Dostlar Lotr filminden hatırlarsınız ki, Ayrıkvadi'de Narsil'in parçalarının olduğu o muhteşem mekanda önce Aragorn ile Boromir'in ardından, Boromir Narsil'i kabaca yerine koyarken düşürmüş, hafif bir geriye bakıştan sonra çekip gitmiş ve ardından Aragorn saygıyla eğilip kırık kabzayı alıp usulca elf işi yaygının üzerine koymuş ve elini göğsünün üzerine koyarak geri çekilirken yaklaşan Arwen "Geçmişten korkunuz niye?" şeklinde konuşmasına başlamıştı. (Kopasıca çenem )
Sahneyi cidden uzun bir cümleden sonra hatırlatabilmişimdir umarım. İşte tam o sahnede dikkat ederseniz duvarda İsildur'un yüzüğü Sauron'un elinden alışı resmedilmiş.
Harika muhteşem bir karakalem çalışması bence ve ben ona bitmiştim. Aradım taradım bulamadım İşte sormak istediğim bu resmi hiç bilen gören bi yerlerde rastlayan var mı ???
Sahneyi cidden uzun bir cümleden sonra hatırlatabilmişimdir umarım. İşte tam o sahnede dikkat ederseniz duvarda İsildur'un yüzüğü Sauron'un elinden alışı resmedilmiş.
Harika muhteşem bir karakalem çalışması bence ve ben ona bitmiştim. Aradım taradım bulamadım