Posted May 26, 200619 yr 2 sorum var. 1) karşı cinste ilk nereye bakarsınız? 2) bir kişiye "sevgilim" diyebilmeniz için 'olmazsa olmaz'ınız nedir?
May 26, 200619 yr 1) gözler ruhun aynasıdır. bakışların sıcaklığı çeker önce... 2) olmazsa olmazım duygularım, mantığım ikinci planda kalıyor bazen
May 26, 200619 yr 1- gözler ve eller , nededini bilmiyorum ama eller in saf ve narin olması beni büyülüor 2-duygular zevkler vs. eğer benim zevkime zıt ise nekadar güzel olursa olsun onu sevemiyorum
May 26, 200619 yr Gözlerine bakmam yeterlidir. Her şeyi hissedebilirsiniz oradan. Ve ona diyeceğiniz sevgilim kelimesi bile az kalabilir o an.. Eğer doğru kişi ise..
May 26, 200619 yr 1. ayakkabılarına, ciddiyim... ayakkabılarından bir kişinin profilini çıkarabilirim.. 2. beni sevdiğine emin olmam ve her ne durumda olursa olsun beni satmayacağını bilmem, benim için büyük fedakarlıklar yaptığını bilmem yeter birisine sevgilim diyebimem için..
May 26, 200619 yr 1)Eller ve gözler 2)Düsürtlük bi de beni sevdiinden emin olmam gerekiyor. düsürtlük yazmışım:Ddürüstlük
May 26, 200619 yr 1- Sırt dekoltesi kesinlikle (cok etkiler beni) 2- Sözlerinin tutarligi ( devamli yalan solesede fark etmez o beceri varsa cok akilli demekdir )
May 26, 200619 yr 1) ilk önce güzel olmasına bakarım. ruh güzelliğinin yüze yansıdığına inananlardanım güzellik de kişiden kişiye değişir o da ayrı konu. 2) sevgilim demem için de ilk önce sevgilim olması gerekir heralde. öyle her gördüğüm güzele sevgilim demem yani
May 26, 200619 yr 1. Gözleri, bana nasıl baktıı çok önemli. Bakışları çoğu şeyi açıa çıkarır. 2. Beni sevmesi. Beni sevdiinde, gerçekten sevdiinde bu yanında sadakati, dürüstlüü yanında getirir....
May 26, 200619 yr 1- Eee sölemesem 2- Birlikteliğimiz ne kadar sürerse sürsün hala muhabbetimizden keyif alabiliyorsak işte o benim sevglimdir. Edited May 26, 200619 yr by iLeTaLiS
May 26, 200619 yr halen hep tek taraflı aşk yaşamış biri olarak 1-)ilk gözleri beni etkiler(ki güzel kızın gözleri güzel olur mutlaka)(aşık olduğum kızın gözlerine bakınca beynimde bişeler oluyor mind control mü yapıyor ne ) 2-)tabiiki davranışları
May 27, 200619 yr 1- garip ama ellerine 2- yüzü gülmeli, sürekli sorunlarından bahseden insanlar sıkıyor insanı
May 27, 200619 yr 1. Önce yüzüne bakarım,tabi fiziğide çok önemlidir. 2. Ona baktığımda huzur buluyosam yeter, sevgilim demem için
May 27, 200619 yr 1- Gözlerine ve saçlarına 2-Onunla konuşurken tüm sinirim geçiyor ise, yanında mutlu oluyorsam ve ona sarılmak istersem yeterlidir.
May 27, 200619 yr 1-) Gözlerine ve ellerine... elleri beni daima büyülemiştir sıcak bakışları ruhumun içinden kaynar sular geçirir... pamuk gibi elleri ilede sıcaklıgını hissettirerek beni eritir... 2-) birbirimize olan sevgimiz...
May 27, 200619 yr 1. soruna; Kafaya bakarım düşüncelerini incelerim eğer dengimse zaten sorunum yok 2. soruna; 1.soruna verdiğim cevap Edited May 27, 200619 yr by utqu
1) karşı cinste ilk nereye bakarsınız?
2) bir kişiye "sevgilim" diyebilmeniz için 'olmazsa olmaz'ınız nedir?