Jump to content
Posted
arkadaşlar akşam annemle eve dönerken apartmanın girişinde yere atılı duran zarflar gördüm. bakayım dedim ve üzerinde kırmızı mürekkeple adam kendine damga bile yaptırmış ve zarfları damgalamış B) yarıldım gülmekten sizinlede paylaşmak istedim. isteyen olursa gözükmeyen adresi falan vermem elbette B)

[url="http://img102.imageshack.us/img102/27/himmethoca9jg.jpg"]http://img102.imageshack.us/img102/27/himmethoca9jg.jpg[/url]

yazılar pek iyi gözükmeyebilir ben tekrar yazayım

Ücretsiz bakım kartı
cumartesi - pazar 10:00 - 14:00 arası bakım ücretsizdir.

medyum himmet
hoca

bir sıkıntınız varsa
bir derdiniz varsa
bir sorununuz varsa
işleriniz düzgün gimiyorsa
yıldızlarınız uyuşmuyorsa
nasipleriniz açık değilse
ailenizde uyumsuzluk varsa
bizi arayınız

medyum himmet hoca
(.........adres.......telefon......)

not : walla içimde kaldı sölemeden edemicem adres merkezi söke ( ki sanırım aydın - söke )

Featured Replies

abi ne şuursuz insanlar var şu dünyada Allah akıl fikir versin ne diyim bunu yapanında aklı yok bunlara inananında zaten. ne diyim yorumsuz :D
işin garip tarafı herif apartmanlara R€kl@m dağıtacak kadar işi büyütmüş :blink: :D
Adam gelecegını görerek reklamını yapıyor...
Bir gazeteye yada TV versen kesın haber yaparlar...
Yada bır an önce Beyaz Showa gönder...Kesin ilgilenen birisi olur.
ne zaman cıkmıs yaw bu hoca ben sokede okudum lıseyı daha bu sene ankaraya geldım hıc haberım yok..
"Bunların sayısı TV'de haberleri çıktıktan sonra arttı :huh: "

anlamadım gitti yaa biz bu ülkede nasıl büyüyecez de iş kuracaz da para kazanacaz da ev kurcaz :(

Pehhh!..
[quote]
Ücretsiz bakım kartı
cumartesi - pazar 10:00 - 14:00 arası bakım ücretsizdir.
[/quote]

haha adam ermiş :lol:
o kadarda yadırgamamak lazım.yıllardır "mu maili 10 kişiye yolla dileğin gerçekleşecek,yollamazsan allah

belanı verecek.amerikadan richard yollamadı çocuğu öldü, maili yolladı çocuğu dirildi..bla bla bla" formatında

mailler ısırarla alıyorum, farklı kişilerden farklı mailller alıyorum.insanlarımızın az çok belirli bir kültür

seviyesine ulaşmış internet bilgisayar kullananları bile bu tip şeylerden medet umarken geri kalanının

medyumlardan medet umması çok doğal.heleki böylesi bir piyasa potasiyeli varken medyumların

reklamlarını yapması daha daha doğal.