Jump to content
Posted
Aranızda denizlide oturan veya denizlili olanınız varmı?Eğer varsa buluşup değişik organizasyonlar yapabiliriz
  • Replies 66
  • Views 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ben denizliliyim ayrıca burdan bildigim 6-7 kadar kisi var ama onnar suan OSS ye hazırlanıyolar ondan fazla girmiyolar bulusma gibi bisi olcak olursa OSS den sonra olursa daha rahat olur...
  • Author
öss'ye az kaldı zaten

[quote name='aytanrıçası' post='29858' date='Jun 3 2006, 02:58 PM']
ben ben ben de denizliliyim :)
[/quote]
vay bea denizlili bi moderatörümüz varmış :D

horozlar adlı bir guild kursak sadece denizlililerin girebiliceği nasıl olur acaba.
bende denizliliym guild ii olabilir tabi :)
[color="#3366FF"][i][b]
Ben K.Maraş'lıyım ama denızlıye gelıp senle tanışmak ısterdım...

Dagılan edeler ADSIZ[/b][/i][/color]
  • Author
[quote name='efsanevi46' post='29862' date='Jun 3 2006, 03:08 PM']
[color="#3366FF"][i][b]
Ben K.Maraş'lıyım ama denızlıye gelıp senle tanışmak ısterdım...

Dagılan edeler ADSIZ[/b][/i][/color]
[/quote]
denizliye gelirsen kapım her zaman açıktır. Bende tanışmak isterim
daha ilk iletimi yazıyorum çok mutluyum sonunda üye olabildim nerdeyse 3 haftadır bekliyorum.Sitede birsürü denzlili var heralde bende onlardan biriyim.Guild işinde çoğunluk sağlanırsa çok iyi bir guild olabilir.Guild kurulursa girmek isterim
oo denizlili sayısı arttı baya bi ne güzel bir olay bu :) sunucunun yarısı nerdeyse denizlili :P
  • Author
denizlili olmayan ark.larımız için.Denizlimizin Çınar meydanını görmek isteyen varsa [url="http://www.denizli-bld.gov.tr/360DCM/360_deliklicinarmeydani.asp#P"]tıklasın[/url].Güzel bi yer değil ama olsun :P
bende kıbrıs sehitlerde oturuom :)
Huleeeeeeeeeeeeeyyyyyynnn!!!!! hestiğim ve kesildiğim adamların yarısı DENİZLİLİ çıktı. İnsan bi söler demi hemseriyik diye..Walla silahımı sokardım yerine tekrar:D... bende Bursa Caddesinde hani bim warya. Ahada onun etrafında biyerlerde oturuom.. aman bu yazıyı aytanrıcası okumasın bize kahve falan içmeye gelir sooora:D
heeyyytt beee ne cok denizlili warmıs ben de denizliden guıld degılde bulusma gıbı bırsey yapabılırız bu arada tenten gösterecek baska yer yok mu da cınarı sectin :lol: