Jump to content
Posted
[b]Matematik[/b]:oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım.

[b]Biyoloji:[/b]Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre.

[b]Tarih:[/b]Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız.

[b]Resim[/b]:Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım. :lol: (ben yapıcam) :D

[b]Coğrafya[/b]:oğlum,yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırım.Kafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun.

[b]Edebiyat[/b]:Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum.

[b]Kimya[/b]:Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum.Hasan 2 Salak Osman 4`e dönersiniz.

[b]Beden Eğitimi:[/b]Bak nasıl konuşuyor hâla?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim.

[b]Müzik[/b]:Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını çıkarır,solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da lük olarak yaparım haa!Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz!

Featured Replies

[quote name='aytanrıçası' post='30511' date='Jun 5 2006, 01:43 PM']

[b]Beden Eğitimi:[/b]Bak nasıl konuşuyor hâla?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim.

[/quote]

Bu süper.. :P
[b]Tarih:[/b]Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririm.Hüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız.
[/quote]
Bu hocanın tarih dersleri epey zevkli geçer heralde. :P
[b]Edebiyat[/b]:Hiç mübalağa etmiyorum.Seni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum.

[b]Kimya[/b]:Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururum.Hasan 2 Salak Osman 4`e dönersiniz.

[/quote]
bunları ben lisede çok duyardım. :D ama gerçekten söylerlerdi özellikle de bedenci :D
Eline verilmiş genç öğrencilere böyle davranmak garip. Olay sürkülasyondan kaynaklanıyor sanırım :)
fizik:çabuk otur yerine yoksa mghını hesaplarım görürsün gününü
buda benimki:)

Edited by conqueror 1453

• Author
[quote name='Blackpoison' post='30918' date='Jun 6 2006, 05:03 PM']
bayagı bence
[/quote]
teşekkürler :mellow:
bunları hiç duymadımda en klasii: şimdi sözlü notuna sıfırı basıcam!! gibi sözlü tehditleri :D
Bende ekleyeyim bunlar gerçek yaşanmıştır

Türkçe: Seni karşıdaki Hilton'nun havuzuna gönderirim.
Türkçe: Sizi tembel tavuklar kulaklarınız istiklal marşını süsler.
İngizlice: Seni alır duvara çarparım aptal aptal sorular sorma
Fransızca: Yine sınıfta kalacaksın embesil...
Kantindeki bir beyfendi :) : Artislik yapma ulan! Koyarım kafayı
Ben: Bu dükkanı ateşe veririm gece kızdırma beni
Kantinci: Bas git be!!! Ders çalış biraz çapulcu

Ve sonoalrak yine türkçeci Marco Paşa : Somon pehlivanları siziiii kızdırmayın havada uçururum hepinizi...
İngilizceci: Yani cocuklar bu yaptıgınız ayıp...Ben mi size large davranıyorum yoksa siz mi beni large olarak görüyorsunuz anlamadım..olayın da bi "DAMN IT" sınırı vardır ya :D
bu tehtitleri hiç duymadım :D genelde sınıfta bırakırım derler geçerler :D benimkiler böle
Resimci (agresif biridir ) : Allah belanızı versin . . .(iki gün sonra veli toplantısı oldugunu ve bizim kötü bakısları görünce) Dicem ama ya çocuklar . :lol: :lol:
walla bunnar lise için geçerli ünv de küpe yüzünden hatta giydiği elbise yüzünden dersten bırakan insanlar var haberiniz olsun..... B) şahsen ben 2 dersten küpe yüzünden kaldım B) ha bi de uzun saçtan dolayı kınananlar var. onada örnek vereyim. örnek 4.d -------> BEN B)

Edited by brzdm

pek akıllıca bir hareket olmasa gerek ;)