136723' date='Jul 19 2007, 18:40 PM']oyundayım yardım ediyom anahtar qsu için :S[/quote]

Allah senden razı olsun..

Allah ne muradın varsa versin..

Sen olmasan ne yapcaktık..

Allah tuttuğunu altın etsin evladım..

Çocuklarıma ekmek alcam 2 gold atar mısın war abi :P
[quote name='esperanza' post='136724' date='Jul 19 2007, 18:42 PM']Allah senden razı olsun..

Allah ne muradın varsa versin..

Sen olmasan ne yapcaktık..

Allah tuttuğunu altın etsin evladım..

Çocuklarıma ekmek alcam 2 gold atar mısın war abi :P[/quote]
Allah tuttugunu altın etsin ha. ondan büyük beddua mı war lan.. düşünsene bi ;)
[quote name='Holy_Kiss' post='136730' date='Jul 19 2007, 19:05 PM']Allah tuttugunu altın etsin ha. ondan büyük beddua mı war lan.. düşünsene bi ;)[/quote]

Seni altına dönüştürüp satabilir işte hem o para kazanır hem hepimiz kurtuluruz <_<
[quote name='esperanza' post='136733' date='Jul 19 2007, 19:07 PM']Seni altına dönüştürüp satabilir işte hem o para kazanır hem hepimiz kurtuluruz <_<[/quote]
güzel bi düşünce :ep: :P