Jump to content
Posted
Kare şeklinde Bir Odanin içindesiniz. Sizi Odaya Gözleriniz Kapali Olarak Birakiyorlar. Odanin Kuzeyine Dogru Bİ Yönde Sabit Kalmak şarti İle Saga Sola Başinizi çevirmek Yasak. Kuzey Duvarin Rengi Beyaz DoÐu Ve Batida Beyaz. Taban Buz Mavisi Tavan Çimen Yeşili. Burada Soru Arkanizda Bulunan Duvarin Rengi Nedir?
[u]Oyunun Kurallari:[/u]
[i][u]İlk Once Cevapimizi yaziyoruz 1 satir atlayarak yorumumuzu yapiyoruz.[/u][/i]
Örnek:
Siyah

.........................................
............................................
................................................

Featured Replies

• Author
beyler zor deyil soruyu guzelce okuyun lutfen.

Edited by Youngster

renkler birbirleriyle mi bağlantılı yada öyle bişi mi var bi mantık oyunumu yoksa kelime oyunumu merak ettim bak :)
  • Author
[quote name='CHaoSoFWaR' post='136760' date='Jul 19 2007, 19:41 PM']renkler birbirleriyle mi bağlantılı yada öyle bişi mi var bi mantık oyunumu yoksa kelime oyunumu merak ettim bak :)[/quote]
dostum mantik isi hangi renk o tur bir yansima yapar yani bu kadar kopya verdim bulun artik :unsure:

Edited by Youngster

beyaz :)
edit : mi acaba ? :D

Edited by CHaoSoFWaR

[quote name='Youngster' post='136762' date='Jul 19 2007, 19:43 PM']dostum mantik isi hangi renk o tur bir yansima yapar yani bu kadar kopya verdim bulun artik :unsure:[/quote]
Kopyadan vermekten daha çok akılları daha da karıştırmak oldu :huh: Hangi renk o tür bir yansıma yapar diyorsun. Ne nereye yansıyor? Bir ışık kaynağı mı var odada anlamadım valla :unsure:
[quote name='Youngster' post='136769' date='Jul 19 2007, 19:52 PM']ısık kaynagi gunes isigi.[/quote]
tüh be tam da onu dicektim :P (inanma :lol: )
burada kuzeyi yazmıssın doguyuyazmıssın batıyıda ama güneyi yazmamıssın?
ha buldum

beyaz

kuzey beyaz doğu beyaz batı beyaz arkamız(güney) beyaz. :D

Edited by Dunes

bir tane buldum arkamızda duvar yok kapı var :P(oradan bıraktılar odaya)

Edited by Dunes

• Author
beyler bu topicde 2 gunde yeni bir soru sorcam cvplarini ben bile bilmiycem bende sizin gibi bulmaya caliscam.(su anki soruyu photo shoptan bulmaya calisiyorum) :lol:
  • Author
beyler size kolay sey acanda suc size zor lzm bunlar az size tabi yeni konuya buyrun.gyzem
arkamızdakı duvar iki renge boyalı sanırsam tek rankde ıkısını bırden yansıtması biraz garıp geldı sonuçta duvar bu ışık prizması degılkı guneş ışıgını tayflarına ayırarak yansıtsın.sogledıgın renkler tayfda mavi ve sarının arasında bulunuyor duvarın rengın bunlardan biriyse pek şaşırmam bi enayılık var ama bu soruda hadi bakalım
bende sarı diye düşündüm aslında ama biraz dengesiz bişey gerçekten (topic i açtığından beri düşünüyorum)
Hiç birşey anlamadım lakin şunu belirtmek istiyorum.

Yougster; çok topic açıyosun çok para gidiyo. :)
  • Author
bu seyi bulmak icin bi adam kilerini 57 adet boya ile boyayarak denemis kuruyana kadar bekle sonra kazi tekrar boya... bulmus sonucu(cvp i bende bilmiyorum.) :lol: size bir kopya pastel boya veya kuru renkli kalemleriniz varsa(kardesinizden filan bulabilirsiniz) cikan 2 renk i ust uste surun sonra karanlik bir ortamda isik filan yansitin ole bisiler yapabilirsiniz.(kafadan attim ama tutar ins :lol: bende mrk ediyorum cunku)
  • Author
[quote name='Alijohn' post='136885' date='Jul 20 2007, 02:06 AM']Hiç birşey anlamadım lakin şunu belirtmek istiyorum.

Yougster; çok topic açıyosun çok para gidiyo. :)[/quote]
tmm topiclerimin yararsiz olarinini koy buraya gorelim hangileri yararsiz fazlalik.(burda gulmeye ogrenmeye ihtiyaci olan insanlar var.)