Jump to content
Posted
Arkadaşlar Bilim ve Teknik bu ayki derginin yanında tüm dergi arşivini tek dvd olarak veriyor... 39yıllık bu arşiv bence kaçmaz ilk baskı tükenmiş ben hep ayın 7si gibi alırdım dergiyi ben de bu ayı kaçırdım ama ikinci baskı yoldaymış istek üzerine bence ikinci baskıda siz de kaçırmayın... Çünkü asla kaybolmaması gereken 457 dergilik süper bir arşivi sadece 3,5ytlye veriyorlar...

Edited by 6sanit6arium6

Featured Replies

• Author
Gerçekten çok sağlam bir arşiv kaçırmayın derim... (tamam bu mesajı konu up olsun diye attım herkes görsün diye kabul ediyorum:P ama ne yapıyım herkesin böle arşivi olsun istiyorum hem de 3.5 ytlye)
Bilgi için çok sağol "sani" bi aralar abonesiydim bu derginin ayın 9 unda her yere bakıcam :)
biz aradık bugun Khellendros'la ama kalmamıs cogu yerde bu tip seylerde biraz aceleci olmak lazım sanırım :)

Edited by MoRwén

39 yıllık bilgi birikimi.. Kaçırılmaması gerektiğine inanıyorum. Düşünsenize 39 yıl öncesinin bilgi birikiminin günümüzdeki komikliğini? O zamanlar için Sience Fiction olacak şeyler şu anda hepimizin eli ayağı olmuş durumda.. :)
dün tüm sakaryayı dolaşarak en sonunda buldum dergiyi. helal olsun bilim tekniğe.