Jump to content
Posted
WT Radyo istek parçalarını bu başlık altında isteyebilirsiniz.

[i]Not: Her istek parçası bulunmayabilir. Ve istek parçalar isteği yaptıktan 5-6 dk gecikmeli yayınlanabilir.[/i]

[url="http://116.255.45.170:8000/listen.pls"]http://116.255.45.170:8000/listen.pls[/url]

Edited by Gintama

• Replies 80
  • Views 30.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ibrahim tatlıses'ten Bir taş attım pencereye tık dediyi çalarsanız sevinirim hatta bide topic açıp benimle dalga geçin millet kopsun :D
Anathema dan angelica çalarsanız sevinirim :)
ben ibrahim tatlısesten bir taş attımı istiyorum kabul görürse tabii
Mazhar Alansondan - Yandım
[quote name='calis' post='62865' date='Sep 16 2006, 11:17 PM']
Anathema dan angelica çalarsanız sevinirim :)
[/quote]
yapma yav...o şarkıyı bize dinlettireceksin intihar edelim diye mi?
  • 3 weeks later...
anathema - 2000 & gone

wtde ölmeyen kalmasın!

:lol:
  • 2 years later...
3 sene sonra. bende.

sagopa kajmer - ateşden gömlek
istiorum dicem ama.
radyo yok artık sanırım :ag:
Ben desteklerim seni knk ...

Elimde bayağı bir parca var ...

Ama eski bir arşiv ...

Edited by Loafer

Küllerinden canlanan bir radyo :) eyvallah hadi dinleyeylim.. sıradaki parca bütün sevenlere :P halamgile selamlar :D
  • 3 months later...
1-2 yıl önce falan çok uğraştım radyonun tekrar açılması için ama çabalarım boşa gitti. Ne ses, ne seda..
  • 2 years later...
Ben yayın yapabilirim. hatta feci bir istek geldi :) hobaaa elleri görelim ! ( bu abartı oldu sanki ? Neyse salla wutcu hends ap in dı ye !)

sırf DJ_alemci değil "Dİ Dİ DJ_Alemci"

Di Di Di DJJJJJJJ_Alemciiiiiiiiiiiiii Let The Party Begin! dıptıs dıptıs dıptıs :P :P

Edited by Nohutlupilav

Di Di Di DJJJJJJJ_Alemciiiiiiiiiiiiii Let The Party Begin! dıptıs dıptıs dıptıs :P :P

Dalaran FM vazgeçilmez DJ'i DİDİDİDİJEY ALEMCİ in da house :P bu gaza yap bişiler artık alemci :D

hatta nohut biz senle sabah akşam sovları yapalım sen sabah ben akşam gevezyle bay j gibi çok pis california aksanıyla türkçe konuşurum :D