Geçen gun yakın bi arkadaşımla oturuyoduk dedik bari bi bara falan gidelimde değişiklik olsun.Oturduğumuz semtte bi bara gittik neyse ordan çıktığımızda saat 2-3 gibi bişeydi.Aldığımız alkolün etkisinden olsa gerek acayip tuvaletimiz geldi Eve doğru yürürken bi cami gördük.dedik vardır bunun tuvaleti girelim yapalım yoksa dayanamıcaz Caminin önünde çeşmeler vardı abdest almak için.Çeşmelerin bi sağ tarafında kapı var bide sol tarafında.Biz dedik ki herhalde aynı yere çıkıyodur farketmez nerden girdiğimiz.Ben önden arkadaş benim arkamdan daldık içeri.ben lamba arıyodum arkadaş "aga burası gasilhane olmasın ? " bende " yok abi ne alakası var " dedim ve ışıkları bi açtım ki ne görelim. Meğersem girdiğimiz yer harbiden gasilhaneymiş.Musalla taşının üzerinde de 2 tane tabut duruyodu. ( büyük ihtimalle boşlar tabi ) O anki duyguları mı ifade edemiyorum size Zaten arkamı döndüğümde arkadaş çoktan kendini dışarı atmış olduğunu gördüm.Bende hemen ışığı kapatım fırladım dışarı ama çok garip bi duyguydu.Allahtan o saatte içeride kimse yoktu.tesadüfen cami hocası orda falan olsa kafayı yerdik herhalde.2-3 gundur gece yattığımda hep aklıma takılıyo.Kendimi bi toparlayamadım daha...
Gündüz tekrar geçtiğimizde ordan meğersem sol taraftaki giriş tuvalet sağ taraftaki gasilhaneymiş.Umarım o korkuyu bi daha yaşamam.Göğsümde bi acı hissettim direk. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım.
Gündüz tekrar geçtiğimizde ordan meğersem sol taraftaki giriş tuvalet sağ taraftaki gasilhaneymiş.Umarım o korkuyu bi daha yaşamam.Göğsümde bi acı hissettim direk.