Jump to content
Posted
En son kendime aldığım 1 gb Sony Mp3 playerı kardeşim üniv. kazandığı için kendine hediye ettikten sonra :huh: , yeni bi tane almaya karar verdim fakat bu sefer Sony almamaya karar verdim.

Fiyatlar ortalama 200 ytl civarında çeşit çeşit ürün var. Ben uzun zaman yüksek sesle walkman dinlediğimden ses kalitesi benim için önemli. Sony kulaklık kullananlar bilir. Abartı bas vermez Sony ler ve bas kadar tiz de gayet temiz ve kaliteli çıkar.

Piyasada olanlardan denediğim kadarıyla "Matsunichi 512 mb" gayet güzel ses kalitesine sahip ve kulaklık aksesuarı olarak da çok hoş kolye gibi boynunuza takabiliyorsunuz falani filan. Yalnız fiyatları uçmuş durumda.

Bana bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir ? Artı yurtdışı alışveriş siteleri var mı bana link verebileceğiniz ?

Featured Replies

Muzio diye bi marka vardı çok kaliteli. tipi olsun, sesi olsun. fiyatıda gayet iyiydi. şu sıralar mp4(video) olanı çıkmıştı o müthişti
En sağlamı iPod derim... Ses kalitesi süper, alet süper, pişman kalacağını sanmam... Ama fiyatı azıcık tuzlu olabilir, yinede değer bence...
  • Author
Peki bu ürünü bilen var mı ? Özelliklerine göre yorum yapabilirseniz sevinirim.

[url="http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd70000"]Piranha Matrix[/url]
[quote name='iLeTaLiS' post='27554' date='May 26 2006, 10:43 AM']
Peki bu ürünü bilen var mı ? Özelliklerine göre yorum yapabilirseniz sevinirim.

[url="http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd70000"]Piranha Matrix[/url]
[/quote]

müthiş
neden sony almamaya karar verdin bide su atlrac3 plus die sanırım bi teknolji var sonyde 512 mb bi mp3 playere a 22 cd lik kapasite sıgdırlıyo yazıyodu tanıdım afişlerinde bu tekno hakkında bilgisi olan varmı ???
bende creative neeon var zen serisinden. 4-5 gblık opsiyonları var. teknosada bulabilirsin. 400 milyondu ben bir kaç ay önce aldığımda.

daha ekonomik bir şey arıyorsan da 1gbdan aşağı bir şey düşünme derim.
  • Author
Yok en fazla 150 milyona falan arıyorum. Yurtdışından getirme imkanı bulabilsem iyi olacak ama oradaki fiyatları görebileceğim bi alışveriş sitesi gerekli.

Var mı bildiğiniz siteler acaba ?
[quote name='iLeTaLiS' post='27595' date='May 26 2006, 11:24 AM']
Yok en fazla 150 milyona falan arıyorum. Yurtdışından getirme imkanı bulabilsem iyi olacak ama oradaki fiyatları görebileceğim bi alışveriş sitesi gerekli.

Var mı bildiğiniz siteler acaba ?
[/quote]
sendit.com
ipod nano kullanıyorum ses kalitesi çok güzel alıcaksan kesinlikle ipod derim
Bende de Creative muvo var.Ben memnunum.Ama şu prianha matrix'in özellikleri harikaymış.Ancak kaliteli bişey mi onu kullanmadan anlamak zor.

Edited by theturkson

• 3 years later...
Sony NWZ - S638F Gayet güzel. Geçen sene 400 lira gibi bir meblaaya sahip idi. Bu sene üst modelleri de hemen hemen aynı. Kıy derim paraya =)
S.dik mi yarıştırıyoruz ki niye üzüldün? Aldım kullandım beğendim öneriyorum. =)