Jump to content
Posted
6 haziran günü hristiyanlarca şeytanın rakamı olarak nitelendirilen 666 rakamı ilk kez biraya geliyor.Buna inanan bazı kadınlar o gün yapacakları sezeryan doğumlarını ertelettirmek istiyormuş.6 haziran saat 06.06 da ne olcağını bütün hristiyanlar merakla bekliyor.Benim anlamadığım hangi saat dilimine göre 06.06'da olacak kıyamet.Yoksa bir sürü kıyamet olur :D

Featured Replies

[quote name='iLeTaLiS' post='29563' date='Jun 2 2006, 01:52 PM']
Öleceksiniz, hepiniz öleceksiniz nıhhahahhahah >: )
[/quote]

:lol:
[quote name='death_bringer' post='29554' date='Jun 2 2006, 01:19 PM']
yaw kesin bişey söyleyinde ona göre 3 aylık paket alacam WQW'a :)
[/quote]
yaw oyna işte ayın altısına kaar burda 3 aylık paketi o günden sonra alırsın...
gerçi bak free sunucuda oynayarak blizzardın hakkını yiyon cayır cayır yanacan :D
Kiyamet geliyor tabiiii Sayili gün kaldi 06.06.06 inaniyorum ben buna niye mi
SLAYERIN SON ALBÜMÜ CIKIYOR NIAHAHAOOO
VE O GÜN SLAYER GÜNÜ ILAN EDILDI HERKES O TARIHTE ARABSINA SLAYERIN KULT PARCLARINI KOYUP SOKAKALRDA BANGIR BANGIR METAL SENLIGI VERICEK (BEN YAPIYORUM ÖRGÜTLENDIK BILE) NIAHAHA SLAYER SLAYER SLYAR
ve ayrica:D sinemealar Omen geliyor cok kult bir film 1900 bilmem kac yapmimi omeni tekrar cekmisler süüüüüper ötesi bir filmdi gencligimde izledigimde cok etkilenmistim bir daha gidecegim !! :) kiyamett alametleri bunlar
:D
[quote name='Nozdormu' post='29617' date='Jun 2 2006, 05:31 PM']
Kiyamet geliyor tabiiii Sayili gün kaldi 06.06.06 inaniyorum ben buna niye mi
SLAYERIN SON ALBÜMÜ CIKIYOR NIAHAHAOOO
VE O GÜN SLAYER GÜNÜ ILAN EDILDI HERKES O TARIHTE ARABSINA SLAYERIN KULT PARCLARINI KOYUP SOKAKALRDA BANGIR BANGIR METAL SENLIGI VERICEK (BEN YAPIYORUM ÖRGÜTLENDIK BILE) NIAHAHA SLAYER SLAYER SLYAR
ve ayrica:D sinemealar Omen geliyor cok kult bir film 1900 bilmem kac yapmimi omeni tekrar cekmisler süüüüüper ötesi bir filmdi gencligimde izledigimde cok etkilenmistim bir daha gidecegim !! :) kiyamett alametleri bunlar
:D
[/quote]

Doğru ya da yanlış ne kadar mutlusun :huh:
[quote name='iLeTaLiS' post='29624' date='Jun 2 2006, 04:54 PM']
Doğru ya da yanlış ne kadar mutlusun :huh:
[/quote]

öyle kaptan kiyametten korkuyorsan arkada biraktigin birsey vardir ya da vicdanin isledigin suclarini ön plana cikarir. Valla elbet bir gün ölces öyle ya da böyle ben SLayer dinlemek istiyorum o gün cünkü Yeni albümleri ckioyr. Ayrica kIyamet seytan tanri bunlar twillight zone olaylar bilemez kesinlik kazanmayan seyler inan seyleri bunlar.
Ama o gün Slayerrrr günü Arkadaslar!! :lol:
püfff ya bende bekliodum kıyameti :P bisi cıkmadı ama ya ne güzel eglence cıkardı bize dabbe filan gelimiy di acaba?
aklıma hep şu takılır : 666 şeytanın rakamı. tamam bunu biliozda bunu vaktiyle bi yerlerden okuyan adam ya yanlış okumuşsa? ya 666 deilde 999 ise yada bunun türevleri? nolacak o zaman? B)

not : zaten varikandan açıklama yapılmıştı bi ara. sayı 666 deil die. sonra bizim diyanette açıkladı şeytanın rakamlarla işi gücü olmaz diye B)
  • Author
[quote name='brzdm' post='32423' date='Jun 9 2006, 05:48 PM']
aklıma hep şu takılır : 666 şeytanın rakamı. tamam bunu biliozda bunu vaktiyle bi yerlerden okuyan adam ya yanlış okumuşsa? ya 666 deilde 999 ise yada bunun türevleri? nolacak o zaman? B)
[/quote]
o zaman 9 eylül 2009'u beklicez :P 09.09.09
Abi bu 666 olayını gectık bence bugun bir kıyamet oldu zaten :P