Jump to content
Posted
buyur bişi mi istemiştin?
-tanrıyım ben!
-o senin sorunun, şahsen benim öle bi sorunum olmadı...
-yürü lan cehenneme
-pardon? valla şuraya adımımı atmam, ne yani öldürecek misin? baba git yaaa..
*cozttt*
-yaa naptın canım benim yaa, ben yani aramız ısınsın diye espri yapıodum sadece... aloo duyuyomu beni yaaa... sıcak burası....

- inanmiyorum sana
- evet biliyorum bir cok kisi inanmiyo zaten.
- aglama hocam ya valla iyi adammi$sin.
- oyle olmaya calisiyorum. guzel bir tanri olmaya calisiyorum. yardim et bana. daha ne yapabilirim ? ne yapsam yaranamiyorum bu insanlara.
- niye yaratiyosun ki insanlari boyle mutsuz olacaksan ?
- beni sevebilecek birilerini yaratmaya calistim. ama beceremedim.
- hocam ben yardim ediim sana. bo$ver insanlari.

-bana inanmiyormussun ?
-yanlisin var abi..yok oyle bisi..
-hadi hadi..
-abi simdi bilion mu obur tarafta boyle kizlara filan hava atmak icin inanmam filan dedik ama..sen buyuksun icimi bilmen lazim icten diildi yani..sadece bi kac kiz dusurmek icindi..
-e aferim..burda da hurileri kacirdin ama..gec soyle kirmizili arkadas ilgilensin senle..
-abi yapma kulun kolen olayim
-defol..
-inanmiyom lan var mi anasini satiyim..kimsin lan allah mi saniyon kendini..
-evet ustune bastin..defol simdi..

Kaynak: sozluk.sourtimes.org

Featured Replies

[quote name='axiwellet' post='30957' date='Jun 6 2006, 06:36 PM']
-bana inanmiyormussun ?
-hadi hadi..
-abi simdi bilion mu obur tarafta boyle kizlara filan hava atmak icin inanmam filan dedik ama..sen buyuksun icimi bilmen lazim icten diildi yani..sadece bi kac kiz dusurmek icindi..
-e aferim..burda da hurileri kacirdin ama..gec soyle kirmizili arkadas ilgilensin senle..
-defol..
[/quote]
süper :P
Çok güselmis :lol: :lol:
Tövbe tövbeee... Yuh artık :)
Yaw bizim sınıfta da var bi dene ateist adam Isa'ya zenci diyo :D İlkokulda da bi tane salak vardı.Havaya yumruklar savururdu.OLm napıon diye sorduğumuzda,"Allah ile boks yapıyorum,hani Allah heryerdedir ya" derdi.
Arada çıkıyo böleleri :)
[quote name='axiwellet' post='30957' date='Jun 6 2006, 06:36 PM']

-bana inanmiyormussun ?
-hadi hadi..
-defol..

[/quote]

faworim :D

Edited by armanaltug

[quote name='Gölge' post='31057' date='Jun 6 2006, 09:32 PM']
Yaw bizim sınıfta da var bi dene ateist adam Isa'ya zenci diyo :D İlkokulda da bi tane salak vardı.Havaya yumruklar savururdu.OLm napıon diye sorduğumuzda,"Allah ile boks yapıyorum,hani Allah heryerdedir ya" derdi.
Arada çıkıyo böleleri :)
[/quote]

bu da bayaa iimiş :D
:D hos bir yazı
  • Author
bunu da bugun duydum :)

Bir kopru varmıs zamanın birinde.. İlk once hz davut gelmıs altında murat 131 kopruden gecmek istemıs.. koprunun bekcısı gecemesin yasak demıs.. cekmıs gitmil.. hz. musa gelmıs e tabi biraz daha zengin ya altında bmw var :) demıs kı bekcıye cekıl gecıcem olmaz demıs gecemesin yasak.. ve en sonunda hz isa gelmıs.. altında son model ferrai yanında kızlar :) bekcıye demıskı cekıl gecicem.. hemen cekılmıs.. isa gecmıs kopruden.. digerleri sormus bize izin vermedin ona neden izin verdin diye..Bekcinin cevabı:

-O patronun oglu!

keh keh.. kih kih.. zart zurt.. cart curt.. ehe ehe :D