Jump to content
Posted
beyler artık okullar da bitiyor,izmirde bir buluşma yapsak nasıl olur?gelcek olanlar lütfen belirtsin
gününü ve saatini hep beraber kararlaştırırız :)
  • Replies 131
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

O zmn ben gelemem hbb :P zaten fizikçi takmış durumda ne vereceği beli deil karneye 2-3 gündür kafam karışık inş. geçirir...

ÖSS herşeyi karıştırıyor yaw :(
Günü belirlemenin vakti geldi dicem 17 si olmazsa hangi gün??? olur ¿ ...
la hbb karne aldıktan sonra nasıl gıtcez. 17 sınde karne alcazdıger gun 18 ı yanı öss var
gezerek kendımı yormak ıstemem sahsen .zaten o karneyıde kımseye gostermek ıstemem .programlamadan yıne kaldım .:D
Boşver shadow almayıverirsin karneyi olur biter :)

Ben yaz boyunca hemen hergün boşum valla benim icin sorun olmas..
[quote name='IsAnd0r' post='31289' date='Jun 7 2006, 05:25 PM']
en iyisi haftada bir wt izmir buluşması yapalım :D herkes gelir o zmn :P
[/quote]

Seni bizzat kucağımda getircem,buluşmaya :)
Hehe yasık size bnm bu pazar sınavım var OKS :P :P Ben tatile erken gircem ve izmirdeyim her gün olur ... .. du ama geleiblirmim bilmiom ki .. . .
Saint'e inanmayın o gelmez.Geçenlerde buluştuk da ne oldu ? 3 kişi geldi ( Tidus,Jahra,DrekThar ve ben ) :) ben gelirim...
Tarih 19 denmıste abi ben o gun calısıyo olacagım ya :(
OSS den sonra gelse herkez olmuyo mu :D
Ya bi de sole bisi var biz birbirimizi nasıl bulcaz nerden tanıcaz :D
Hani ben wowcu adamı gozunden tanırım diyen varsa ayrıda..

Biri kesin bi tarih yazsın da artık uzamasa su konu :D
bende izmir bulusmasında olmak isterim ama 13 haziranda diyarbakıra geri dönecem :( keske daha önceden bulussaydık :( neyse seneye artık
ben Lightin shied le girerim ustumde hayvan gibi Leo yazıo zaten anlarsınız heralde Allah Allah sanki orj. Konak :P
ya bnde camışım ki ne war?
Ben elime (honormania q i yaparsa tabi) verdant keeper's aim alcam
görürsünüz böle elinde yay la koşturan bi herif o da ben olcam D:

Yalnız storma söliim bu sefer saint gelmeye çalışcak cidden
Bende gelcem gecen sefer ben gidemiyodum benim bahanem önemliydi
Bu sefer kalablık bi WQW kafilesi olarak gidelim
arkadaslar gerçekten kararlastıralım artık su tarihi ben diorum ki 19unda karneler daıtılıo en azından bize ööle olcak o gün arkla falan gezilir diorum ki 20sinde buluşalım yerde konak saat kulesi denmişti sanırım saat 14 iidir heralde konuyu açan arkadas buna bi son verse artık ii olur

tanıma meselesine gelince kaç tane insan saat kulesinin önünde sap sap beklerki :D
olmadı sorarız wtden msn die anlaşılır yani :D

esen kalın...
Zaten tanırsınız hemen..Ortalıkta "hack o hack" diyip duran biri varsa bizim camışımız Honormania'dır kendisi..."hmm tabi kesin öyledir" diyen biri varsa Saint..Böle tipsiz koca burunlu trolle benziyen biri görürseniz ben :D
Ya beyler ne oluyo hep degisiyo konu .
Son karar 20sinde saat 14 civarında konak saati altı mı?