Jump to content
Posted
Beyler bundan 2 hafta önce bir dosya almıstım msnden ve bu dosyayla beni hacklemişlerdi avaest vs kullandım sildimi zannettim bugun WQW oynarken beyaz bir chat ekranı açıldı ve hacker adında biri slm dedi kimsin yazdım adım gurbandı .... konusma gecti aramızda anti hacker vs programlar kullansam bundan kurtulabilirmiyim lutfen yardım edin ne yapmalıyım

Featured Replies

orta kısmı anlamadım :blink: daha açıklayabilir misn? kim kim hacker gerçek hacker mı anlamadım bişey...
  • Author
Abi bembeyaz bi pencere acıldı adamın nick hackerdi chat penceresi işte bu acılan BEnimnickimde gurbandı bu trojenle ilgili bilgisi olan varsa lutfen acil yardım
olur olur msnden gönderilen dosyayı kabul ederse herşey olur bi firewall yükle ii bişi olsun zaten o spy prooramı nete baalanmaya çalışırken izin werim mi die sorar yoq dersen kimse bağlanamaz tabi bu firewall tüm programlar için nete bağlanabilir mi die sorar sana msn, wqw, vs.....
  • Author
Avast var bende program adı verirsen sevinirim hangi programı kurayım..
Sağlam bir anti-virus ve anti-spyware programıyla pc'ni tarat (ikisiyle ayrı ayrı tarat hatta, daha sağlam olsun) trojan bulursan sil direk... İçim rahat etmez diyosan direk format at, çok samimi arkadaşların dışında kimseden dosya alma... Özellikle .exe uzantılı dosyalara falan ekstra dikkat et...
1.yol : Eğer bilgisayarda silinmemesi gereken şeyler,Yüklü cd'si olmayan programlar falan var ise yeni bir oturum aç ve ordan devam et.

2. yol : Eğer kesin çözüm istiyorsan Format rullz :)
öyle programlar var... hatta türk yapımı bi program bile vardı adama serveri yedirdikten sonra o kişinin ipsi ve şifresi trojan sunucu sayesinde diğer insana ulaşıyodu ve de o kişideki programın hacker kısmı ile istediğini yapabiliyodu ve de o beyaz sayfa ile (bendeki versiyonunda siyah ekrandı-matrix hesabı yeşil puntoyla yazılıyodu) karşındakine yazı yazabiliyodu...
ondan kurtulmak için öncelikle kaspersky ya da başka sağlam bi virüs programını son güncellenmiş haliyle bi de backdoor bulan trojan yakalyan spysweeper gibi programları yükle ve güvenli modda (ağ desteği olmadan) açıp tarattır düzeltmeye bak... ama bu trojanlar genelde system dosyalarına kendilerini yapıştırdıkları için silmek bazen imkansız oluyo silersen sistem çöküyo bu durumda son çağre ya karantinaya alıp öle devam etmek ya da format oluyor...
En temizi format, karantina ve bunun gibi girişimler kısa vadede çözüm oluyor bir süre sonra tekrar ediyor her ne oluyorsa...İçin yanarakta olsa çak formatı kökten kurtul yoksa ilerde sorun çıkarmaya devam ederler.

Edited by Rion

• 1 year later...
[quote name='Choosen' post='26849' date='May 24 2006, 20:59 PM']Bugun WQW oynarken beyaz bir chat ekranı açıldı ve hacker adında biri slm dedi kimsin yazdım adım gurbandı... Konusma gecti aramızda..[/quote]
Hortla bakayım!

Ve en sonunda genç Mari yenik düştü.. Tarih onu unutmayacak.. Auhahduasuhdufgh film gibi olmuş burası! :lol:
Kaspersky Internet Security 6.0 :) tüm kurulum vs. vs. işlemlerinde yardımcıda olurum. kökten çözümdür herşeye. Tabi yukarıda da söylenildiği gibi sistem dosyalarının içine işlemediyse :lol: en azından başka bi tane daha yeme ihtimalin %1 e yaklaşır
[quote name='Isandor' post='154990' date='Sep 11 2007, 15:00 PM']Kaspersky Internet Security 6.0 :) tüm kurulum vs. vs. işlemlerinde yardımcıda olurum. kökten çözümdür herşeye. Tabi yukarıda da söylenildiği gibi sistem dosyalarının içine işlemediyse :lol: en azından başka bi tane daha yeme ihtimalin %1 e yaklaşır[/quote]
7.0'ı çıkmadı mı onun?
Çıktı sanırım. Ama çok fazla farkı yokmuş :) şimdilik 6.0 için lisence key vs. de var (hoş tabi 7 de de çıkmıştır) ama ne biliyim. şimdilik geçmeye gerek yok
Kaspersky Internet Security 7.0 + serial torrent.. Buyrun;

[url="http://btjunkie.org/torrent/Kaspersky-Internet-Security-7-0-0-124-serial/4117df49c33918da973ea7e3609aa06613d4b29e0911"]http://btjunkie.org/torrent/Kaspersky-Inte...06613d4b29e0911[/url]
prorat virüsü yemişsin sevgili kardeşim hayırlı olsun
prorat kolay yakalanan bir virüstür aslında iyie bir tarat eğer bulamıorsa adam prorat profesyönel sürüm almıştır o yakalanamıor işte formata gitmek zorunda kalabilirsin...sana tavsiye prorat adamı istediği gibi oynatır hackler iyi anlaşsan iyi edersin 2 tıkla format çekebilir bilgisayarına
1,5 yıl geçmiş aradan ben hortlattım başlığı. :P :)
harbiden ha bene ilk gördüğümde farkettim "lam 2006 yazıyo burda" dedim içimden ama yinede cevap verdim nedense :D
  • Author
[quote name='Opeth' post='154989' date='Sep 11 2007, 14:28 PM']Hortla bakayım!

Ve en sonunda genç Mari yenik düştü.. Tarih onu unutmayacak.. Auhahduasuhdufgh film gibi olmuş burası! :lol:[/quote]
Hoyt noluyor ulenn insafsızlık ama buuu bu topicde hortlatılmaz kiii :D
M.Ö 43243 yılından kalma bir topic bu amaa <_< :P