Jump to content
Posted
1 hafta boyunca işlerimden dolayı giremedim foruma arada bakıyordum ama fikirlerimi paylaşacak ya da tartışma yapabileceğim bir konu veya konular bulamadım. Ne zaman girsem forum oyunları hep top 10'da ne zamana kadar bu şekilde devam edecek acaba ? Eğer ki forumun amacı oyunlarsa Bitefight veya Ogame linkleri koyalım boşuna ileti kirliliği olmasın oradan direk biz linke tıklayalım oyunumuza bakalım. Teknoloji bölümü koyun alt topici bilişim iletişim icatlar ne bileyim bu ve benzeri içerikli konular olsun daha faydalı olur kanaatindeyim siz ne dersiniz? Mesela sürekli olarak yeni bir şeyler icad oluyor veya yeni tür canlılar keşfediliyor bunları okusak bilgilensek bize faydalarını tartışsak daha yararlı olmaz mı ???

Aaa unutmuşum bir de Tarihsel içerikli bir alt forum fena olmazdı bence...

Saygılarımla..

Edited by Orcolog

Featured Replies

Tartışma konuları fikir ayrılıklarını ortaya çıkardığı için dayanamıyo fazla.. onlar kapatılıncada böle oyun oynanıyor anca...
teknoloji konusunda haklısın.
tarih bölümünün içeriği ne olmalı diye düşünüyorsun? belki uygun bir şeyler düşünülebilir.
[quote name='slipknot' post='27088' date='May 25 2006, 06:42 AM']
edebiyat tarihi olmıcak heral :D
[/quote]
komikçi
bence oyun ıcı olmasında sakınca yok ama ılla oyun dısı olacaksa teknolojı tarıhcesı falan olsun
grahammbeld, galiba amcam telefonu bulup icadı nı gosterip adına tescil ettiktem den 1 saat sonra bir teyze gelip aynı icadı gosteriri fakat grahammbele tescillenmiştir artık
wcrft tarihi hakkında bilgi arıyorsanız genel bölümüne bakın sorularınızın cevapları orada olabilir yine de öğrenmek istediğiniz bişeyler varsa orada sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Tarih bölümü konusu için ise Dünya tarihi sanırım yeterli olacaktır.

Edited by kelemvor

Ben teknolojı ve tarihe sıcak bakıyorum..Bir dergının verdıgı WQW tarıhı adlı kıtapcıkdakı bılgılerıde aktarabılırım..
  • Author
Evet fikirler çıkmaya başladı. Teknoloji konusunda hem fikiriz sanırım. Tarih konusunda biraz daha düşünmemiz gerekiyor sanırım istekler farklı doğrultu da olacak gibi. Tarih konusunda bizi aydınlatacak fikir verebilecek ibret alabileceğimiz konular olması gerekiyor sanırım. Yakın tarih olabilir bence Kurtuluş savaşı öncesi ve sonrası gibi ayırabiliriz bence o arada herkese yetecek kadar ibret alınacak örnek alınacak konu çıkacaktır.

Ve lütfen oyun istiyorsanız ve tarihini istiyorsanız bunu RP bölümünde aktaın benim bahsettiğim tarih oyun tarihi yada wrcrft tarihi değildi.
[b]xxx tarihi [/b] olmasına gerek yok, genel başlık olarak [b]tarih[/b] belirlenir, ondan sonra içine Dünya tarihi, yakın Türkiye tarihi yada teknoloji tarihi gibi herkes istediği konuda başlık açabilir.
  • Author
Teknoloji ayrı bir forum olarak açılmasını talep etmiştim ben yanlış anlaşılmasın. Güncel teknoloji bilgilerini aktaralım diye..
bence de ılla bır konu yerıne genel olarak tarıh yazalım herkes ıstedıgını yazsın sonra zaten beyenilenler ortaya cıkmaya baslar ve teknolojı kesın olsun
[quote name='Orcolog' post='27145' date='May 25 2006, 09:19 AM']
Evet fikirler çıkmaya başladı. Teknoloji konusunda hem fikiriz sanırım. Tarih konusunda biraz daha düşünmemiz gerekiyor sanırım istekler farklı doğrultu da olacak gibi. Tarih konusunda bizi aydınlatacak fikir verebilecek ibret alabileceğimiz konular olması gerekiyor sanırım. Yakın tarih olabilir bence Kurtuluş savaşı öncesi ve sonrası gibi ayırabiliriz bence o arada herkese yetecek kadar ibret alınacak örnek alınacak konu çıkacaktır.

Ve lütfen oyun istiyorsanız ve tarihini istiyorsanız bunu RP bölümünde aktaın benim bahsettiğim tarih oyun tarihi yada wrcrft tarihi değildi.
[/quote]
İçi boş bir bölüm olmaz mı? Yani tamam senin gibi bir kaç ilgili arkadaş güzel ve önemli yazıları paylaşacaktır ama okunma sayısı (sayfayı açıp "back" yapanlar hariç) düşük olacaktır diye düşünüyorum. Gerçi çok değil, 1.5 senedir oyun forumlarında yöneticiyim ama hep gördüğüm bu şekilde olduğudur. Biz biraz okuma özürlü bir milletiz.
Eskiden kitap, teknoloji mi varmış. :P
yazının icadından beri kitap niteliği taşışyan şeyler war ;)
  • Author
[quote name='Pun©tualazrael' post='27170' date='May 25 2006, 01:37 PM']
İçi boş bir bölüm olmaz mı? Yani tamam senin gibi bir kaç ilgili arkadaş güzel ve önemli yazıları paylaşacaktır ama okunma sayısı (sayfayı açıp "back" yapanlar hariç) düşük olacaktır diye düşünüyorum. Gerçi çok değil, 1.5 senedir oyun forumlarında yöneticiyim ama hep gördüğüm bu şekilde olduğudur. Biz biraz okuma özürlü bir milletiz.
[/quote]

Ya bilmiyorum ama tarih çok önemli bence dediğiniz gibi "tarih" forumunu kendi adında açalım devamlılığı na göre gerekirse kategorilere ayrılabilir. Teknoloji bölümü için teşekkürler....