Jump to content
Posted
beyler artık okullar da bitiyor,izmirde bir buluşma yapsak nasıl olur?gelcek olanlar lütfen belirtsin
gününü ve saatini hep beraber kararlaştırırız :)
  • Replies 131
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
tamam beyler melkor unda belirrtiği tarih uygun hepimize artık itiraz eden olursa bir camışın altında ezilme tehlikesi geçirir ona göre... :)

herkes yaka kartı kullansın en iyisi bu arada yaş ortalaması kaç olcak merak ediyorum :D
benim,saintin,sanctuary nin,jahranın,drekthar ın,lilith in yaşları 17 :D 25 yaşındakiler filan gelcek komik bir durum olcak gibi geliyor :D
iki adet 17 daha ekle Borendras ve ben benim fazla kesin deil ( staj dolayısıyla :( )
  • Author
boşver bodrum'u falan.tarih değiştirmeye kalkmasın kimse artık kesinleştirildi gelcek olanlar sadece gerçek adlarını ve yaşlarını yazsın başkada bir şey yazmasın vede oyundaki nicklerini,lütfen konuyu dğeiştirmeden yorum yapmayın :)

benim aQWkrobat-oğuz-17

en azından gördüümzde hişşşt sen akrobat mısın demezsiniz :D komik olur :)
Bende Noose= umut_17
Gencim İzmirde oturuyorum hobilerim .... :D
şu buluşma programlarında yapıolar ya bende yapiim dedim
Tamam güzel ama 20 sinde oursa Tidus gelemicek sanırım :( ben hergün ve her saat gelebilirim valla siz ayarlayın işte kaldı şurda 5 gün Konak'ta mı nerde buluşulcak? en kolayıma gelen yer orası da :D

Edited by IsAnd0r

bende gelebilirim sanırım 20sinde hatta foruma girmeyen bi kaç arkadası da getirebilirm :D

walter-berkay-17 (bittiğini mi söölüoz yoksa girdiimizi mi :D ona göre 1 ekleyebiliriz )
hay buluşmalar götürsün sizi, hala buluşamadınız mı :lol:
Evet arkadaşlar tam bi gün ayarlıyalım..

19 haziran
saat: 14.00

uyar mı herkese? uymayan olursa başka bi tarih ve saat söylesin ona bakalım.
bana da uyar da hava biraz fazla sıcak olmaz mı saat 2 de? :)
[quote]Akşam 8-9 gibi de olabilir kordonda bira içeriz beraber [/quote]

Ahmet yaş tutmaz senin ahueahauh :D Çok içmeyin kafa bulmayın maa bulursanızda problem yok relog olursunuz :D heha babalar gününe denk gelıo ben babala gecirmeyi planlıodum o günü ama belki gelırım.
ehehe :D gel gel kırma bizi :P babanla akşam gidersin.

O zaman kesin tarih çıktı: 19 Haziran Saat 13:00'da Konak ta toplanıyoruz

da konağın neresinde :D
ya artık yeter sadece okumakla yetindim ama yasıom artık...... hani 20sindedi we saat 14 tu simdide 19 u we saat 13 oldu. bi daaa ki seferede 18 i we saat 12 mi olcak :P soon karar ne konuyu acan ark yazsın plss :D bende gelcem :rolleyes:
Geçende lilith-jahrakal-noose-aqwrobat-akanti-drek bide ben toplandık ole güzel wakit geçirdik gelsin herkes egleniriz baya:)
bende gelirim böle WQW olan güzel bi cafe varsa orda toplanalım WQW oynayalım euheu :D
[quote name='CarpathiA' post='35120' date='Jun 17 2006, 05:22 PM']
bende gelirim böle WQW olan güzel bi cafe varsa orda toplanalım WQW oynayalım euheu :D
[/quote]
Yıpratmıcaksan gel :D
euheuhe :D yapratmadan duramaz o :P

Kesin tarih 19 Haziran Pazartesi saat 13:00 Konak'ta Saat kulesinin gölgesinde :P toplanıyoruz. gelmezseniz üzülürüm valla :(
aa yıpratmam lazım öle yıpratmadan geçmez zaman :D
Bursa'ya gelmeyin kovarım <_<

Gücüm yetmezsede Arif abime söylerim sizi yer :huh:

Buluşmalar buluşmalar.

Benimde tanışmak istediğim çok kişi var aslında :)
PAZARTESİ - SAAT 13:00

KONAK KÜLTÜR MERKEZİNİN YANINDAKİ YEşİL ARAZİ( OTOBÜS DURAÐI KARşISI)